Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
9 osób zagłosowało w ankiecie, w której było pytanie, czy Steffy jest współodpowiedzialna za późniejsze wydarzenia po jej nocy spędzonej z Billem. 5 osób uznało, że nie ma tutaj jej winy, 4 osoby były przeciwnego zdania i obarczyły ją współodpowiedzialnością. Dziękuję za udział w ankiecie i zapraszam do decydowania w następnych, w tym w trwających wyborach najlepszej postaci miesiąca.
-
Dawidek
- Administrator
Brooke wykazała się naiwnością, jeśli chodzi o Billa. doskonale zna Spencera, a nie założyła, że on może uknuć jakąś intrygę. Słowa Ridge'a nie wzbudziły u niej żadnych podejrzeń. Wolała snuc piękne marzenia o tym, że jej córka jest szczęśliwa z Liamem i jej starania związane ze ślubem pokazały jej nadgorliwość.
Steffy i Hope wzajemne się krytykuję, ale tak naprawdę obie są takie same - walczą jak lwice o Liama. Steffy nie musiałaby tego robić, gdyby nie noc spędzona z teściem.
Przydałby się w serialu co najmniej jeden inny wątek.
Monotematyczność szkodzi.
Steffy i Hope wzajemne się krytykuję, ale tak naprawdę obie są takie same - walczą jak lwice o Liama. Steffy nie musiałaby tego robić, gdyby nie noc spędzona z teściem.
Przydałby się w serialu co najmniej jeden inny wątek.
Odniosę się, do argumentów powtarzanych ostatnio wielokrotnie przez bohaterów tzn. że Hope i Liam już dawno byliby małżeństwem, ale Steffy i Bill konsekwentnie temu zapobiegali. Jest to poniekąd prawda, ale tylko częściowa. W międzyczasie to chyba jednak bardziej Quinn wpływała na to, że Hope i Liam nie byli razem, a ostatecznie to wyjazd Hope do Włoch to przypieczętował.
Scenarzyści mogliby w końcu stworzyć jakiś ciekawy wątek dla Brooke i Ridge'a bądź Erica i Quinn. Narazie te postacie marnują się ciągłym debatowaniem nad losem swoich dzieci/wnuków

Scenarzyści mogliby w końcu stworzyć jakiś ciekawy wątek dla Brooke i Ridge'a bądź Erica i Quinn. Narazie te postacie marnują się ciągłym debatowaniem nad losem swoich dzieci/wnuków
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
- Adex-fan Brooke
Wreszcie mamy Zoe. Czyli szansa na coś ciekawego w wątku Emmy i Xandera.
A jak wam się podoba nowy tajemnicy wątek internetowego hejtu? Wg mnie coś nowego i ciekawego.
Do tego "dzieciorób" Liam spodziewa się kolejnego dziecka
Steffy strach w oczach bo szanse z Hope się wyrównały. Jak to mówi Brooke przeznaczenie
Wg moich obserwacji Liam zawsze bardziej kochał Hope i bardziej do niej pasował a Steffy zawiodła zdradą z Billem więc ja raczej jestem team Lope a wy?
Dodam jednak, że Steffy jest już fajniejszą postacią niż gdy była młodą wredną intrygantką.
A jak wam się podoba nowy tajemnicy wątek internetowego hejtu? Wg mnie coś nowego i ciekawego.
Do tego "dzieciorób" Liam spodziewa się kolejnego dziecka
Dodam jednak, że Steffy jest już fajniejszą postacią niż gdy była młodą wredną intrygantką.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Po tym wszystkim, co dzieje się w wątku Liama, Steffy i Hope, to jestem zdania, że Liam nie powinien być z żadną z nich. Chłopak może spokojnie skreślić Steffy - nie rezygnując z bycia ojcem Kelly. A Hope sama musi odpowiedzieć sobie na pytanie, czy chce być z facetem, który co chwilę tęsknie spogląda na jej rywalkę. Niech między dwie wejdzie trzecia i zdobędzie chłopaka "dla siebie". Nie wątpię w to, że Liam będzie dobrym ojcem dla dwójki swoich pociech. Po tym, jak zajmuje się Kelly, to Hope nie musi się obawiać jego stosunku do jej dziecka.
Wątek Zoe dopiero się rozwija, ale na razie jest dość ciekawie. Xander ma sekret z brytyjskiej przeszłości.
