Post autor: sharkinator »

Obejrzałem właśnie dwa pierwsze odcinki, program jest szalony, ale mi się bardzo spodobał.

Post autor: Artur »

Teraz mi się przypomniało, że w panelu jurorskim mogą być goście specjalni i Zamachowski może być jednym z nich. Nie musi być uczestnikiem.

W UK gościem była m.in. Joan Collins

Odpadł Monster czyli Grzegorz Skawiński, zaskakująca postać. Myślałem, że poleci Kot czyli po głosie moim zdaniem Miller/Milowicz.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Prysznicem jest chyba Quczaj. Wszystkie podpowiedzi się zgadzają. I głos nawet podobny. On właśnie np. pracował w salonie fryzjerskim.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Dziś odpadła Wiedźma - Daria Ładocha, jestem szczerze zaskoczony. Chciałem, żeby została dłużej.

Post autor: Goku »

Bardzo zdziwiło mnie to, że to Ładocha, bo jednak do końca byłem pewien, że będzie to Ohme po tych wszystkich podpowiedziach z doradzaniem ludziom i emocjami.

W tej chwili zgadzam się z jurorami (nie pamiętam którymi), że deszcz to Natasza Urbańska (Anka to jej rola w Metrze), a ważka to Kurdej-Szatan (mieszkała w Krakowie i Poznaniu). Może się jednak okazać, że podpowiedzi były totalnie mylące i dotyczyły czegoś zupełnie innego jak w przypadku Ładochy. Kogut to moim zdaniem Radosław Mróz z TVN24. Do żadnego z głównych prezenterów Faktów ten głos nie pasuje, w dodatku cały jego feed na Instagramie jest w zdjęciach żony i dziecka. Nie mam już w tej chwili zielonego pojęcia kim jest bocian.

Post autor: Tkk_Bolly »

Jeśli chodzi o ostatnie odcinki to znowu zaskakujące, że Grzegorz Skawiński i Daria Ładocha kryli się pod maskami. Zwłaszcza Grzegorz, bo to jednak gwiazda dużego formatu, który co do zasady nie bierze udziału w talent show dla celebrytów. Spodziewałem się, że mogą się pojawiać osoby z programu Agent - Gwiazdy lub Azja/Ameryka Express. Ciekawe czy będzie jeszcze ktoś oprócz Darii. :wink:

Podobają mi się werdykty widzów - liczy się głównie wykonanie i wokal, a nie kostium :wink:

Nataszę w roli Deszczu usłyszałem od pierwszych wersów w tym programie, bardzo się zdziwię jeśli to nie ona. Ale jednak to kiepska uczestniczka, skoro tak łatwo ją rozpoznać po głosie.

Coraz bardziej intryguje mnie Bocian - na pewno to któraś z wokalistek - może to Patrycja Kazadi?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Kogut to zdecydowanie Krzysztof Skórzyński. W podpowiedzi wspominał coś o lotach, a od czasu wybuchu afery mailowej Dworczyka zajmuje się skokami narciarskimi.

Post autor: Tkk_Bolly »

Dorota Gardias i Basia Kurdej- Szatan zdemaskowane :!: Zaskoczenia nie było, bo takie głosy się pojawiały u nas na Forum.

Została połowa uczestników. Kibicuję Bocianowi i Słońcu, ale nadal nie mam pewności czy to Natalia Przybysz i Malgosia Ostrowska. :)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Bocian to zdecydowanue Anna Karwan, a słońce to Beata Kozidrak.

Zauważyłem schemat zapraszania skompromitowanych trochę celebrytów:
Gardias - problemy z fiskusem,
Skórzyński - afera mailowa Dworczyka,
Kurdej-Szatan - atak na straż graniczną,
Kozidrak - jazda pod wpływem.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Bocian Anna Karwan
Deszcz Natasza Urbańska
Kot Radek Liszewski
Słońce Beata Kozidrak
Kogut Krzysztof Skórzyński
Prysznic Quczaj
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Nie wiem, jakim cudem Natasza Urbańska była dziś zagrożona (to nie była piosenka dla niej, ale wciąż wypadła lepiej niż połowa uczestników), ale nawet się trochę zestresowałem, że może odpaść :lol:. Niech jej w końcu dadzą wygrać jakiś program po tych wszystkich latach starania się, często nawet za bardzo :lol:.

Myślę, że słońcem jednak może być Majka Jeżowska. Z Bocianem mam w tym momencie najwięcej problemów, bo do nikogo te podpowiedzi mi nie pasują w 100%. Anny Karwan nie kojarzę szczególnie z poparciem dla społeczności LGBTQ+ czy medytacją. Do Natalii Przybysz za to nie wszystkie wcześniejsze podpowiedzi mi pasowały (plus chyba nie brałaby udziału w dwóch programach TVN na raz). Niektóre za to pasowały mi do Małgorzaty Rozenek-Majdan (ale nie wiem, czy ona umie tak dobrze śpiewać :lol:), inne też do Doroty Szelągowskiej (ona z kolei śpiewała ostatnio w odcinku Totalnych Remontów i ta piosenka jest teraz w czołówce, więc nie wykluczam :lol:).
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Goku, co Majka Jeżowska ma wspólnego z szermierką? Dzisiejsza podpowiedź. Tymczasem Beata ma. Trenowała. Polecam googling. Tak samo z gimnastyką artystyczną, o czym było w poprzednich odcinkach. To samo z podpowiedzią o tym, że była krnąbrna. Beata opowiadała w swojej autobiografii jak to w szkole pani nazwała ją krnąbrną. Miała też okładkę Wysokich obcasów pt: „Krnąbrna Beata”. Poza tym Słońce mówiło, że nigdy nie było u Wojewódzkiego. A Majka Jeżowska była. Beaty nie było. Nie trudno połączyć fakty. Polecam też posłuchać wywodu Słońca o piegach i poszukać w googlach, co Beata o tym mówiła. Hihihi.

Co do Anny Karwan, fajnie tu są rozłożone podpowiedzi z poprzednich odc. na czynniki pierwsze - https://muzyka.interia.pl/raporty/rapor ... Id,5932390

Ok, nie weryfikowałem wszystkich podpowiedzi :lol:. Do kilku, które pamiętałem, Jeżowska pasowała (na przykład wszystkich googlowałem z czerwonym samochodem :lol:). Jeśli to rzeczywiście Kozidrak, to dość desperacka próba ratowania wizerunku, bo nie wyobrażam sobie, by wzięła udział w takim programie kilka lat wcześniej :lol:.

Nie szukałem takich artykułów i tego też nie mam zamiaru czytać. Lepiej bawię się, typując samemu i googlując pojedyncze podpowiedzi, niż zdając się na dziennikarzy, którzy pewnie tożsamość tych gwiazd mogą już znać, a jeśli nie, to wiedzą o nich wystarczająco wiele, by nie mieć wątpliwości. Nie wszyscy mają pracę związaną z showbiznesem B@r, dla niektórych to po prostu zabawny program, przy którym mogą sobie pozgadywać :lol:.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Dziś ponoć odpadnie Słońce, czyli Beatka Kozidrak... :(
ODPOWIEDZ