Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Joe

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Joe »

Czy ktoś w ogóle mógłby mi wytłumaczyć fenomen Hunter King i postaci Summer? Moim zdaniem nieatrakcyjna wizualnie kobieta, która ma 500 K followersów na insta, co się równa modowej JMW, która w przeciwieństwie do brzydkiego kaczątka jest sympatyczna i ma ładne zdjęcia. Czy Hunter King zasłynęła w innych produkcjach filmowych czy może jest coś jeszcze co ją tak mocno "pompuje" w Stanach? Czy Summer to ktoś ala Hope w Modzie czy raczej bardziej Flo ?
Danio_100 pisze:Według plotek Summer spotka się z Flo. Fulton będzie miała wątpliwości, czy zemścić się na Spectrze czy zostawić ten rozdział za sobą.
Jeżeli scenarzyści postąpią konsekwentnie, to Flo powinna stanąć po stronie Sally, bo ostatecznie one sobie wyjaśniły i wybaczyły całą akcję z pozorowaniem śmierci. Ale strzelam, że będzie inaczej.

Jak się okazuje Summer możliwe, że będzie rozmawiać ze Steffy, Thomasem czy Flo i będzie w LA kilka odcinków. o ile można wierzyć plotkom z tego artykułu https://celebratingthesoaps.com/bold-an ... y-spectra/

wg mnie od Steffy wiele by się nie dowiedziała, bo ta raczej darzyła Sally sympatią pod koniec.

"Summer’s appearance will last an episode or two, most likely. Bold and the Beautiful spoilers suggest she just wants to get the information on Sally, and she will go back home to Genoa City."
Ostatnio zmieniony 2021-01-03, 11:20 przez Joe, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 64

Post autor: BeLieF »

Joe pisze:Summer to ktoś ala Hope w Modzie
To córka Phyllis i Nicka, więc jeżeli chodzi o powiązania rodzinne to jedna z najważniejszych postaci młodego pokolenia, więc pod tym względem zdecydowanie bardziej Hope i m.in. dlatego ma tak rozbudowane wątki.
DeaconFan
Moderator
x 27

Post autor: DeaconFan »

Joe pisze:Moim zdaniem nieatrakcyjna wizualnie kobieta, która ma 500 K followersów na insta,
Mnie się ona wizualnie podoba. Ładna młoda blondynka, ale no o gustach się nie dyskutuje. :D Komuś innemu może się nie podobać uroda JMW/Steffy. Mówisz o tym, że JMW jest sympatyczna czy że Steffy jest sympatyczna? Bo jeśli to drugie, to polemizowałbym - w obecnych odcinkach z Playera jest denerwująca z tym swoim wywyższaniem się nad Sally. :lol: Bo jeśli porównujesz Summer i JMW (postać z aktorką) - no to trochę dziwnie. Nie wiem, jaka jest prywatnie Hunter King i pewnie Ty też tego nie wiesz, więc trudno tu porównywać Hunter i JMW - czy jedna jest bardziej sympatyczna od drugiej.

Fajnie się ogląda Sally w Y&R, ale oczywiście wolałbym ją w B&B. W romans Z Jackiem Abbottem raczej nie wierzę - bez żartów, to byłby cringe.
Ostatnio zmieniony 2021-01-03, 20:17 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 4 razy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
B@r
x 40

Post autor: B@r »

A co jest w inncyh wątkach teraz? ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2021-01-03, 20:19 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Joe

DeaconFan pisze: Mówisz o tym, że JMW jest sympatyczna czy że Steffy jest sympatyczna?
Aktorka, pisałem o tym dlaczego ma dużo followersów. Porównuję oczywiście dwie aktorki - JMW ciekawa, z ładnymi, bardzo dobrymi modowymi zdjęciami(widać, że aktorka ma robione zdjęcia przez profesjonalnych fotografów) i drugą, która kompletnie nie rozumiem dlaczego ma tyle folowersów - ani nie jest ładna (moim zdaniem, które jak najbardziej mam prawo wyrazić) ani nie ma dobrych zdjęć, wręcz bardzo przeciętne. Porównywać oczywiście można obie aktorki po tym co umieszczają na swoich socialach i wywiadach i na tej podstawie to stwierdzam. I dalej się nie dowiedziałem czy HK jest znana z innych produkcji czy prowadzi jakąś dodatkową działalność o której nie wiem, że ma aż 500 tysięcy obserwujących. Jeżeli tylko po roli Summer to jest to trochę druzgocące albo ten serial mocno podupadł, bo w zasadzie to bardziej charakterystyczna i jakaś jet dla mnie już modowa Hope od meluzyny Summer.
DeaconFan
Moderator
x 27

