Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
A ktos ma info jak w innych krajach jest z emisją?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Dla mnie najbardziej szokujące by było jakby sie okazało że Mary Alice żyjeKingsajz pisze:Nie wiem ktory jest w Polsce odcinek, bo nie sprawdzam! Ale ogladałem ostatni epizod wczoraj!! Dwugodzinny finał drugiego sezonu! Szokujący, zaskakujący i szokujący oraz zaskakujący!!!Nie mozecie go przegabic!!!!
W ostatnim odcinku jest narratorem![shadow=red] A to , ze MA zyje to prawda! Jest rozmowa Felici i Zacha. Kobieta mu mówi, by lepiej przeszukał grób matki, bo nie zawsze sa tam ciała!zartowałem[/shadow]
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
- Adex-fan Brooke
Tutaj jest muzyczne video z Gaby: http://www.drewmurphy.com/index2.html
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
22 czerwca, też nie będzie Desperatek i to z powodu Mundialu!
Dopiero po 22 czerwca emisja normalnie.
Czyli 2 tyg. bez "Gotowych na wszystko"...
bo 15 czerwca z powodu Bożego Ciała nie ma odcinka!
Dopiero po 22 czerwca emisja normalnie.
Czyli 2 tyg. bez "Gotowych na wszystko"...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
Moje wrażenia po wczorajszym odcinku:
1. Była dłuższa czołówka, a to mnie już wystarczajaco zadowala.
2.Mary Alice odezwała się w trakcie odcinka(pomysł Lynette z kupnem psa) a nie tak jak to nas już przyzwyczajono na początek i koniec. załuje, że Mary tak mało ma teraz do gadania. Kiedyś bylo inaczej....
3. Wszystkie sceny z Bree i rodziną była najlepsze, najbardziej ta przy stole (słynne "wybaczam ci"
) Poza tym też scena rozmowy nocnej z macochą - dowiedzieliśmy sie dużo o przesłości Bree, o jej szacunku i bliskości z matką. Na koniec bree miała taki przepiękny moment wachania - czy sprawdziła się jako matka czy też nie?...
4. Super jest tez wojna pomiędzy Paulem a Felicią. Gdybym miał wybierać, to staję po stronie paula - dużo już wycierpieli a Felicia chce ich jeszcze dobić. Mimo, że nawet ma powody do tego.
1. Była dłuższa czołówka, a to mnie już wystarczajaco zadowala.
2.Mary Alice odezwała się w trakcie odcinka(pomysł Lynette z kupnem psa) a nie tak jak to nas już przyzwyczajono na początek i koniec. załuje, że Mary tak mało ma teraz do gadania. Kiedyś bylo inaczej....
3. Wszystkie sceny z Bree i rodziną była najlepsze, najbardziej ta przy stole (słynne "wybaczam ci"
4. Super jest tez wojna pomiędzy Paulem a Felicią. Gdybym miał wybierać, to staję po stronie paula - dużo już wycierpieli a Felicia chce ich jeszcze dobić. Mimo, że nawet ma powody do tego.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Odcinek jak zwykle był super!Lynette
.Podobało mi się jak patrzyła na McCluskey jedzącą loda
.
Gaby się zmienia na plus ale ta chinka mi się coś nie podoba.
Carl okazał się byc swinią,mam nadzieję,że Susan go oleje i będzie z Mike'em!
Bree-no cóż,wydawało się,że pojęła kilka spraw wreszciei i zaakceptuje gejostwo Andrew
Ja mam jednak nadzieje,że scenarzyści nie zapomną że Andrew powiedział kiedyś,że nie jest gejem tak naprawde tylko bi i że wplączą go w romans z kobietą 
Gaby się zmienia na plus ale ta chinka mi się coś nie podoba.
Carl okazał się byc swinią,mam nadzieję,że Susan go oleje i będzie z Mike'em!
Bree-no cóż,wydawało się,że pojęła kilka spraw wreszciei i zaakceptuje gejostwo Andrew
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
Bree w ogóle jest genialna. Nie znoszę za to Andrew. Co za kretyn! Poza tym co to za koleś który do matki zwraca się "Ale z Ciebie zimna suka". Ja bym go chyba zabił na jej miejscu bez skrupułów!Alexander pisze:Bree za wszelką cene chciała skompromitować syna przed jego dziadkami i udało jej się, ten pom ysł z gejowskimi gazetami był wyśmienity hee.
- Marek Forrester