Odniosłem wrażenie, że poprzez wprowadzenie wątku hejtu - w serialu zaczęto poruszać zagadnienie niebezpieczeństw czyhających w sieci. Wątki społeczne były nieraz krytykowane tutaj na forum - ciekawe, jak teraz spiszą się scenarzyści.
Wątek Zoe dopiero się rozwija, ale na razie jest dość ciekawie. Xander ma sekret z brytyjskiej przeszłości.
Odniosłem wrażenie, że poprzez wprowadzenie wątku hejtu - w serialu zaczęto poruszać zagadnienie niebezpieczeństw czyhających w sieci. Wątki społeczne były nieraz krytykowane tutaj na forum - ciekawe, jak teraz spiszą się scenarzyści.
- Adex-fan Brooke
Ja bym tego nie widział w kategoriach wątku społecznego a co do Steffy to ona od lat bardziej manipuluje zawsze.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Steffy miała słuszny żal do Liama, kiedy go zobaczyła z Hope, ale niezrozumiałe dla mnie było to, że od razu poleciała do Billa, przed którym tak zawzięcie uciekała.
Jej zachowanie było niejednoznaczne, z jednej strony - wściekłość na partnera oraz rozpacz po tym, co zrobił. Z drugiej strony - podczas "transakcji" myślała dość trzeźwo, stawiając warunki przyszłemu mężowi (12,5% udziałów w FC). Zastanawiałem się, kiedy Steffy zacznie blefować. I dzisiejszy odcinek pokazał, że dziewczyna podjęła bardzo racjonalną decyzję - zdecydowała się nie wiązać się z facetem, który skrzywdził już wiele kobiet i zrujnował własną rodzinę. Od takiego to lepiej uciekać. No i odzyskała akcje. Bill chyba dostał zaćmienia umysłu.
Miłoć miłością, ale interesy muszą być na pierwszym planie...
Zgadzam się z Tobą w pełni. Dodatkowo powiem, że nie jestem w stanie kibicować Hope w żadnym przypadku. Jest to postać, która nie budzi totalnie mojej sympatii. Ma się za wzór cnót, stale krytykuje innych, jest hipokrytką, wywyższa się... Jeszcze za czasów związku z Oliverem była do zniesienia, ale teraz... tragedia.BeLieF pisze:Team Liam&Steffy oczywiście, Hope ma destrukcyjny wpływ na Liama, manipuluje nim i wymusza podejmowanie decyzji nie zostawiając żadnego pola do wyboru, co powoduje że Liam zaczyna miotać się i podejmować dziecinne decyzje bez rozumu i godności, krzywdząc obie panie jednocześnie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Świetna postawa Steffy w obecnych odcinkach, ucięła męczący trójkąt nie chcąc iść w ślady matki. Zrezygnowała też dla dobra dzieci z tworzenia sytuacji konfliktowych. Oczywiście nie lubię gdy w serialu jest sama sielanka, ale tu miło popatrzeć na takie obecne zjednoczenie kobiet. Maya jakoś dalej mnie irytuje, Ricka już nie pokazują od ślubu, który nie doszedł do skutku a ta dalej krąży i się mądruje 
- Amber Moore
Adex chyba bardziej irytująca od Mayi jest Emma, zwykła stażystka która uważała że ma taką moc sprawczą że wpłynie na decyzje Thorna, Hope i reszty odnośnie nie zatrudniania ZoeAdex-fan Brooke pisze:Świetna postawa Steffy w obecnych odcinkach, ucięła męczący trójkąt nie chcąc iść w ślady matki. Zrezygnowała też dla dobra dzieci z tworzenia sytuacji konfliktowych. Oczywiście nie lubię gdy w serialu jest sama sielanka, ale tu miło popatrzeć na takie obecne zjednoczenie kobiet. Maya jakoś dalej mnie irytuje, Ricka już nie pokazują od ślubu, który nie doszedł do skutku a ta dalej krąży i się mądruje
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
-
Dawidek
- Administrator
Emma broni swojego "terytorium" czyli chłopaka. Jest zazdrosna. Zoe zignorowała ucieczkę Xandera i próbę ułożenia sobie życia za oceanem. Dziewczyna swoimi zagraniami i dzięki sprzyjającym okolicznościom decyduje się być blisko byłego partnera.
