Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Kelly wyjechała do Paryża :lol:

No nareszcie po prawie 150 odcinkach prawda wychodzi na jaw. Toż to rekord wszechczasów :wink: Na szczęście dzieci kierują się innymi kryteariami niż dorośli. Dla nich białe jest białe a czarne - czarne.
Cieszę się, że Flo nie zdąrzyła powiedzieć Wyatowi prawdy. Miała na to wystarczająco dużo czasu. Chociaż w tym wszystkim Zoe zasłużyła na dużo większą karę. W sumie to chłopaka już straciła i dodatkowo po takim czymś Hope powinna wyrzyucić ją na z... p... Steffy tym bardziej powinna to zrobić.
W tym wszystkim najbardziej żal mi małego Douglasa. Mam nadzieję, że ojciec nie będzie się na nim mścił za wyjawienie prawdy. :| ::bojesie::
Ostatnio zmieniony 2022-07-11, 21:39 przez Marcus, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Marcus pisze:Toż to rekord wszechczasów
Podobny wątek z Amber/Becky/Tawny i małym Ericiem też trwał mniej więcej tyle odcinków, z tą różnicą że tam mieliśmy przeplatanie go z innymi wątkami, a w 2019 tego przeplatania praktycznie nie było.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Co by nie mówić, ten wątek był pisany generalnie dość dobrze i aktorzy świetnie grali. Problemem jest jedynie jednowątkowość.

No i tak, były w historii podobnie długie wątki. Kojarzę, że dość długo prowadzono śledztwo w sprawie postrzelenia Granta. Taylor była trochę czasu przetrzymywana przez Morgan.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Co dziwne - za drugim razem lepiej mi się oglądało ten wątek. Ogólnie świetny pomysł na wątek, najbardziej jednak chore, że Hope wzięła ślub z Thomasem, który stał się psycholem. Douglas the best :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Ja właśnie nie oglądam. Jak zobaczyłam, że Douglas powiedział, że Beth żyje to stwierdziłam, że nie będę czekać co odcinek na kolejny odcinek. Niech się ich trochę nazbiera. 8)
Douglas jest super, mały chłopiec który nie przestraszył się ojca. Dla dziecka prawda jest oczywista i nie będzie jej ukrywał. Reszta tych, którzy wiedzieli, a nie powiedzieli Hope i Liamowi, nie zdała egzaminu z uczciwości i empatii. Nie wiem co zrobi Wyat, mam nadzieję że wygoni Flo. Za mniejszą przewinę rozstał się z Sally.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Cynthio, ciekawa taktyka. Apetyt rośnie z czasem. :twisted:

Sekret wyszedł na jaw. Steffy poznała prawdę. Prawda jest taka, że Flo - gdyby stosunkowo wcześnie ujawniła sekret - nie dałaby Thomasowi żadnego pola do popisu. Ona - swoją biernością - pozwoliła mu działać. Największym winowajcą jest Reese, potem Flo i Thomas. Taylor można uważać za ofiarę Buckinghama.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dobitnie widać jak akcja się u nas wlecze. Już dawno wyszła na jaw prawda o Beth, a bohaterowie wciąż dyskutują o winie Flo, Shauny, Zoe, Thomasa... :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

DeaconFan pisze:Dobitnie widać jak akcja się u nas wlecze. Już dawno wyszła na jaw prawda o Beth, a bohaterowie wciąż dyskutują o winie Flo, Shauny, Zoe, Thomasa... :lol:
No właśnie, jak się w coś takiego wciągnąć jak się by było nowym widzem albo powracającym.
Red Go przejmuje serial w beznadziejnym momencie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Trzy odcinki tygodniowo zrobiły swoje, potencjalnie nawet ciekawy wątek został tak rozciągnięty w czasie że lepiej nadrabiać hurtem po kilka odcinków raz w tygodniu, niż czekać co drugi dzień. Oby na Red Go powróciła emisja z pięcioma odcinkami tygodniowo minimum..

Jedyną ciekawszą osobą w tych odcinkach jest Shauna, fajnie broni córkę i wnosi coś świeżego w ten monotonny festiwal prawie podobnych scen. O dziwo też Hope w końcu pokazała jakis pazur i świetnie zbeształa Flo razem z policzkiem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

B@r pisze:Red Go przejmuje serial w beznadziejnym momencie.
Niekoniecznie. Ważny wątek się skończył. Czekamy na nowe historie. RED GO zaczyna jakby nową epokę w odcinkach. Nowy lub powracający widz nie musi szukać, co było wcześniej.
Dawidek
Administrator

Chwilami brakowało mi większej liczby odcinków w tygodniu - pięć w zupełności wystarczy, ale obecne trzy, to zdecydowanie za mało, tym bardziej, że wątek Beth jest interesujący. I były epizody, które wciągały na maksa. Ja oglądam na bieżąco, ale bywa, że mam dzień - dwa dni poślizgu. Teraz czekam na kontynuację wątku, a to w związku z Thomasem. Bo chłopak też powinien dostać co najmniej solidną krytykę. Ale liczę na poważniejsze konsekwencje.

Reakcja Hope na postępowanie Flo jest całkowicie słuszna. Kuzynka zawiodła ją na całej linii. To milczenie Fulton nakręciło spiralę dramatu i ułatwiło Thomasowi mieszanie w życiu młodej Logan. Ten raz w twarz Flo był dość łagodny jak na taką furię Hope. Florence zasłużyła na znacznie mocniejsze uderzenie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dawidek pisze:Florence zasłużyła na znacznie mocniejsze uderzenie.
Dawidku, Ty za przemocą? :shock:
Dawidek
Administrator

Nie. :D Ale patrząc na okoliczności, nie zdziwiłaby mnie ostrzejsza reakcja Hope. I ona byłaby całkowicie zrozumiała. Czasem w serialu brakuje tego "pazura".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Zawsze mnie to bawi, jak pewne postacie chodzą ostentacyjnie z gołymi klatami, żeby żeńska widownia chętniej oglądała. Teraz są to nowy Thomas i Vinny. :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

DeaconFan pisze:Zawsze mnie to bawi, jak pewne postacie chodzą ostentacyjnie z gołymi klatami, żeby żeńska widownia chętniej oglądała. Teraz są to nowy Thomas i Vinny. :lol:
Dlaczego tylko żeńska? ::chytry:: ::jezyk:: Akurat ten serial oglądają chętnie osoby LGBT+.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