Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex-fan Brooke pisze:Zgadzam się a gdzie cotygodniowe ankiety tu?
Decyzję w sprawie ankiet podejmie DeaconFan, jak znajdzie trochę więcej czasu, to wtedy się wypowie.

Post autor: BeLieF »

kamilabuziaczek pisze:W tej edycji programu najlepiej jak narazie wychodzą Rafał Szatan i Mateusz Ziółko.
Przy czym Szatan ma bardziej różnorodne wcielenia(Podsiadło, Sade, Derulo, Bocelli chociażby), a Ziólko jak do tej pory najlepiej wypadał w podobnym typie postaci(np. Markowski, Klaus Meine) głównie. Więc bardziej jestem za Szatanem.

Jak dla mnie najgorsza jest ewidentnie Maciąg, żadnego dobrego występu. :roll:
Administrator
Administrator

Znana jest już pełna lista uczestników 12 edycji "Twoja twarz brzmi znajomo": http://satinfo24.pl/uczestnicy-12-edycj ... i-znajomo/ . Tylko dwa nazwiska są mi znajome - Lisowska i Zagrobelny.

Post autor: sharkinator »

A mi tylko dwa są nieznajome - Sikorski i Strycharczuk.

Post autor: Despina »

Ja podobnie jak Dawidek kojarzę tylko tą dwójkę.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Widzieliście start nowej edycji? Robert Koszucki jako Kortez rozwalił emocjonalnie. Sztos!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Skład 13. edycji jest tragiczny. Same osoby z trzeciej ligi...

1. Gosia Andrzejewicz
2. Kamila Boruta
3. Natalia Avelon
4. Marta Gałuszewska
5. Maurycy Popiel
6. Czadoman
7. Filip Gurłacz
8. Karol Dziuba

Źródło – https://www.fakt.pl/kobieta/plotki/czad ... mo/05egpn5

Z tego składu najciekawsza jest zapomniana Gosia, która jest sympatyczna i śmieszna, więc jestem ciekawy jak się sprawdzi w poważniejszym repertuarze niż jej. Kojarzę jeszcze Popiela z "M jak miłość" i Czadomana przez piosenkę "Ruda tańczy jak szalona". A no i z widzenia tę Gałuszewską przez różowe włosy. :roll: :lol:

Wiadomo też, że na tę edycję przez problemy zdrowotne z jury wypada Paweł Królikowski i na jego miejsce będzie zwycięzca poprzedniej edycji - YouTuber Adam Strycharczuk. Jego finałowe wykonanie V.Villas mega, więc jestem ciekawy tej nowej krwi za stołem. Tu można zobaczyć – https://www.youtube.com/watch?v=1uj20WyVpAs

:D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Administrator

Z tego wymienionego grona znam tylko 3 nazwiska: Gosię Andrzejewicz, Martę Gałuszewskąi Candomana. Reszta jest dla mnie anonimowa. Starzeję się. :D

Polsat, jak i inne stacje zaczynają już eksploatować formaty telewizyjne do granic możliwości. Przez to one szybko tracą swój potencjał. Tak samo jest i z tym programem.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Strycharczuka ogólnie lubię, ale na jurora moim zdaniem się nie nadaje. Chyba wzięli go po to, żeby mówił coś śmiesznego. Królikowskiemu źle nie życzę, niech żyje i ma się dobrze, ale jurorem był marnym i każdy w sumie będzie lepszy na tym stanowisku, nawet Strycharczuk. Ze zwycięzców poprzednich edycji moim zdaniem na jurora ewentualnie nadawałby się Marek Kaliszuk. Z uczestników, którzy zajęli drugie miejsce - Marcin Przybylski.

Ciekawe, co będzie, jeśli Królik postanowi wrócić w XIV edycji. Wywalą Strycharczuka czy będzie pięć osób w jury?

Z uczestników XIII edycji znam wszystkich poza Gałuszewską i Borutą (słyszałem gdzieś te nazwiska, ale nie mam pojęcia, jak te osoby wyglądają, czym się zajmują).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Marta Gałuszewska jest piosenkarką, wygrała "The Voice of Poland". Jej najbardziej znany utwór to "Nie mów mi nie": https://www.youtube.com/watch?v=5GQs4chFTds . Z tą piosenką startowała w polskich eliminacjach do Eurowizji.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Dawidek pisze:Marta Gałuszewska jest piosenkarką, wygrała "The Voice of Poland". Jej najbardziej znany utwór to "Nie mów mi nie": https://www.youtube.com/watch?v=5GQs4chFTds . Z tą piosenką startowała w polskich eliminacjach do Eurowizji.
Dzięki, Dawidku. No tak, znam tę piosenkę. Ta osoba jest mi jednak znana. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

DeaconFan pisze:Strycharczuka ogólnie lubię, ale na jurora moim zdaniem się nie nadaje. Chyba wzięli go po to, żeby mówił coś śmiesznego. Królikowskiemu źle nie życzę, niech żyje i ma się dobrze, ale jurorem był marnym i każdy w sumie będzie lepszy na tym stanowisku, nawet Strycharczuk.
Niestety Paweł Królikowski nie żyje. Zmarł dzisiaj rano... 8)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

B@r pisze:
DeaconFan pisze:Strycharczuka ogólnie lubię, ale na jurora moim zdaniem się nie nadaje. Chyba wzięli go po to, żeby mówił coś śmiesznego. Królikowskiemu źle nie życzę, niech żyje i ma się dobrze, ale jurorem był marnym i każdy w sumie będzie lepszy na tym stanowisku, nawet Strycharczuk.
Niestety Paweł Królikowski nie żyje. Zmarł dzisiaj rano... 8)
No niestety, bardzo przykra sprawa. Niech spoczywa w pokoju.

Nową edycję będę śledził, ale bez większego zaangażowania (mam tak już od co najmniej kilku edycji). Ciekawi mnie jak wypadnie Filip Gurłacz, którego lubię oglądać w "Pierwszej Miłości" w roli Oskara. Na pewno świetnie będą radzić sobie wokaliści, może poza Gosią Andrzejewicz, którą kojarzę raczej z mało ambitnego repertuaru.

Post autor: Adex-fan Brooke »

"TTBZ", tak jak irytujący "Taniec z gwiazdami" zawiesili do jesieni. :shock:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: BeLieF »

O tyle dobrze, że odcinek był niezły i zachęcający do dalszego oglądania po przerwie. Kamila Boruta jako Cher rozwaliła wszystko, chociaż internetowym hitem na pewno zostanie Maurycy jako Izabela Skrybant :lol:
ODPOWIEDZ