Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet)

Post autor: Dawidek »

Cynthio, musiałbym sobie przypomnieć, ale beznadziejnych sytuacji w serialu było bez liku.

Ostatnie wyczyny Liama kompromitują go. Lubie tę postać, ale to co zobaczył u Thomasa, odebrało mu rozum. Przestał racjonalnie myśleć i w swej głupocie przespał się z byłą żoną. Swoim postępowaniem potwierdził to, co gadał szurnięty Thomas. Wyszło na to, że Forrester, który był lekceważony przez Spencera, trafnie zdiagnozował swojego wroga. A wystarczyło wrócić do domu, nie pić alkoholu i zachować resztki rozumu. ::plask wczolo: Liam powinien zapaść się ze wstydu za to, co zrobił. Ktoś powinien go walnąć w głowę. I niech to będzie Hope.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A dlaczego nikt nie krytykuje Steffy? Zdradziła Finna!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Finn to nic poważnego w porównaniu z tym już legendarnym trójkątem Hope/Liam/ Steffy. Ile można ...
Dawidek
Administrator

Steffy tez się należy krytyka, bez dwóch zdań. Mailo, związek Steffy i Finna, co prawda jest na początku, ale się rozwija, a Steffy już na starcie to psuje. ::kwasny:: Ale nic by się nie działo, gdyby nie głupota Liama, Steffy powinna była zatrzymać to szaleństwo. Jak widać - nadal ma słabość do Liama.
Awatar użytkownika
mailo

Nie chcę umniejszać uczuć Finna do Steffy ale mimo wszystko (również z powodu pandemii i małej ilości scen miłosnych ) nie ma między nimi aż takiej chemii. Hope na pewno bardziej to przeżyje już zresztą setny raz .
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Większa wina jest i tak po stronie Liama bo zapoczątkował cały ten cyrk swoim absurdalnym i nielogicznym zachowaniem. Fakt, że Steffy mogła go odrzucić i tu też jest trochę jej winy ale nie takiej dużej, zadziałał w jej przypadku alkohol i zbytnia szczerość obojga, ale to da się zrozumieć. Natomiast nie da się zrozumieć zachowania Liama który myli Hope z manekinem i od razu szuka pocieszenia. To nawet nie było dziecinne, to było żenujące.
Awatar użytkownika
mailo

Myślałem że ten wykrzyknik na górze to coś jak lajkowanie i niechcący zgłosiłem post BeLieF ::plask wczolo: Chciałem tylko wyrazić że się zgadzam ::ok::
Dawidek
Administrator

Dobrze mailo, że nie zgłosiłeś tego posta. Przynajmniej, ja nie mam zgłoszenia w panelu. Aż sobie sprawdziłem, jak coś takiego działa, w przypadku Twojego posta, ale widząc formularz do wypełnienia, cofnąłem się, więc nie zgłosiłem Twojego posta. Symbol wykrzyknika oznacz, że można zgłosić post niezgodny z regulaminem.

Wydaje mi się, że To Liam był bardziej wstawiony, niż Steffy. Spencer chyba zdążył wypić kilka drinków. Jego wina jest większa niż Steffy - zgodzę się tutaj. Oboje mają się jednak czego wstydzić.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

To jest niespójne. Liam nigdy o Steffy nie zapomniał. Kochał ją bardziej niż kiedykolwiek kochał Hope (na co wskazuje ogromne załamanie po jej zdradzie, co skrzętnie wykorzystała Hope, żeby go uwieść). Dla niego każda okazja jest dobra, żeby być ze Steffy chociaż przez noc. Ale Steffy nie rozumiem. Co ona w nim widzi, tym bardziej mając Finna. Ale to może być wspomnienie dużej miłości kontra coś co jeszcze nie całkiem powstało.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Cynthia pisze: 2023-08-28, 22:56 Kochał ją bardziej niż kiedykolwiek kochał Hope (na co wskazuje ogromne załamanie po jej zdradzie, co skrzętnie wykorzystała Hope, żeby go uwieść).
To nie jest prawda, z Hope miał większe uczucie, np. gdyby nie jej intryga z gondolą to zostałby z Hope, gdy miał okazję wybrać to też wolał Hope. Hope nie uwiodła go, Hope nie jest uwodzicielką, Steffy uwodzi i zdradza.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Liam kocha obie dziewczyny, i Hope i Steffy. I gdyby mógł, to byłby z nimi obiema jednocześnie. Ale tak się nie da. Tak ja to odbieram. Osobiście wole go z Hope, ale między nim a Steffy tez była chemia. Ale córka Ridge'a potrafi intrygować i postawić na swoim i akcja z gondolą to tylko jeden z przykładów.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Najgorsze w tej zdradzie było to, że Liam przyznał, że tego nie żałuje, nawet po dowiedzeniu się prawdy o tym, że Thomas całował manekina.
Poza tym, to chyba nie najlepiej, że oboje rodziców "wypiło za dużo alkoholu" mając dziecko pod opieką.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dobrze pamiętam, że powodem dla którego wczorajszy i dzisiejszy odcinek mamy dziś zamieszczony z tym samym numerem jest to, że nie było tego drugiego w USA w tv? Był świąteczny, nie mógł być z jakiegoś powodu wyemitowany i pominięto go a my jednak go dostaliśmy :)
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Adex-fan Brooke pisze: 2023-09-01, 15:21 Dobrze pamiętam, że powodem dla którego wczorajszy i dzisiejszy odcinek mamy dziś zamieszczony z tym samym numerem jest to, że nie było tego drugiego w USA w tv? Był świąteczny, nie mógł być z jakiegoś powodu wyemitowany i pominięto go a my jednak go dostaliśmy :)
To ciekawe. Jaki był powód?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W zasadzie mało kto wie, że Moda ma już dwa takie dodatkowe odcinki. W USA zaraz po lockdownie wypuszczono też specjalny odcinek, w którym Carter i Katie omawiają niedawne wydarzenia. Tego odcinka z kolei u nas nie wrzucono na Red.

Tymczasem odcinek nr 7000 był pozbawiony fabuły. Zawierał kulisy serialu, a jednak jest liczony jako normalny.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