Dużo seriali w życiu widziałem, ale chyba żaden mnie tak psychicznie nie wykończył jak ten. Co za koszmarny a zarazem wciągający serial! Popularność serialu i namowy znajomych przekonały mnie, że muszę poznać aby mieć własne zdanie...i jest ono przede wszystkim takie, że: Za dużo tam okrucieństw! Nie ważne, że ktoś mi powie, iż takie czasy, takie realia, bzdura. Serial o takim zarysie romantycznym i o takiej porze emisji jaka była w Polsce nie powinien zawierać tyle okrucieństw, gołego tyłka, gwałtu itp. ale co tu się spodziewać Tvp dawno zeszło na totalne dno. Współczesna widownia przecież wymaga złego traktowania ludzi i czegoś na poziomie paradokumentów, chociaż ok to było na wyższym poziomie, Do tego ten wymoczek główna postać - totalna ofiara losu, cnotka Kapcia, Kicia, Kita Kity czy jak jej tam czyli tytułowa znienawidzona, zmulona, zmęczona, zmielona, której nawet Aloszek nie zaliczył

Prywatnie urocza aktorka, ale postać irytująca i męcząca. Bardziej polubiłem piękną Halkę.
Aloszek Kaloszek, zwany nawet raz Alexis

on był super, bohater dla którego nie przerwałem serialu po pierwszym odcinku, mój ulubieniec, któremu kibicowałem a tu nagle zabity... WTF?!?!?!?!?!? A potem jakiś lump Żandarm, który okazał się fajny bohaterskim no to oczywiście cyk dźgnięty nożem w serce na koniec

Kitty Cat pobiła nawet Taylor w zmartwychwstaniach

a Lidia pobiła Sheile w okrucieństwie. Już myślałem, że ożyje, ale na szczęście nie. Do tego ta mimoza naiwniaczka głupia Natalie... Pani Wylewowna matrona rodu tak czułem, że kopnie w kalandarz... Gruszka Griszka czy jak mu tam mimo, że morderca drań o dziwo jakoś był ciekawą postacią. Najfajniejsza była Pawlina zwana przeze mnie Padlina bo źle usłyszałem za pierwszym razem jej imię... Kowal wydawał się spoko chłop, ale potem irytował. Najgorsza postać to ten kat co biczował wszystkich, menda społeczna, która niestety nie została ukarana... Burdel mama śmiesznie wyglądała w tej czarnej szmince, ale nie taki wilk straszny jak go malują. Koniec końców wzruszyła i uszczęśliwiła mnie para Jelenia i św. Nikołaj Jak to miło, że gdy ten cap wykorkował dał wcześniej im błogosławieństwo.

Pełen emocji czekam na 3 sezon ciesząc się, że mogę teraz odpocząć od tych okrucieństw. Ciekawe czy Zgolona będzie miała 3 męża, którego też zakatrupią nim dojdzie do nocy poślubnej?
Pewnie nie takiej opinii mojej się spodziewaliście, ale dla mnie ten serial jest męczący i przereklamowany, jednak jak mówię wciągający a ja przerywam tylko nudne seriale, męczące katuje będąc niczym Zniewolony.

Ostatnio zmieniony 2020-05-28, 00:51 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city