Agent - Gwiazdy

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Oglądam "Agenta" regularnie i właśnie lubię Tomka - bawi mnie ogromnie :lol: Do grona moich faworytów należeli też Eva, Maciek i Tamara, która na szczęście jeszcze jest w programie. Dlaczego Tamara? Bo widać, że podchodzi do tego programu na serio i podobają mi się jej komentarze. Nie przepadam za Antkiem i Jabłczyńską, są bardzo irytujący ::kwasny::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:Dlaczego Tamara? Bo widać, że podchodzi do tego programu na serio i podobają mi się jej komentarze:
Tak, tylko pytanie czy to sa jej prawdziwe inteligentne komentarze czy jako agent czyta wszystko z kartki:D Z tym określaniem fajności i niefajności uczestników to bym się wstrzymał bo ich zachowanie to może być jedna wielka szopka i teatr czyli oszustwo w wykonaniu agenta :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Mareczek

mailo pisze:Z tym określaniem fajności i niefajności uczestników to bym się wstrzymał bo ich zachowanie to może być jedna wielka szopka i teatr
To akurat nie ma znaczenia, bo oceniam to co widzę na ekranie, a to i tak szopka i teatr, tyle że w wykonaniu montażystów, a nie agenta :) Poza tym, kto powiedział, że agenta nie można polubić? Zwłaszcza z moją skłonnością do lubienia czarnych charakterów ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo

Sporo rzeczy jest wyreżyserowane ale wydaje mi się ze w porównaniu z innymi programami nie aż tak dużo. Tylko agent ma od początku do końca napisany scenariusz co ma robić, mówić, jego "setki" nie są jego. Pewnie na koniec nam ujawnią jak mieszał wszystkim szyki.
Awatar użytkownika
Mareczek

mailo pisze:Pewnie na koniec nam ujawnią jak mieszał wszystkim szyki.
Na to czekam najbardziej :twisted:
Swoją drogą, ciekawe czy powstanie kolejna seria i czy znów z gwiazdami? Oglądalność nie jest zła, więc są na to jakieś szanse.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z tego co pamiętam, to w poprzednich edycjach pokazali, jak agent mieszał. W finałowym odcinku byli chyba wszyscy uczestnicy, jeśli pamięć mnie nie myli. :wink:
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

mailo pisze:To ciekawe ,ja właśnie Urbańskiego typuję. Jabłczyńska jest taka dziwna, że w sumie też może być.
Despina pisze:: nie lubię także Jabłczyńskiej ::
Ona robi miny jak laleczka Chucky z horroru
Trafne spostrzeżenie :lol:
Mareczek pisze: właśnie lubię Tomka - bawi mnie ogromnie :lol:
Mnie on nie bawi tylko irytuje swoim pozerstwem ::ysz::

Moja faworytka Sylwia odpadła a osoby na które już patrzeć niemożna nadal są w programie ::ysz:: Zastanawiam się czy nie jest to celowo ukartowane żeby trzymać najbardziej wkurzające osoby do końca ze względu na "zadymy" :roll:
Ostatnio zmieniony 2016-09-17, 22:50 przez Despina, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
mailo

Ta Mrozowska jest straszna.
Awatar użytkownika
Mareczek

A ja tam do Moniki nic nie mam, lubię ją podobnie jak Tamarę i Tomka. Najbardziej kibicuję oczywiście Tamarze :wink:
Nie znoszę natomiast tego bufona Antka, który reprezentuje sobą dokładnie to co zazwyczaj - buractwo, chamstwo i niskich lotów humor. Wielka szkoda, że przywrócili go do programu ::kwasny::
Awatar użytkownika
Despina

Mareczek pisze:buractwo, chamstwo
To samo powiedziałabym o Tomku, a tej całej Tamary to nie cierpię i mam nadzieję że jak najszybciej wyleci ::ysz::
Awatar użytkownika
Mareczek

Despina pisze:To samo powiedziałabym o Tomku
Na początku też za nim nie przepadałem, ale potem zaczął mnie bawić. Ta akcja z kluczami, ulami, albo przekręcaniem słów przy przechodzeniu nad liną. Ktoś go nawet określił (chyba Eva) prostym chłopem i coś w tym jest. Jest na swój sposób swojski, jego zasadniczą wadą jest to, że trzyma z Antkiem :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz to mi się zdaje, że przypominający dziada-lumpa (dawniej elegancika) Urbański jest agentem lub mięśniak lub irytująca Jebczyńska czy jak jej tam :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Despina

Coraz bardziej nie można już patrzeć na Królikowskiego, moim zdaniem to on jest agentem :roll: , dobrze że w końcu Oświecinski odpadł czy jak mu tam. :)
Awatar użytkownika
mailo

ja nadal Urbańskiego obstawiam
Awatar użytkownika
mailo

Despina pisze:Coraz bardziej jestem przekonana że agentem jest Królikowski, nie podejrzewam natomiast kompletnie o bycie agentem Dominiki Tajner. :wink:
No właśnie to moze być jak w kryminale - najmniej podejrzani okzują sie zabójcą :twisted: Oglądacie dzisiaj?
Ostatnio zmieniony 2016-09-17, 22:52 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