Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

A ktos ma info jak w innych krajach jest z emisją?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja mam nadzieję tylko, że nie zafundują nam "wakacyjnej przerwy", bo to by już była przesada :zmiesz:: Mogliby za to puścić po 2 odcinki :serce:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Kingsajz pisze:Nie wiem ktory jest w Polsce odcinek, bo nie sprawdzam! Ale ogladałem ostatni epizod wczoraj!! Dwugodzinny finał drugiego sezonu! Szokujący, zaskakujący i szokujący oraz zaskakujący!!!Nie mozecie go przegabic!!!!
Dla mnie najbardziej szokujące by było jakby sie okazało że Mary Alice żyje ::loll:: A , że tak pewnie nie będzie bo stracilibyśmy narratorkę, więc nic mnie nie zaskoczy;)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

W ostatnim odcinku jest narratorem![shadow=red] A to , ze MA zyje to prawda! Jest rozmowa Felici i Zacha. Kobieta mu mówi, by lepiej przeszukał grób matki, bo nie zawsze sa tam ciała!zartowałem[/shadow]
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tutaj jest muzyczne video z Gaby: http://www.drewmurphy.com/index2.html
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

22 czerwca, też nie będzie Desperatek i to z powodu Mundialu!
Dopiero po 22 czerwca emisja normalnie.
Czyli 2 tyg. bez "Gotowych na wszystko"... :( bo 15 czerwca z powodu Bożego Ciała nie ma odcinka!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Eh wiecie co!! Denerwuje mnie to!

Wole obejrzeć DH niż mecz, lepiej było gdy na TVP2 były mecze bo tam nie ma ciekawych programów po 20:00 a tak wogule to polsat ma kanał: Polsat Sport a nie na głównym kanale będzie emitował meczyska!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Moje wrażenia po wczorajszym odcinku:
1. Była dłuższa czołówka, a to mnie już wystarczajaco zadowala.
2.Mary Alice odezwała się w trakcie odcinka(pomysł Lynette z kupnem psa) a nie tak jak to nas już przyzwyczajono na początek i koniec. załuje, że Mary tak mało ma teraz do gadania. Kiedyś bylo inaczej....
3. Wszystkie sceny z Bree i rodziną była najlepsze, najbardziej ta przy stole (słynne "wybaczam ci" :)) Poza tym też scena rozmowy nocnej z macochą - dowiedzieliśmy sie dużo o przesłości Bree, o jej szacunku i bliskości z matką. Na koniec bree miała taki przepiękny moment wachania - czy sprawdziła się jako matka czy też nie?...
4. Super jest tez wojna pomiędzy Paulem a Felicią. Gdybym miał wybierać, to staję po stronie paula - dużo już wycierpieli a Felicia chce ich jeszcze dobić. Mimo, że nawet ma powody do tego.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Odcinek jak zwykle był super!Lynette :lol:.Podobało mi się jak patrzyła na McCluskey jedzącą loda :mrgreen:.
Gaby się zmienia na plus ale ta chinka mi się coś nie podoba.
Carl okazał się byc swinią,mam nadzieję,że Susan go oleje i będzie z Mike'em!
Bree-no cóż,wydawało się,że pojęła kilka spraw wreszciei i zaakceptuje gejostwo Andrew :twisted: Ja mam jednak nadzieje,że scenarzyści nie zapomną że Andrew powiedział kiedyś,że nie jest gejem tak naprawde tylko bi i że wplączą go w romans z kobietą :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Bree za wszelką cene chciała skompromitować syna przed jego dziadkami i udało jej się, ten pom ysł z gejowskimi gazetami był wyśmienity hee.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Alexander pisze:Bree za wszelką cene chciała skompromitować syna przed jego dziadkami i udało jej się, ten pom ysł z gejowskimi gazetami był wyśmienity hee.
Bree w ogóle jest genialna. Nie znoszę za to Andrew. Co za kretyn! Poza tym co to za koleś który do matki zwraca się "Ale z Ciebie zimna suka". Ja bym go chyba zabił na jej miejscu bez skrupułów! :x
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Andrew ma coś z głową i to już od samego początku w sumie. Felicia była zabójcza- Paulowi troszkę przypaliły się brwi na grillu :lol:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

mailo pisze:Andrew ma coś z głową i to już od samego początku w sumie. Felicia była zabójcza- Paulowi troszkę przypaliły się brwi na grillu :lol:
Miny jakie robi ta kobieta mnie rozwalają ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dziś o 20:00 na VH1 był reportaż o "Desperate Housewives" :) Były pokazywane szczegóły z prywatnego życia aktorek. Jak utrzymują młodą cerę, jak radzą sobie z popularnością czy jak ją wykorzystują i jak pomagają różnym fundacją, bardzo fajny materiał lecz krótki.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

buu.. ja nie mam tego durnego polsatu bo mam cyfre+ no ale zostaje mi net :mrgreen: :mrgreen: no ale szoda ze nie puszcza I sezonu na TV4 przeciez on jest dla polsatu jak tvn7 dla tvn-u ::jezyk:: ::jezyk::
ODPOWIEDZ