Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mailo, w postach staramy się nie używać słów, które przez niektórych mogą zostać uznane za wulgaryzm. Zastąpiłem to słowo innym, bardziej neutralnym. :wink: Po za tym - rozśmieszył mnie Twój dialog o Aspen. :mrgreen: Faktycznie - innych kurortów oraz imion nie było? :twisted:

W tej historii o ciąży Brooke, zastanawia mnie jedno. Czy ona i Bill się zabezpieczali? Wiadomo, że żadna antykoncepcja nie jest pewna w 100%, ale ona zbyt łatwo zaszła w tę ciąże.

Caroline i Bill. Kiedy między nimi doszło do poprawy relacji? Był pamiętny upadek na ziemię, potem ona i Spencer nie mieli chyba wielu wspólnych scen. Coś mnie ominęło? A teraz ona ochoczo zwierza się wujkowi ze swoich problemów uczuciowych, a ten działa po swojemu.

Zapraszam Was do udziału w tygodniowej ankiecie. A pytanie - takie, nieco na luzie - brzmi: "Który z modeli spodobał ci się najbardziej, podczas charytatywnego pokazu mody?". Możecie oddać jeden głos, ciekawe, który z modowych facetów wygra to głosowanie. ::rad::
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

No faktycznie w tym tygodniu Caroline jakby cofnęła się do dawniejszego charakteru (bardziej normalna) choć niechęć do Mayi pozostała. I nawet zaangażowała Billa by pomógł jej pozbyć się rywalki.

Oczywiście największy SHOCKER to ciąża Brooke ! Kompletnie niespodziewane, podejrzewam że raczej poroni ze względu jednak na wiek. Nie będę już rozpisywać się jaka róźnica wiekowa jest między jej wszystkimi dziećmi i jakby jeszcze doszło do tego te dziecko, ale SORAS jednak tu wszystko wyjaśnia.

Myślałem, że Donna bardziej będzie zła na Brooke za tą zdradę. Brakowało mi tu kłótni. Ale najbardziej nie mogę się doczekać, kiedy Taylor się o tym wszystkim dowie..... :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Steffy objęła zapłakaną Hope. To chyba najważniejszy moment dzisiejszego dnia. Ten gest wydawał się być szczery. Hope zdecydowała się na jakąś nić porozumienia - sama kiedyś oddała Liama Steffy i widzi, że teraz nie ma szans na odzyskanie byłego chłopaka.

Szkoda, że młoda Logan nie da szansy Oliverowi. To fajny chłopak. Kiedyś stanowili bardzo fajny i rokujący na przyszłość związek. Mogliby oni do tego wrócić. Dziewczyna musi się tylko przełamać i dać szansę byłemu chłopakowi. :wink:

Liam gotujący w kuchni - fajny i oryginalny widok. Aktor w końcu pokazał się z innej strony. :mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dawidek pisze:Steffy objęła zapłakaną Hope.:
Mnie to bardziej zszokowało niż wypadek Steffy :lol: Obecne odcinki w ogole szalone. Wątek ciąży Brooke chociaż kopiowany z przeszłości to nadal interesujący. Nie wiem czy dobrze myślę, ale wydaje mi się że teraz rolę zastępczego ojca (jak kiedyś Whip) może przejąć Erick! Jeśli to prawda to nie mogę się doczekać miny Starościny :lol: Do tego przytulające się Haope i Steffy to niecodzienny widok. Niestety ten wypadek zwiastuje utratę dziecka i ciekawe co teraz Liam zrobi.

Zastanawia mnie poza tym ta 2 ambasadorka kolekcji Hope. Wydaje mi się podejrzana i fajnie by było jakby Bill ją przekupił żeby np skompromitowała Maye w pracy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Liam gotujący w kuchni - fajny i oryginalny widok. Aktor w końcu pokazał się z innej strony.
Nie wiem co w tym fajnego :P :lol: szok, że jesteś fanem tej niszczącej serial postaci :P
mailo pisze:Jeśli to prawda to nie mogę się doczekać miny Starościny
:lol: :twisted:
mailo pisze:Do tego przytulające się Haope i Steffy to niecodzienny widok.
To było fajne i pokazało, że Steffy zwana czasem na forach Slutty wreszcie zmieniła się trochę na lepsze, ale bardzo lekkomyślnie postąpiła wsiadając na motor. Od razu mi się przypomniały śmieszne memy, które wtedy powstały na internecie :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Adex-fan Brooke pisze:
Dawidek pisze:Liam gotujący w kuchni - fajny i oryginalny widok. Aktor w końcu pokazał się z innej strony.
Nie wiem co w tym fajnego :P :lol: szok, że jesteś fanem tej niszczącej serial postaci :P
Ja też nie widzę niczego fajnego w tym nachalnym pokazywaniu nam jaki to Liam jest wyluzowany i zabawny. Taki typ postaci nie pasuje do typu postaci, jaki "Moda na sukces" prezentowała przez wszystkie lata. Poza tym Scott Clifton grając to wyluzowanie, nadaje się bardziej do serialu komediowego, a nie dramatycznego. 3 razy nie!
Dawidek
Administrator