Joe pisze:I dalej się nie dowiedziałem czy HK jest znana z innych produkcji czy prowadzi jakąś dodatkową działalność o której nie wiem, że ma aż 500 tysięcy obserwujących.
No cóż, często trudno jest stwierdzić, dlaczego ktoś ma tak sporą liczbę followersów. Swego czasu Bell zatrudnił w B&B niejaką Nię Sioux (Emma) najprawdopodobniej przez wzgląd na jej ogromną liczbę followersów. Dziewczyna przedtem brała udział w jakimś tanecznym reality show bodajże i tylko tyle, a followersów mnóstwo. :lol:
Ostatnio zmieniony 2021-01-03, 20:35 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
B@r
x 40

Joe pisze:I dalej się nie dowiedziałem czy HK jest znana z innych produkcji czy prowadzi jakąś dodatkową działalność o której nie wiem, że ma aż 500 tysięcy obserwujących
A jakie wielkie osiągnięcia ma lubiana przeze mnie Steffy z Mody? :roll: Sorry, ale Ci ludzie to nie Streep, Monroe, Janda, itp. To takie nasze Wieniawy, itp. :lol:

Też w sumie nie rozumiem dlaczego konto JMW ma tyle followersów, jak to nie jest wybitna aktorka. Lubię ją, jej postać, spotkałem się z nią w LA i mieliśmy fajny wywiad i pamiątkowe zdjęcie, ale w soap operach wybitnych aktorów, to serio jak na lekarstwo. Dobrze, że swojąpracę wykonują ok.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Joe

B@r pisze: A jakie wielkie osiągnięcia ma lubiana przeze mnie Steffy z Mody? :roll: Sorry, ale Ci ludzie to nie Streep, Monroe, Janda, itp. To takie nasze Wieniawy, itp. :lol:
Chociażby grała w Oszukać przeznaczenie, jak już napisałem wyżej ma urodę i proporcje wybiegowej modelki i profesjonalne zdjęcia modowe. Dodatkowo czasem robi współprace z markami, więc działa jako influencerka. To jest dla mnie coś co może decydować, że ktoś ma dużo obserwujących.

Chciałem też jeszcze podkreślić dla niektórych którzy nie pamiętają, że zarówno B&B jak i Y&R opowiadają o ludziach z biznesu modowego gdzie jak najbardziej wygląd jest oceniany i nie ma w tym nic nie na miejscu. O gustach się nie dyskutuje jak słusznie powiedział DeaconFan, ale akurat w świecie pokazów mody są proporcje typu wzrost waga, "błysk w oczach" które można uznać za cechy ładniejsze i bardziej pożądane od innych. I jak się postawi piękną Courtney Hope obok Hunter King, to widać - jak dla mnie - kolosalną różnicę. Courtney jest ładna, wysportowana, wyższa, smuklejsza i mógłbym wymieniać dalej. Ale nie mam zamiaru się o to spierać, tylko miałem niestety nieprzyjemność przeczytać post B@ra przed edycją. :P

Ogólnie moja oberwacja jest taka, że w Modzie na Sukces aktorzy są po prostu w większości ponad przeciętnie ładni, w Żarze ładnych, szczególnie młodych kobiet jest mniej a że na frontmankę wybrano aktorkę taką jak Summer to już totalne dno.
B@r
x 40

Joe pisze: nie mam zamiaru się o to spierać, tylko miałem niestety nieprzyjemność przeczytać post B@ra przed edycją. :P
Nie chciałem jednak kontynuować tematu, więc go edytowałem, ale ok, skoro chcesz, będę. Pokaż się proszę, ocenimy cię tu, jaki z Ciebie przystojniak, jakie masz wymiary, a potem dopadniemy wszystkie inne bohaterki "Y&R". Deal? Jak masz jaja to się zgodzisz. :D
Mnie widzisz chociażby z planu B&B z Jacobem Youngiem (Rick) w moim avku. :D
Chociażby grała w Oszukać przeznaczenie
A to jest jakaś nobilitacja i ambitny film, którym trzeba się chwalić? ::rad:: :lol: Jeśli dla Ciebie tak - współczuję.
jak już napisałem wyżej ma urodę i proporcje wybiegowej modelki i profesjonalne zdjęcia modowe. Dodatkowo czasem robi współprace z markami, więc działa jako influencerka. To jest dla mnie coś co może decydować, że ktoś ma dużo obserwujących.
To twoje opinia, która ma się nijak do rzeczywistości. ::krzyw:: Podniecać się, że ktoś ma współprace jako influencerka, to dno dna. ::ysz::

I mogę to powiedzieć pomimo sympatii do aktorki, bo ją nawet na żywo widziałem. Niestety Hunter Tylo, którą z "Mody..." lubię najbardziej to też nie jest jakiś wybitny talent, by grać w Hollywood w kasowych produkcjach. :wink: Raczej 99,9% tych ludzi z soap oper nie robi wielkiej kariery. Pomyślcie czemu. Dystans, serio.
Ostatnio zmieniony 2021-01-03, 21:02 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
Joe

