Trochę naciągane już są te odcinki, bo chyba szybko chcieli skończyć serial. Ben/Derek, to już w ogóle jakiś żart. Jak Maria daje się na to nabrać
Sunset Beach
Ja już skończyłam oglądać
Trochę to przykre. Czy już oglądaliście odcinek jak jacyś goście mówili, że Joan wygląda jak babka z Beverly Hills? Chyba z 3 fajne teksty miałam zapisać, w których odcinkach były i zapomniałam 
Trochę naciągane już są te odcinki, bo chyba szybko chcieli skończyć serial. Ben/Derek, to już w ogóle jakiś żart. Jak Maria daje się na to nabrać
Meg coś zwęszyła, nawet Sara, a Maria taka jakaś wyjątkowo naiwna.
-
Dawidek
- Administrator
Gratuluję, ja jestem daleko do tyłu, po 684 odcinku.
W ostatnich obejrzanych odcinkach chyba były dwa najciekawsze momenty: wypadek Carmen i podchody Tess, by dowiedzieć się, co ciekawego odkrył Ben w Seattle.
Moim zdaniem, matka Ricarda i Antonia nie jest winna wypadkowi. Wydaje się, że to nieuwaga arcybiskupa, zaabsorbowanego sprawą Antonia, spowodowała tę tragedię. Chwilkę przed potrąceniem była scenka, jak duchowny prawie zderzył się z innym pojazdem. Szok i rozpacz kobiety jest jak najbardziej zrozumiały, ona była uczestnikiem tego zdarzenia.
Tess się już pogrzebała. Nie wiadomo, co ona ukrywa, ale całkowicie spaliła za sobą mosty, grzebiąc w rzeczach Evansa, który słusznie nabiera podejrzeń, że ona coś kręci.
U Richardsów nadal trwa tragikomedia. Coraz ciekawiej dzieje się wokół pani Moreau, która swoim przybyciem zamurowała Amy.
W ostatnich obejrzanych odcinkach chyba były dwa najciekawsze momenty: wypadek Carmen i podchody Tess, by dowiedzieć się, co ciekawego odkrył Ben w Seattle.
Moim zdaniem, matka Ricarda i Antonia nie jest winna wypadkowi. Wydaje się, że to nieuwaga arcybiskupa, zaabsorbowanego sprawą Antonia, spowodowała tę tragedię. Chwilkę przed potrąceniem była scenka, jak duchowny prawie zderzył się z innym pojazdem. Szok i rozpacz kobiety jest jak najbardziej zrozumiały, ona była uczestnikiem tego zdarzenia.
Tess się już pogrzebała. Nie wiadomo, co ona ukrywa, ale całkowicie spaliła za sobą mosty, grzebiąc w rzeczach Evansa, który słusznie nabiera podejrzeń, że ona coś kręci.
U Richardsów nadal trwa tragikomedia. Coraz ciekawiej dzieje się wokół pani Moreau, która swoim przybyciem zamurowała Amy.
- Adex-fan Brooke
Oj wszyscy w tyle poza livy i nie można jeszcze wszystkich scen omawiać, nadrabiajcie bo jeszcze dużo ciekawego przed wami

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Całość?livi pisze:Ja już skończyłam oglądać.
Chodzi ci o Tima?livi pisze:Trochę to przykre.
Ale chodzi o dzielnicę czy serial?livi pisze:JCzy już oglądaliście odcinek jak jacyś goście mówili, że Joan wygląda jak babka z Beverly Hills?
Ja jestem na 716 sporo akcji teraz. Odcinki znowu zgrały się z naszm Halloween. Adex to na razie czego nie można ujawniać, bo nie wiem czy coś komentować czy nie:)
Chciałem poruszyć sprawę kluczową, a mianowicie "pekaesy Seana" Wcześniej straszył mieszkańców SSB fryzurą "na pieczarkę", po prostu chodził taki "grzyb" i straszył. Potem zmienił włosy na bardziej normalne i nagle pojawia się w sklepie Meg z wielkimi odstającymi pekaesami. O co chodzi?
