paw

Post autor: paw »

Matka Dominiki to niejaka Halina Torman, Jurek jej nie pamięta :)
paw

Zatem już oficjalnie Klan Lubiczów i spółki powiększył się o jednego członka, czyli Dominikę, córkę Jerzego.
paw

Wyszło na jaw dlaczego Dominika pojawiła się w życiu Jurka. Matka jest chora na raka, potrzebne pieniądze na leczenie, dziewczyna zażądała 200 tyś zł.

Post autor: Tiril »

A skąd ta córka się wzięła ? Kolejny romans Jerzego ?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
paw

Tak, okazało się, że 19 lat temu miał jakiś romans, którego teraz nawet nie pamięta i zgłosiła się córka.

Post autor: Chmurka »

W ostatnim odcinku sezonu (w piątek) Jerzy dostanie zawału serca. Więcej informacji tutaj: http://swiatseriali.interia.pl/newsy/se ... Id,2400887
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Chmurka pisze:W ostatnim odcinku sezonu (w piątek) Jerzy dostanie zawału serca. Więcej informacji tutaj: http://swiatseriali.interia.pl/newsy/se ... Id,2400887
Yyyy, to już nudne. Ostatni sezon zakończył się podobnie. :?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie, mogli wymyślić coś lepszego, na dodatek z góry było wiadomo w spoilerach, że to się stanie, słabo jak zawsze im to wyszło.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
paw

Ja uważam, ze scena wyszła jak na Klan całkiem dobrze, sama kłótnia Michała z ojcem była aż momentami szokująco mocna, te krzyki, Ela, jak na koniec jak najbardziej tak. Zakończone trochę wątków, o wakacjach, na minus brak jakiegoś zwrotu z Agatą, być może aktorka zrobiła sobie przerwę lub nawet odeszła z serialu, ale można ją było raz pokazać. Na plus Dominika, ale obawiam się czy postać powróci jesienią.

Post autor: Tiril »

Można gdzieś obejrzeć scenę krzyków i zawału ?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
paw

Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Wystawiłem na sprzedaż całą swoją kolekcję archiwalnych odcinków serialu. Większość to prawdziwe perełki. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam TUTAJ.

Post autor: Chmurka »

Napisałam na PW w tej sprawie. :)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Oleg pisze:Wystawiłem na sprzedaż całą swoją kolekcję archiwalnych odcinków serialu. Większość to prawdziwe perełki. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam TUTAJ.
Moja oferta najeyższa 8) :D .
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

B@r pisze:
Oleg pisze:Wystawiłem na sprzedaż całą swoją kolekcję archiwalnych odcinków serialu. Większość to prawdziwe perełki. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam TUTAJ.
Moja oferta najeyższa 8) :D .
Brawo, życzę powodzenia w licytacji :) .
ODPOWIEDZ