Ostatnio zmieniony 2021-09-20, 22:22 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
No to prawda i te jej dziwne miny, dla mnie marna aktorka w tej roli.Amber Moore pisze:Adex chyba bardziej irytująca od Mayi jest Emma
A jak wam się podoba nowy, lekko starszy Will? Jak był wątek postrzelenia Billa to ja myślałem, że może Will po sorasie go postrzelił jak Rick kiedyś Granta. Para Thorne i Katie nudna, wolałem Katie z Wyattem.
Ostatnio zmieniony 2021-09-21, 00:01 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dawidek
- Administrator
W serialu nudno nie jest, trochę się dzieje.
Zacznijmy od Katie. Nie dziwie się, że ona zdecydowała się na walkę przeciwko Billowi. Od dawna ona pokazuje, że will jest dla niej najważniejszy. Chyba chce wynagrodzić mu okres, kiedy miała problemy ze sobą. Ona wyszła ze swoich trudności, za to teraz Bill nie spisuje się jako ojciec. Jego zachowanie w ostatnich miesiącach sprawiło, że stracił dwóch synów i jest na prostej drodze do utraty zaufania trzeciego, najmłodszego (milczeniem można potraktować kolejny SORAS). Moim zdaniem - nie musi dojść do walki na drodze sądowej, decyzja Katie może wstrząsnąć Spencerem. Powinien się zastanowić, co tak naprawdę jest dla niego ważne. Teraz powinien skupić się na odzyskaniu zaufania Willa, co proste nie będzie.
Zamieszanie wokół wyboru kolekcji, która ma być traktowana priorytetowo dało pretekst do odnowienia konfliktu między Steffy a Hope. I winowajcą tego jest Ridge, który pewnie myśli tu o interesach, ale zapomniał o tym, że dwie dziewczyny będą miały kolejny powód do rywalizacji. Steffy dolała oliwy do ognia żądając od Hope wycofania się. Córka Brooke - bez proszenia się - tym razem powinna czasowo zwolnić tempo i skupić się na dziecku i Liamie. Kolekcja jej nie ucieknie. Niech Steffy się wykaże.
Thorne i Katie trochę się marnują, wolałem ją z Wyattem. A brat Ridge'a niech zakręci się wokół Sally. Skoro ojciec może mieć o wiele młodszą partnerkę, to niech i syn ma.
Zacznijmy od Katie. Nie dziwie się, że ona zdecydowała się na walkę przeciwko Billowi. Od dawna ona pokazuje, że will jest dla niej najważniejszy. Chyba chce wynagrodzić mu okres, kiedy miała problemy ze sobą. Ona wyszła ze swoich trudności, za to teraz Bill nie spisuje się jako ojciec. Jego zachowanie w ostatnich miesiącach sprawiło, że stracił dwóch synów i jest na prostej drodze do utraty zaufania trzeciego, najmłodszego (milczeniem można potraktować kolejny SORAS). Moim zdaniem - nie musi dojść do walki na drodze sądowej, decyzja Katie może wstrząsnąć Spencerem. Powinien się zastanowić, co tak naprawdę jest dla niego ważne. Teraz powinien skupić się na odzyskaniu zaufania Willa, co proste nie będzie.
Zamieszanie wokół wyboru kolekcji, która ma być traktowana priorytetowo dało pretekst do odnowienia konfliktu między Steffy a Hope. I winowajcą tego jest Ridge, który pewnie myśli tu o interesach, ale zapomniał o tym, że dwie dziewczyny będą miały kolejny powód do rywalizacji. Steffy dolała oliwy do ognia żądając od Hope wycofania się. Córka Brooke - bez proszenia się - tym razem powinna czasowo zwolnić tempo i skupić się na dziecku i Liamie. Kolekcja jej nie ucieknie. Niech Steffy się wykaże.
Thorne i Katie trochę się marnują, wolałem ją z Wyattem. A brat Ridge'a niech zakręci się wokół Sally. Skoro ojciec może mieć o wiele młodszą partnerkę, to niech i syn ma.
- Adex-fan Brooke
Poznaliście Sully'ego z Dr Quinn jako sędziego Craiga?
Całkiem inaczej teraz wygląda, aż dziwnie się go ogląda w tej roli. Ogólnie Brooke ma rację, że Katie przesadza z tym odbieraniem praw Billowi. Też mam złe zdanie o Billu, ale ciekawego jakim cudem to ma pomóc Willowi?
Katie tworzyła fajniejszą parę z Wyattem, Thorne mógłby być gdyby było trochę więcej chemii a już oświadczyny to całkiem mógł jakieś lepsze wymyślić.