Thorne Forrester
-
Dawidek
- Administrator
Thorne się marnuje, z początku był jakiś potencjał. Co prawda tej postaci jest teraz trochę więcej ale powinien mieć porządny własny wątek. Co do Katie - ona powinna być z Wyattem - tu widzę potencjał tej pary - scenarzyści woleli inaczej. Thorne mógłby albo zawalczyć o Brooke, ale poszukać sobie ciekawej dziewczyny - może Thorne i Sally? 
- Adex-fan Brooke
Ja bym Thorne'a połączył z Hope lub Sally albo Amber gdyby wróciła. Z Katie jakoś drętwo, dziwne, że tak szybko urwali jego flirty z Brooke. Mi brakuje Winsora w tej roli, ten Thorne to jakiś niewypał.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Przygoda Ingo Rademachera, czyli Thorne'a nr 4 z serialem dobiegła końca. Thorne zdecydował się na wyjazd do Paryża. Rozstał się z Katie.
Jak oceniacie całokształt roli tego bohatera w ciągu ostatnich miesięcy?
Według mnie zmarnowany potencjał. Zamiast wikłać Thorne'a w nudny związek z Katie, należało pociągnąć rywalizację z Ridge'm o Brooke.
Jak oceniacie całokształt roli tego bohatera w ciągu ostatnich miesięcy?
Według mnie zmarnowany potencjał. Zamiast wikłać Thorne'a w nudny związek z Katie, należało pociągnąć rywalizację z Ridge'm o Brooke.
Ostatnio zmieniony 2022-01-23, 22:33 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Wtrącał się dość długo w związek Katie z Wyatem. Potem wpadł na pomysł odebrania praw rodzicielskich Billowi. Jakby mu zależało. A potem nie wiadomo dlaczego powietrze uszło i tyle było z jego zaangażowania.
Z Brooke mogłoby być ciekawiej, trzech mężczyzn którzy chcą z nią być.
A Katie mogłaby być z Wyatem i mieć problemy z akceptacją Billa. Może też walka o prawa rodzicielskie.
Z Brooke mogłoby być ciekawiej, trzech mężczyzn którzy chcą z nią być.
A Katie mogłaby być z Wyatem i mieć problemy z akceptacją Billa. Może też walka o prawa rodzicielskie.
- Adex-fan Brooke
Lepsza była para Katie&Wyatt, Thorne w ogóle nie miał chemii z Katie. Powinni byli zostawić Winsora Harmona w tej roli a tak to już całkiem odszedł i nic ciekawego nie zdziałał.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Mi ten Thorne się podobał, ale zgadzam się z Wami, że potencjał tej postaci nie został wykorzystany. I wolałem, jak Katie była z Wyattem. Gdyby Thorne został, to byłaby szansa na nowy duet: Thorne i Sally, a Wyatt wróciłby do Katie - między nimi ewidentnie była chemia. I można było zazdrościć Logan tak młodego partnera.