Boty głosują? xD
Administrator
Tego nie wiem, ale przypomnę, że to głosowanie jest eksperymentem pozwalającym sprawdzić, czy osoby spoza forum mogą głosować w ankietach i jak się takie rozwiązanie się przyjmie. I po tej ankiecie zobaczymy, czy warto kontynuować tego typu rozwiązanie. Na php by Przemo teoretycznie była taka opcja, ale jedno takie głosowanie sprawiało, że system uniemożliwiał oddanie głosu kolejnej osobie, która chciała to zrobić. Teraz takiego błędu nie ma i takie głosy są. Jeszcze jutro na FB przypomnę o ankiecie, a w podsumowaniu podam, ile było głosów od niezalogowanych.
Administrator
W piątek zakończyło się głosowanie w ankiecie na najlepszą akcję z Sheilą Carter. Mamy już wyniki. Zagłosowało 14 forumowiczów, oddali oni 65 głosów, jest także 11 głosów od gości, więc suma głosów wynosi 76. Wyniki przedstawiają się następująco:
pożar na farmie - 5
spowodowanie upadku Judy z Rickiem na rękach - 0
spuszczenie psów na Mike'a - 0
próba otrucia Brooke - 2
zrzucenie dr Garvina z balkonu - 2
próba utopienia Lauren w jacuzzi - 5
próba zabicia nożem Lauren - 2
sfałszowanie testów na ojcostwo Bridget - 2
otrucie rtęcią Stephanie - 7
straszenie Stephanie, Erica, Ridge'a, Brooke, Lauren i Jamesa bronią w rezydencji - 3
próba upicia Macy - 0
więzienie Jamesa - 3
grożenie Amber - 0
odbicie Maggie Jamesa - 0
bójka z Maggie z pogrzebaczem - 0
grożenie zabiciem Thomasa - 0
próba utopienia Stephanie - 2
postrzelenie Stephanie - 6
porwanie Mary - 2
wrobienie Amber w zdradę - 0
rój pszczół zabija Lance'a - 6
próba uduszenia Taylor - 1
porwanie i usiłowanie zabicia Amber - 4
postrzelenie Taylor i Brooke w rezydencji - 13
porwanie Ridge'a w podróży poślubnej i akcja z piecem - 7
Diana jako żywa tarcza w obronie przed Massimo - 0
bójki z Quinn - 4
wysłanie masażysty w celu uwiedzenia Quinn - 0
symulowanie choroby i szantażowanie Jamesa - 0
Zdecydowanie wygrał moment postrzelenia Brooke i Taylor przez Sheilę w rezydencji Forresterów - to wydarzenie zdobyło 13 głosów. Dziękuję wszystkim za udział w tym wielkim, przekrojowym głosowaniu. Za jakiś czas planowany jest kolejny plebiscyt tego typu. Nie zapomnijcie o innych ankietach, które często są na forum.
pożar na farmie - 5
spowodowanie upadku Judy z Rickiem na rękach - 0
spuszczenie psów na Mike'a - 0
próba otrucia Brooke - 2
zrzucenie dr Garvina z balkonu - 2
próba utopienia Lauren w jacuzzi - 5
próba zabicia nożem Lauren - 2
sfałszowanie testów na ojcostwo Bridget - 2
otrucie rtęcią Stephanie - 7
straszenie Stephanie, Erica, Ridge'a, Brooke, Lauren i Jamesa bronią w rezydencji - 3
próba upicia Macy - 0
więzienie Jamesa - 3
grożenie Amber - 0
odbicie Maggie Jamesa - 0
bójka z Maggie z pogrzebaczem - 0
grożenie zabiciem Thomasa - 0
próba utopienia Stephanie - 2
postrzelenie Stephanie - 6
porwanie Mary - 2
wrobienie Amber w zdradę - 0
rój pszczół zabija Lance'a - 6
próba uduszenia Taylor - 1
porwanie i usiłowanie zabicia Amber - 4
postrzelenie Taylor i Brooke w rezydencji - 13
porwanie Ridge'a w podróży poślubnej i akcja z piecem - 7
Diana jako żywa tarcza w obronie przed Massimo - 0
bójki z Quinn - 4
wysłanie masażysty w celu uwiedzenia Quinn - 0
symulowanie choroby i szantażowanie Jamesa - 0
Zdecydowanie wygrał moment postrzelenia Brooke i Taylor przez Sheilę w rezydencji Forresterów - to wydarzenie zdobyło 13 głosów. Dziękuję wszystkim za udział w tym wielkim, przekrojowym głosowaniu. Za jakiś czas planowany jest kolejny plebiscyt tego typu. Nie zapomnijcie o innych ankietach, które często są na forum.
Jestem zadowolony z wyniku. To była kultowa scena 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Podejrzewałem, że wynik nie może być inny. To była przełomowa scena, choć inne też świetne.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Mam pomysł na kolejną ankietę. Tym razem krótszą: Jaki był według ciebie najbardziej spektakularny powrót Sheilii do serialu ? Było ich około 4-5 i oczywiście najlepiej jakby było video przy każdej odpowiedzi ( da się tak zrobić, żeby był link od razu w ankiecie?)
Dobry pomysł, chyba najbardziej efektowny powrót zaliczyła w 2003 roku gdy porwała Ridge'a, Brooke i Nicka.
