Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Z całej rodziny Abbottów najbardziej lubię Ashley. Chociaż zdziwiła mnie w grudniu, że poszła do więzienia zamiast Johna, Miała do wyboru zostać z Abby albo kryć Johna. Wybrała Johna i tego chwilami nie rozumiałem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bo on miał kłopoty ze zdrowiem, więc bała się że wykorkuje.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Co?! Chodzi wam o Judith Chapman? Dziwne, myslałem, ze ona gra w tym serialu dłużej a to nawet rok nie będzie. ::kwasny::
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oleg i inni zainteresowani jako, iż nie mam możliwości nadal dać video z ostatnimi scenami z Sheilą i Sugar polecam ściągnąc z tej strony odcinek Young and restless z 9 stycznia (9 Jan.) http://isohunt.com/torrents.php?ihq=the ... t=-1&ihp=4 -w tym odcinku Sugar(wyglądająca jak Sheila tylko ze skrzeczącym głosem) przychodzi do Scotta i atakuje go -Michael cieszy się że Lauren żyje...
Radze jeszcze poszukać odcinka z 10 stycznia bo to jest ostatni z Kimberlin Brown (co na koniec prosi aby ktoś jej zmienił twarz). Polecam tez odcinek z 5 stycznia szukać (w nim Lauren i Sheila próbują się uwolnić i pierwszej lauren się udaje) -Z tych 3 odcinków właśnie nie mam video aby zapodać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Ja mogę zapodać te odcinki na megaupload.com jeśli ktoś sobie życzy.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

chętnie zobacze jakm możesz Martin daj urywek :: bow :: :mrgreen:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kingsajz

Martin - fan Bree pisze:Ja mogę zapodać te odcinki na megaupload.com jeśli ktoś sobie życzy.
Jeśli byłbyś łaskaw, będą bardzo wdzięczny
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Teraz to dopiero może być gorąco... Niestety spoilerów jeszcze nie mam..

Obrazek
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ciekawe któy to bedzie odcinek! Z checia bym zobaczył
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wow może być gorąco, prawdziwy dramat!!??
Nobody does it better
Ryan Lavery

Spoilery od 12 czerwca:

- Jack & Phyllis square off, while passion ignites between Jack and Carmen.

- Still acting odd, Victor gives Nikki a surprising gift.

- Colleen forces J.T. to reveal the shocking truth about his investigation of Brad.

I kilka ogólnych newsów na wakacje:

It's a summer of sleuthing for Colleen and J.T., but the end result is not fun and games. Still, luckily, they have each other.

Jack gets a new career opportunity from a highly unexpected source. Is this the end of Jack and Victor's feud? Is Jack truly working with Victor, or does he have another agenda?

Sharon turns to Brad for emotional support, even as she reaches out to her husband. Which man does she really want?

Curiosity about Brad Carlton's past plagues Paul, J.T., and most of all Colleen. Meanwhile, Brad's secret begins to impact his relationship with Victoria.

Kevin's romantic life is looking up. Will Colleen back off, or will she continue to interfere? Will Kevin be thwarted in love again, or could he be pleasantly surprised?

Gloria keeps her eye on the prize. What will she do next, in her quest to move the Fishers in and the Abbotts out?

Nikki's love for Victor has never been stronger, as he remains kinder and gentler and his sense of well-being grows. Will his transformation continue, or are forces already at work to destroy his peace and tranquility?

Father's Day threatens to be a bleak holiday for Neil this year, as he faces the reality that everything in his life has changed, and nothing will ever be the same again where Lily, Dru, and Malcolm are concerned.
---------------------------------------------

Woodland Not Returning to Y&R!

Despite her recent visit to the set, Lauren Woodland (ex-Brittany
Hodges Marsino) is not returning to THE YOUNG AND THE RESTLESS.
According to a show rep, Woodland simply popped by to watch Jewel
perform at the benefit for Cassie, which airs this week. As for the
rumors that John Enos' Bobby is coming back from the dead now that
Nikki is popping pills and needs a friend, the actor's publicist says
the show hadn't contacted Enos at press time.

Gdyby ktoś nie pamiętał - Lauren Woodland zrezygnowała z pracy dla NBC w roku 1998 aby dołączyć do obsady Y&R.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Y&R obecnie jest najlepszą operą mydlaną w USA, a nie wiecie dlaczego ŻM zlikwidowano z POLSATU??
Nobody does it better
Ryan Lavery

Alexandrze, jestem pewien, że oficjalnym powodem była słaba oglądalność.. Ale czemu tu się dziwić skoro serial pokazywano w godzinach rannych około 10.00 bodajże. A może po prostu Polsat przeraził się liczbą odcinków "Y&R" i postanowił zakończyć emisję. Ciekawe...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ile odcinków Y&R wyemitował POLSAT??

Ciekawe, fajnie by było gdyby POLSAT2 wyemitował chociaż te odcinki które POLSAT jest w posiadaniu!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kingsajz

Gdzies z 780.
ODPOWIEDZ