Lubię Liama, ale do fanów raczej by się nie zaliczał. Staram się zrozumieć chłopaka i jego rozterki. Narzekacie na ciągłe te same miny, to teraz pokazał się trochę z innej strony. Mi się to spodobało, pokazują bohaterów też w takich bardziej codziennych sytuacjach. Nawet w "MnS" od czasu do czasu muszą pojawić się takie przyziemne akcenty. A po za tym, jego zachowanie pokazuje, jak mu jest dobrze ze Steffy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Szok, że to już piąty wypadek Steffy i czwarty z walnięciem w łeb :P
1. W wannie
2. Ścigając Liama ściagjącego Thomasa z Hope
3. Na stoku zderzając się z Hope
4. Spadając z klifu do wody (wtedy wyjątkowo nic jej się nie stało)
5. Teraz na motorze
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Szok, że to już piąty wypadek Steffy i czwarty z walnięciem w łeb :P
1. W wannie
2. Ścigając Liama ściagjącego Thomasa z Hope
3. Na stoku zderzając się z Hope
4. Spadając z klifu do wody (wtedy wyjątkowo nic jej się nie stało)
5. Teraz na motorze
Chciałem napisać, żee to Ironman, ale to raczej Ironwoman.
Ostatnio zmieniony 2017-03-26, 22:07 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Zakończyło się głosowanie, w którym odpowiadaliśmy na pytanie na temat faceta, który najlepiej wypadł podczas charytatywnego pokazu. Zagłosowało 10 osób, a wyniki są następujące:

Carter - 0 (0%)
Marcus - 1 (10%)
Oliver - 1 (10%)
Rick - 1 (10%)
Thomas - 5 (50%)
wszyscy mi się podobali - 0 (0%)
żaden z nich nie przypadł mi do gustu - 2 (20%)

Wyniki wskazują, że najbardziej Wam przypadł do gustu Thomas, który otrzymał połowę Waszych głosów. Tylko Carter nie zyskał Waszego poparcia. "Wszyscy mi się podobali" - także z zerowym poparciem. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam na kolejne, które już niebawem w tym temacie. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Naciągane z tym klubem :lol: po pierwsze widać, że to żaden prawdziwy klub tylko wygląda jak szkolna sala udekorowana na dyskotekę a po drugie oni gadali przez telefon i między sobą i nie przeszkadzała im muzyka, chociaż Maya mogła Jessego wziąć na ustronne miejsce i powiedzieć o śmierci córki...
Dawidek
Administrator

Według mnie to był klub, ale nie jakiś taki ekskluzywny. Niektórzy nie maja problemu z rozmową przez telefon w hałasie. Choć odgłosy otoczenia na pewno przeszkadzają.

Steffy. Ona ma spore szczęście, jeśli chodzi o wypadki. Ten ostatni wypadek to połączenie pecha i ryzyka. Dziewczyna w ogóle nie powinna w ciąży wsiadać na motor. Bo wie, że jak nadarzy się okazja, to zaszarżuje. Lepiej byłoby, gdyby zadzwoniła do męża i poprosiła go, by poczekał, aż wróci, bo przeczeka korek.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Te odcinki są chyba specjalnie tak kręcone, by po odejściu Ridge'a wszystko toczyło się między L,H,S. Steffy na własne życzenie pogrzebała związek z Liamem, a Liam tak ją kocha, że zapewne do końca tygodnia będzie w objęciach Hope (to jest takie irytujące)

Fajny wątek Brooke, jestem ciekaw jak go rozwiążą.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

I co myślicie o propozycji Brooke dla Erica? :D Ja nie mam jej złe, że nie liczy się z Taylor w tej sytuacji :) Liam jednak obwinia Steffy, ale Bill wielki obrońca Steffy nie dał mu się na niej wyżyć i w sumie słusznie zrobił tak aby wyżył się na nim, tymczasem sępy Hope i Katie już rozważają czy to koniec małżeństwa Steffy, ale mają podstawy aby to rozważać bo przecież oczywiste jest, że Liam wybrał Steffy z powodu ciąży.
nołbady

Post autor: nołbady »

A Steffy nie zachowywała się podobnie? Wcale nie jest lepsza niż Hope. Pamiętam jak bez pytania go nachodziła, wbijała mi się na chatę i tylko czekała aż coś się sypnie. To było bardzo irytujące.

Liam powinien się wyżyć na Steffy, a nie na Billu. Przecież to ona jest temu wszystkiemu winna. Samolubna idiotka. Nawet w ciąży nie mogła sobie odpuścić jazdy na motorze. W ogóle to co by się stało, jakby spóźniła się na barbekju? :roll:
ODPOWIEDZ