Dynastia (Dynasty)
Bez sensu! Dlaczego nie robią kontynuacji? Były plotki jakiś czas temu, że serial zacznie się od pogrzebu Blake'a na który zjeżdża się cała rodzina i to by miało sens! Trzeba wykorzystać póki Joan Collins żyje i chce jeszcze zagrać Alexis! Chciałbym by teraz główną bohaterką damską była Kristina, która byłaby anielska jak Krystle.
A męskim bohaterem Danny. Kontynujacja skupiona na młodych bohaterach ze wsparciem oryginalnej obsady jako ich rodziców miałaby większą szansę na sukces niż jakaś nowa wersja z Krystle latynoską. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
The CW zamawia pilot reboota "Dynastii":
Źródło: https://showtvpl.wordpress.com/2017/01/ ... searchers/
"Stacja The CW ogłosiła dziś oficjalnie zamówienia dwóch pilotów na kolejny sezon. Oczywiście samo zagwarantowanie fazy pilota nie oznacza, że seriale dostaną zamówienia sezonów i wskoczą do jesiennej ramówki.
Reboot serialu „Dynasty” zostanie stworzony przez autorów serialu „The O.C.” Josha Schwartza i Stephanie Savage.
(...)
Oryginalna wersja „Dynasty” emitowana była na kanale ABC przez dziewięć sezonów, a za jej sukces odpowiadali Robert i Esther Shapiro. Małżonkowie będą również pracować przy reboocie dla The CW, a scenariusz napiszą Salli Patrick („Limitless”, „Revenge”) oraz wspomniani wcześniej Schwartz i Savage.
Krótki opis rebootu serialu „Dynasty”:
Zmodernizowana wersja serialu przedstawiającego dwie najzamożniejsze amerykańskie rodziny: Carringtonów i Colbych. Serial będzie przedstawiony z perspektywy dwóch kobiet:
– Fallon Carrington – córki bilionera Billa Carringtona
– Cristal – posiadającej hiszpańskie korzenie kobiety, która zostanie macochą Fallon"
I na co? Po co to?
Tyle dawnych świetnych seriali ("Z archiwum X", "Miasteczko Twin Peaks", "Pełna chata", "Skazany na śmierć"...) dostaje kontynuacje. Czemu nie można zatem zrobić też kontynuacji "Dynastii" 
Źródło: https://showtvpl.wordpress.com/2017/01/ ... searchers/
"Stacja The CW ogłosiła dziś oficjalnie zamówienia dwóch pilotów na kolejny sezon. Oczywiście samo zagwarantowanie fazy pilota nie oznacza, że seriale dostaną zamówienia sezonów i wskoczą do jesiennej ramówki.
Reboot serialu „Dynasty” zostanie stworzony przez autorów serialu „The O.C.” Josha Schwartza i Stephanie Savage.
(...)
Oryginalna wersja „Dynasty” emitowana była na kanale ABC przez dziewięć sezonów, a za jej sukces odpowiadali Robert i Esther Shapiro. Małżonkowie będą również pracować przy reboocie dla The CW, a scenariusz napiszą Salli Patrick („Limitless”, „Revenge”) oraz wspomniani wcześniej Schwartz i Savage.
Krótki opis rebootu serialu „Dynasty”:
Zmodernizowana wersja serialu przedstawiającego dwie najzamożniejsze amerykańskie rodziny: Carringtonów i Colbych. Serial będzie przedstawiony z perspektywy dwóch kobiet:
– Fallon Carrington – córki bilionera Billa Carringtona
– Cristal – posiadającej hiszpańskie korzenie kobiety, która zostanie macochą Fallon"
I na co? Po co to?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Portal RadarOnline.com dotarł do filmiku z aresztowania Lindy Evans w 2014 roku. Gwiazda serialu „Dynastia" została skazana na rok więzienia w zawieszeniu po tym jak w maju prowadziła auto pod wpływem siedmiu silnych tabletek, które ją otumaniły. Z raportu policyjnego wynika, że serialowa Krystle stwarzała zagrożenie na drodze gdyż jej samochód co chwilę zmieniał prędkość i kilkakrotnie niespodziewanie hamował. „Bałem się, że ona kogoś zabije", powiedział policjant, który zauważył na jezdni Evans. Aktorka tłumaczyła się, że musiała zażyć tabletki przez silny ból pleców.
Źródło: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... d-DUI.html
Źródło: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... d-DUI.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 76
Bardzo głupio, że szmatławce wyciągnęły tę informację dopiero teraz i opublikowali jej niekorzystne zdjęcie. Z drugiej strony może lepiej teraz gdy Linda ma się już znacznie lepiej. Wtedy na prawdę miała poważne kłopoty z bólem pleców przez co nawet rozważała samobójstwo. Ogólnie w wyniku leczenia straciła włosy i nosiła krótką perukę jakiś czas.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Jeśli ta informacja jest prawdziwa, to ta sytuacja jej nie usprawiedliwia. Evans mogła wziąć taksówkę, mogła poprosić kogoś by ją gdzieś zawiózł. Tłumaczenie się bólem pleców nie jest tu żadnym usprawiedliwieniem. Niektóre leki faktycznie mogą działać niekorzystnie, mailo, zwracasz uwagę, że na wielu ulotkach jest informacja o tym, że nie powinno się prowadzić pojazdów. Leki mogą być mocno kłopotliwe i upośledzać działanie organizmu.
- Pottermaniack
- x 2
Zwiastun nowej "Dynastii". Zachwytów brak...
Obawiam się, że to może być podobny niewypał co przy wznowieniu "Merlose Place"
https://www.youtube.com/watch?v=Uxacuu_ ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Uxacuu_ ... e=youtu.be
- Adex-fan Brooke
- x 76
Z tą Heather to chyba nic pewnego, reklama remake'a totalnie pokazała jaka nowa Dynastia będzie beznadziejna, to będzie jakaś parodia.
Dla mnie wielkiego fana Dynastii to gwałt na świetnym i niepowtarzalnym oryginale
Liczyłem, że powstanie kiedyś dobry dalszy ciąg serialu a nie na taka marna przeróbka.
Dla mnie wielkiego fana Dynastii to gwałt na świetnym i niepowtarzalnym oryginale
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ten serial bardziej powstał w celach konsumpcyjnych niż w celu zgromadzenia przez telewizorami starych fanów "Dynastii". Myślę, że w takiej formule spodoba się pokoleniu Z oraz młodszym rocznikom pokolenia Y. Osobiście zaciekawił mnie zwiastun serialu i myślę, że będę oglądać. Jednak szkoda, że w nowym serialu nie znajdzie się miejsca dla chociażby Joan Collins czy Lindy Evans.
Zwiastun nie jest wcale zły, ale tylko jeśli nie mamy w pamięci prawdziwej Dynastii - a główni odbiorcy tej produkcji raczej nie oglądali oryginału. Co mogę powiedzieć, dobrze pokazali bogactwo i przepych, chciałbym taki oglądać u rzekomo bogatych Forresterów w B&B
Klimatem może to przypominać serial The Royals, który bardzo lubię. Na pewno dam szansę, choć trudno mi będzie to nazywać Dynastią. Aktorka grająca Fallon jest nawet podobna do Pameli Sue Martin 
edit: widzę, że Elmoo ubiegł mnie w tej diagnozie
edit: widzę, że Elmoo ubiegł mnie w tej diagnozie