Co do odcinków to fajny wątek z szaleństwem Tess. Podejrzewam, że na końcu serialu po prostu wyląduje w psychiatryku, a duch Tima będzie ją nadal straszył:)
Co do odcinków to fajny wątek z szaleństwem Tess. Podejrzewam, że na końcu serialu po prostu wyląduje w psychiatryku, a duch Tima będzie ją nadal straszył:)
- Adex-fan Brooke
Kto na bieżąco z odcinkami na profilu facebookowym?
Ten tydzień jest bardzo ciekawy bo wreszcie odkrywa się w pełni tajemnica zapomnianych lat Marii!
Planowany na piątek odcinek ma szokujące zakończenie! Wybaczcie nam mały poślizg z dodawaniem odcinków, ale wynika to z braku czasu a chcemy zainteresowanym opisać dokładnie odcinek, mimo, iż zachęcamy abyście każdy oglądali a nie tylko czytali opis. Bardzo mi szkoda Tima
taki pechowiec a ja lubię tego aktora a nawet postać, nie zasłużył na takie coś...
A jak wam się podobała niedawna wyobraźnia Annie z Olivią muchą?

Planowany na piątek odcinek ma szokujące zakończenie! Wybaczcie nam mały poślizg z dodawaniem odcinków, ale wynika to z braku czasu a chcemy zainteresowanym opisać dokładnie odcinek, mimo, iż zachęcamy abyście każdy oglądali a nie tylko czytali opis. Bardzo mi szkoda Tima
A jak wam się podobała niedawna wyobraźnia Annie z Olivią muchą?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Zanim się zabiorę do oglądania, to czytam opisy. One naprawdę dużo dają. I nie zawsze one są dobre, są "po polskiemu", przydałaby im się porządna korekta. Wiem, że moje opisy odcinków "MnS" z player.pl też nie są jakimś mistrzostwem (
), to staram się unikać błędów. Łapię się czasem, że mi brakuje jakiegoś słowa.
Jestem mocno do tyłu, to też trochę z braku czasu, ale nie odpuszczam i oglądam każdy odcinek po kolei.
Jestem mocno do tyłu, to też trochę z braku czasu, ale nie odpuszczam i oglądam każdy odcinek po kolei.
- Adex-fan Brooke
Niestety opisy są często robione w pośpiechu bez czasu na korekty, ale raczej zawsze jest dbałość o najważniejsze szczegóły z odcinka. Dawidku Ty czytasz cały odcinek tuż przed zobaczeniem? To przecież zabiera całą radość z oglądania, czy czytasz w ogóle z wyprzedzeniem?
- Adex-fan Brooke
Przydałyby się jakieś nowe ankiety, Ci, którzy na bieżąco są z odcinkami na profilu doczekali się po 3 latach pełnego wyjaśnienia tajemnicy postaci Marii, jakieś komentarze o tym lub innym wątku?
Dobre jest to, że tu postacie raczej nie są tłem i wszystkie mają jakieś swoje wątki.
Może na ankietę proponuję, który wątek was ciekawi najbardziej oraz który aktor z Mody na sukces robi na was największe wrażenie jako postać w Sunset Beach?
Może na ankietę proponuję, który wątek was ciekawi najbardziej oraz który aktor z Mody na sukces robi na was największe wrażenie jako postać w Sunset Beach?
-
Dawidek
- Administrator
Podoba mi się pomysł z ankietami, może na pierwszy ogień pójdzei ta o postaciach z "MnS". Utworzę taką, jak sytuacja wokół forum się unormuje, mam nadzieję, że to będzie w następnym tygodniu.
Po zakończeniu "SB" (jak ja obejrzę wszystko) planuję ankietę podsumowującą 3 sezon, a później - dobrym pomysłem byłoby - plebiscyt podsumowujący cały serial, od pierwszego, do ostatniego odcinka. Nad pomysłem jeszcze popracujemy.
Na tę chwile jestem po 695 odcinku.
Po zakończeniu "SB" (jak ja obejrzę wszystko) planuję ankietę podsumowującą 3 sezon, a później - dobrym pomysłem byłoby - plebiscyt podsumowujący cały serial, od pierwszego, do ostatniego odcinka. Nad pomysłem jeszcze popracujemy.
Na tę chwile jestem po 695 odcinku.
- Adex-fan Brooke
Może niech już wszyscy nadrobią odcinki i gdy w następnym roku będziemy już po emisji dopiero pobawimy się wszyscy w różne ankiety? Obecnie komentujcie wątki