Administrator
@mailo , w dziale dostępnym tylko dla administracji zrobiłem testową ankietę, by sprawdzić, czy Twój pomysł z linkiem w ankiecie da się zrobić. Nie było z tym problemu. Wystarczy kliknąć w opcję ankiety, by w nowym oknie/karcie otworzył się link np. z filmem z YouTube. Więc można kiedyś taką ankietę zrobić, wg Twojego zamysłu.
Mnie zainspirował do ankiety filmik z jej powrotem jak podczas burzy włamała się do Ericki. Jak w horrorze
Już jej pojawienie się w B&B to było zmartwychwstanie po pożarze w Y&R, ale tego chyba nie zaliczymy...
Potem natomiast powróciła w zakładzie psychiatrycznym po tym jak sterroryzowała Forresterów w rezydencji i wypiła truciznę...
Następnie po kilku latach w burzową noc w mieszkaniu Ericki (Mary), potem moje ulubione z porwaniem Ridge'a... następnie w mieszkaniu Katie po latach w 2017 (bo w Y&R w mieszkaniu Scotty'ego to chyba nie liczymy), no i obecnie jako matka Finna a kto wie co dalej
Potem natomiast powróciła w zakładzie psychiatrycznym po tym jak sterroryzowała Forresterów w rezydencji i wypiła truciznę...
Następnie po kilku latach w burzową noc w mieszkaniu Ericki (Mary), potem moje ulubione z porwaniem Ridge'a... następnie w mieszkaniu Katie po latach w 2017 (bo w Y&R w mieszkaniu Scotty'ego to chyba nie liczymy), no i obecnie jako matka Finna a kto wie co dalej
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
@mailo , tak na przyszłość, opisuj linki, będzie nam wszystkim łatwiej.
Z tego co widzę, w ankiecie byłyby 4 opcje, (patrząc na liczbę linków danych przez mailo) więc wydaje mi się, że wystarczyłby wybór jednej opcji, a nie dwóch. Pomysł, by mogli głosować wszyscy - także niezalogowani - jest dobry i zostanie zastosowany. Ankieta ruszyłaby w okolicach weekendu. Podajcie proszę proponowana listę opcji opisowo i towarzyszący mu link - a ja zajmę się resztą.
Z tego co widzę, w ankiecie byłyby 4 opcje, (patrząc na liczbę linków danych przez mailo) więc wydaje mi się, że wystarczyłby wybór jednej opcji, a nie dwóch. Pomysł, by mogli głosować wszyscy - także niezalogowani - jest dobry i zostanie zastosowany. Ankieta ruszyłaby w okolicach weekendu. Podajcie proszę proponowana listę opcji opisowo i towarzyszący mu link - a ja zajmę się resztą.
Mailo tak to zamieścił:
- rok 2003 - Sheila powraca jako główna porywaczka Ridge'a
- rok 2002 - Sheila powraca jako matka Ericki (Mary!)
- rok 2017 - Sheila powraca w scenie z Quinn w mieszkaniu Katie
- rok 2021 - Sheila powraca jako matka Finna (chociaż tutaj mailo dał złą scenę bo powinna być scena jak wychodzi z mroku w gościnnym domku)
Do tego przydałoby się video jak powraca w 1996 po tym jak zdawało się, że umarła po wypiciu trucizny i terroryzowaniu Forresterów (ale jednak okazuje się, że siedzi w zakładzie zamkniętym i ma się już lepiej), tego odcinka i tej sceny chyba jeszcze nie ma na YouTube a przynajmniej nie mogłem odszukać. Ogólnie jednak nie są nam potrzebne te linki, wystarczy stworzyć ankietę (z faktycznie jedną opcją wyboru), jak rozumiem pomijamy jej powrót w 2006 w "Y&R" bo to nie "B&B".
- rok 2003 - Sheila powraca jako główna porywaczka Ridge'a
- rok 2002 - Sheila powraca jako matka Ericki (Mary!)
- rok 2017 - Sheila powraca w scenie z Quinn w mieszkaniu Katie
- rok 2021 - Sheila powraca jako matka Finna (chociaż tutaj mailo dał złą scenę bo powinna być scena jak wychodzi z mroku w gościnnym domku)
Do tego przydałoby się video jak powraca w 1996 po tym jak zdawało się, że umarła po wypiciu trucizny i terroryzowaniu Forresterów (ale jednak okazuje się, że siedzi w zakładzie zamkniętym i ma się już lepiej), tego odcinka i tej sceny chyba jeszcze nie ma na YouTube a przynajmniej nie mogłem odszukać. Ogólnie jednak nie są nam potrzebne te linki, wystarczy stworzyć ankietę (z faktycznie jedną opcją wyboru), jak rozumiem pomijamy jej powrót w 2006 w "Y&R" bo to nie "B&B".
Administrator
Adex, dzięki za wyjaśnienia. Linki będą oznaczone w opcjach ankiety, będzie to jakieś ułatwienie dla głosujących. Zastanawiam się nad tą sceną z 1996 roku, jeśli dam ją jako opcję i nie będzie linka, to trudno - najwyżej ta opcja nie będzie linkować. Sceny z "Żaru..." nie dodawałbym, bo ona nie jest z "MnS". I w Polsce chyba nie została pokazana, podobnie jak inne powroty w "Y&R" - jeśli były.