B@r pisze: Nie chciałem jednak kontynuować tematu, więc go edytowałem, ale ok, skoro chcesz, będę. Pokaż się proszę, ocenimy cię tu, jaki z Ciebie przystojniak, jakie masz wymiary, a potem dopadniemy wszystkie inne bohaterki "Y&R". Deal? Jak masz jaja to się zgodzisz. :D
Już lecę. Twoim zdaniem wypowiadać na temat aktorek z seriali można się tylko jak samemu ma się tyle obserwujących co oni i urodę. Zapytałem z czego wynika jej duża popularność, nie mam żadnych kompleksów ale nie zamierzam się pokazywać na anoniomwym forum internetowym i tak samo nie widzę nic nie na miejscu w moich postach. Jeżeli Hunter King czytałaby to forum to byłoby nienajmiejscu komentowanie jej urody, bo mogłąby poczuć się urażona natomiast w innym przypadku to chyba nadepnąłem w jakiś czuły punkt albo masz jakiś problem z czytaniem.
B@r pisze: A to jest jakaś nobilitacja i ambitny film, którym trzeba się chwalić? ::rad:: :lol: Jeśli dla Ciebie tak - współczuję.
O matko boska Forresterowska - to bardzo popularny film na całym świecie. Jak Moda która też jest znana na całym świecie. Rozmawiałem o popularności której wyznacznikami są w dzisiejszych czasach followersi. A Ty będziesz się przegadywał, że to słabe osiągnięcie aktorskie, zlituj się. Mogłeś w swoich wywiadach zapytać JMW jeżeli nie wiesz czym zyskała sobie popularność.
B@r pisze: To twoje opinia, która ma się nijak do rzeczywistości. ::krzyw:: Podniecać się, że ktoś ma współprace jako influencerka, to dno dna. ::ysz::
Niczym się nie podniecam, i to nie jest żadna opinia, tylko stwierdzam fakt - robi współprace z markami bo ma dużo obserwatorów. Dno dna, to jest że nie potrafisz zrozumieć o co mi chodzi.
Ostatnio zmieniony 2021-01-03, 21:12 przez Joe, łącznie zmieniany 1 raz.
Danio_100
x 3

Post autor: Danio_100 »

W Los Angeles Summer spotka się z Billem.
Ostatnio zmieniony 2021-01-05, 00:07 przez Danio_100, łącznie zmieniany 2 razy.
Joe

Danio_100 pisze:W Los Angeles Summer spotka się z Billem.
Będzie również cross over z B&B do Y&R. Wyatt i Flo wybierają się do Genoa City.
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 1

Post autor: Pottermaniack »

Jeśli nie znacie, polecam profil z odcinkami Y&R. Wprawdzie biblioteka skromniejsza od Marka Logana, ale można znaleźć wiele kultowych scen z Katherine, Jill, Jackiem, a nawet Amber jako synową Phyllis i Deacona kręcącego się tu i ówdzie. :D

https://www.youtube.com/channel/UCuJkTO ... JNMk1dfm_A
Joe

Summer i Kyle są już w LA. Właśnie skończyłem oglądać Żar w którym pojawił się Wyatt i podejrzewam, że zaraz jak włączę Modę to zobaczę ciąg dalszy scen. Fajne takie połączenie, wprowadza świeżość do obu seriali. Szkoda, że Sally już od kilku odcinków nie ma. No bo gdyby była to już akcja musiałaby się coś posunąć do przodu a przecież najpierw trzeba byłowyemitować kilka odcinków w samolocie do LA ze Skyle na pokładzie. :P
Ostatnio zmieniony 2021-01-12, 19:36 przez Joe, łącznie zmieniany 2 razy.
DeaconFan
Moderator
x 27

A jednak. Mamy nietypowy crossover. Don Diamont (Bill) pojawi się gościnnie w Genoa City/Y&R! Aktor, który odgrywał w latach 1985-2009 stałą rolę Brada Carlona i także jako Brad pojawił się gościnnie w B&B w 1993 roku, był zaskoczony tym, że pojawi się teraz jako Bill w Y&R. Don w ogóle nie brał pod uwagę takiej możliwości. :)

Źródło: https://www.soapoperadigest.com/content ... uoxm1nzY1w

PS Nie wiem, czy jest sens oznaczać na biało crossovery z B&B do Y&R, skoro i tak w Polsce nie mamy emitowanych odcinków Żaru. Natomiast crossovery w drugą stronę - już tak, powinno się oznaczać na biało, bo dotyczy to wydarzeń z B&B niewyemitowanych jeszcze na Playerze. Na wszelki wypadek jednak oznaczam news na biało.
Ostatnio zmieniony 2021-01-26, 19:09 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