Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
DeaconFan
Moderator
x 28

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: DeaconFan »

No nieźle. Wcale by mnie to nie zdziwiło - serio, edycję wygrywa mało znana Krawczyńska, która akurat prowadzi mało jeszcze znane reality, które akurat ma wracać na antenę dwa miesiące po finale TzG? :wink: Dobrze, że Bułecka odmawiał.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mariush
x 60

Post autor: Mariush »

Brat mojej znajomej z pracy był kiedyś w You Can Dance. Ogólnie była taka sytuacja, że on pochodzi spod Katowic, gdzie jak był młodszy, to dużo pomagał w domu, bo ich ojciec ciężko pracował jako górnik. Wymuszali wręcz na nim, żeby wymyślał ckliwe bajeczki o tym, że mieli ciężkie życie, że biedowali. On się na taki cyrk nie zgodził, po czym usłyszał wprost, że szukają interesujących ludzi i on nie nadaje się do telewizji. I praktycznie za moment go „wyeliminowali”. Wszystko jest ustawione w tego typu programach.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
B@r
x 43

Re: Taniec z gwiazdami

Post autor: B@r »

Tancerz z „Tańca z gwiazdami” - Cezary Olszewski nie żyje. Został znaleziony martwy w hotelu, miał 42 lata. Występował w programie za czasów TVN i tworzył tam pary np. z Anną Popek, Grażyną Wolszczak, Anną Nowak-Ibisz, Supernianią i Magdaleną Walach (z nią nawet wygrał program) - https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,3 ... zdami.html

:cry:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mariush
x 60

Post autor: Mariush »

Młody, zadbany, porządny facet… To jest przykre, straszne i nie do ogarnięcia. Miałem przyjemność uścisnąć mu dłoń wiele lat temu. Szkoda chłopa, mógł żyć jeszcze wiele lat i realizować swoje pasje…
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
DeaconFan
Moderator
x 28

Post autor: DeaconFan »

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
B@r
x 43

W końcu trochę lepsze osoby publiczne w tym programie. Mnie najbardziej cieszy udział Grażynki z „Klanu”, najstarszej uczestniczki tej edycji. Ewa Kasprzyk w jury to też fajny ruch. 100% lepiej niż nudna Ola Jordan za Beatę Tyszkiewicz czy ostatnio zasiedziany Kiepski. Te programy potrzebują też odświeżeń za stołem jurorskim i dobrze, że w końcu mamy to na pełnej. Jestem na tak.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Zgadzam się że fajni uczestnicy i jurorzy. Trochę śmiesznie że Dagmara z "królowych życia" całe reality narzekała na nogi a teraz ma nagle tańczyć. Kasę poczuła i wyzdrowiała .
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Edycja zapowiada się spektakularnie. Ewa Kasprzyk w jury to strzał w dziesiątkę.
Uczestnicy w końcu rozpoznawalni.
Również się cieszę z Grażynki z Klanu, ale także z Doktorowej z Rancza (Beata Olga Kowalska). Chociaż coś czuję, że będą rywalizować, która odpadnie pierwsza. :lol:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
B@r
x 43

Super się ogląda tę edycję. Przerwa zrobiła dobrze programowi. Przede wszystkim w oczy rzuca się lepsza realizacja i dużo większe ładniejsze studio. Tak jak myślałem, Ewa Kasprzyk świetnie sobie w jury radzi, czasem dogaduje Iwonce jak Beata Tyszkiewicz. Maserak i Wygoda dużo lepsi od poprzedników. A i uczestnicy ciekawi, w końcu ten program to nie padaka. I przyjemni tancerze, którzy nie przyćmiewają gwiazd i nie są od nich bardziej znani, kolejny plus. Czekam na drugi odcinek.
MateuszH95

Post autor: MateuszH95 »

Jestem pod wrażeniem odświeżenie tego programu, które przyniosło efekty na plus. Zdecydowanie przypomina klimat z TVN-u. Jedynym minusem, że nie było czołówki oraz totalnie nie wykorzystano schodów do prezentacji par. Może w przyszłą niedzielę coś się zmieni. Oprócz tego prawie 2 mln. obejrzało wczorajszy Taniec z Gwiazdami :D
https://www.facebook.com/photo/?fbid=70 ... 7909384189
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Kasprzyk świetnie komentuje chociaż krótko . Wydaje mi się że mieli duże ograniczenie czasowe bo te 12 par i jeszcze każdego chcieli przybliżyć . Racja bez czołówki tak łyso. A w poprzedniej edycji była?

PS wiecie że na jurora programu startowała też Agnieszka Kaczorowska ?
MateuszH95

mailo pisze: 2024-03-05, 07:23 Kasprzyk świetnie komentuje chociaż krótko . Wydaje mi się że mieli duże ograniczenie czasowe bo te 12 par i jeszcze każdego chcieli przybliżyć . Racja bez czołówki tak łyso. A w poprzedniej edycji była?

PS wiecie że na jurora programu startowała też Agnieszka Kaczorowska ?
W poprzedniej edycji nie było też czołówki. Tak ,wiedzialem,że Kaczorowska walczyła posadę o jurora ,ale ostatecznie zasiadł Rafał Maserak. W sumie dobre,że tak się stało.
Natomiast w tej edycji zdecydowanie będę kibicował Anicie Sokołowskiej, bo jestem jeszcze fanem :serce:
Tkk_Bolly

mailo pisze: 2024-03-05, 07:23 Kasprzyk świetnie komentuje chociaż krótko .
Tak, Kasprzyk rewelacja, przypominają się klimaty Tyszkiewicz (docinanie Iwonce) również z klasą, ale za to większym humorem.
Jeśli chodzi o uczestników, to Ci najbardziej sympatyczni Kszczot, Baleja, Kowalska, Ostrowska-Królikowska radzą sobie na parkiecie najgorzej. ::loll:: Umiejętności taneczne vs osobowość w tej edycji są odwrotnie proporcjonalne.
MateuszH95

Wczorajszy odcinek obejrzało prawie 2 mln. widzów!.
Przyznam dziwne,że nagle Ewa Kasprzyk dała już wysokie noty przeważnie 9 czy 10.
Anita Sokołowska ponownie nie zawiodła. Dała niezłego kopa. Widać, że się świetnie bawiła na parkiecie z taką energią. Obstawiam w ciemno, że to być faworytka do wygrania :)
https://www.facebook.com/photo/?fbid=70 ... 7899384190
Tkk_Bolly

Wydaje się, że Adam Kszczot potraktował program jako rywalizację i dlatego odpadł. Niepotrzebnie obudził się w nim duch sportowca. A przecież ten program to tylko zabawa i należy go traktować z przymrużeniem oka.
Anita Sokołowska może być za perfekcyjna, a tacy uczestnicy rzadko wygrywają, ale do finałowych rozstrzygnięć jeszcze daleko.
ODPOWIEDZ