Reality Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Re: Reality Show

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mailo »

@Adex-fan Brooke zgadzam się z tym, że lepiej, aby widzowie nie wiedzieli, kto jest zdrajcami i po ich odpadnięciu pokazałoby skrót jak eliminowali i mieszali (sceny w kapturach). Fajnie, że na początku ostatniego odcinka pokazali skrót tego, co się działo w tym sezonie.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

https://tvn.pl/programy/the-traitors-zd ... -st7932707

Malwina Wędzikowska- prowadząca program zdradza swoich faworytów.
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

mailo pisze: 2024-05-23, 22:04 @Dawidek a ty oglądałeś?
Obejrzałem pierwszy odcinek. Resztę będę chciał obejrzeć na Playerze.
Awatar użytkownika
Mariush
x 62

Post autor: Mariush »

„ Twórcy programu "Magia Nagości", stwierdzili że trzeba iść jeszcze dalej i wymyślili show, w którym wygrywa ten z mężczyzn, który najdłużej utrzyma erekcję. Warunek był taki, że nie wolno stosować afrodyzjaków. Tak więc żadnej viagry, hiszpańskiej muchy, itp. Ku zdumieniu wszystkich, zwycięzcą został pewien 90-latek, który zostawił w pokonanym polu całą gromadę młodych byczków. Po programie, rzucili się do niego dziennikarze i zasypali pytaniami jak on to robi. Odpowiedział:
- Starość nie radość. Paraliż!”

Rany boskie… niektóre programy są tak kretyńskie, że ciężko to nazwać nawet cringem.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Dawidek
Administrator
x 85

Mariush, gdzie wyczytałeś taką rewelację? To jest wręcz nieprawdopodobne, to co zacytowałeś. I w którym kraju powstało takie show?
Awatar użytkownika
Mariush
x 62

Post autor: Mariush »

Mój kumpel z Londynu mi to wysłał, ale znalazł to na jakimś polskim portalu, nie dopytałem którym.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

mailo pisze: 2024-05-24, 17:47 Malwina Wędzikowska- prowadząca program zdradza swoich faworytów.
Maliwa genialna jako prowadząca. To prawdziwe odkrycie. I tak jak ktoś wcześniej wspomniał, fajnie było zobaczyć nieopatrzoną twarz.

"The Traitors" jest prawdziwych hitem na świecie i jak ktoś chętny, angielskojęzyczne edycje, można już zobaczyć z UK, Australii, USA, Kanady czy Nowej Zelandii i w większości krajów po sukcesie pierwszej leci już druga edycja. (u nas w przyszłym roku jak wspomniano). Ktoś się od nas z Forum zgłosił? ::rad::

Ja obejrzałem na razie wersję z Australii, Wielkiej Brytanii, Polski a obecnie jestem na USA (tam edycja jest All Stars z "Villains ("Złoczyńcy")" którzy zasłynęli strategią w innych formatach typu Survivor (Ryzykanci) czy Big Brother.

I trzeba przyznać, że format jest doskonały, ale scenariusz tworzą uczestnicy i w Polskiej edycji ułożył się fatalnie.
Źle dobrani początkowi zdrajcy i z łatwością rozszyfrowani. To, że Joanna znała całą trójkę zdrajców już w pierwszych odcinkach jest nie do pomyślenia. :wink: Oczywiście Joanna była dobrym graczem, bardzo spostrzegawczym, ale nadal aby przejrzeć wszystkich to w edycjach z innych krajów jeszcze nie zdarzyło.
Później było trochę lepiej za sprawą Olgi i rzeczywiście była u każdego na liście podejrzanych ale na dość odległej pozycji.
I tak sukces, że doszła tak daleko, i że zdrajcy (głównie Dominika) nie wyeliminowała jej jeszcze na początku.

Mam nadzieję, że przyszli uczestnicy będą się uczyli na błędach i również oglądając zagraniczne edycje lepiej przygotują się do udziału w programie.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
mailo
x 27

@Tkk_Bolly Zgadzam się to świetny format. Widziałem kilka urywków z zagranicznych edycji na FB. @Dawidek a ty mówiłeś że obejrzysz później gdzieś? I jak oglądałeś ?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ciekawe kiedy drugi sezon.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Fajnie jakby był w jesiennej ramówce. Może teraz w lecie nakręcą?
Dawidek
Administrator
x 85

@mailo nie mam teraz za bardzo czasu, by nadrabiać zaległości. Nawet obecne L4 mi na to nie pozwoli, bo mam inne zaległości do nadrobienia. Kiedyś obejrzę. :wink:
Artur
x 21

Post autor: Artur »

Adex-fan Brooke pisze: 2024-07-11, 19:23 Ciekawe kiedy drugi sezon.
Wiosną 2025. Na jesień TVN już ma wypełnioną ramówkę. Wracają "Azja Express", "TOP Model" oraz będą nowe programy: randkowy i jakiś Koroniewskiej coś na wzór "Nasz nowy dom"

Najlepsze są brytyjskie edycje. Fakt, że drugi sezon Australii zakończył się niezłym twistem, mimo że produkcja robiła wszystko by utrzymać jednego zawodnika aż do finału.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Dzięki za info. Fajnie że będzie Azja Express znowu.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 84

Post autor: BeLieF »

Azja Express było ciekawsze niż Ameryka Express pod względem ekstremalności warunków i lokalizacji, wiec dobrze że wraca ta lokalizacja show. Oby uczestnicy byli też fajni.
Artur
x 21

Post autor: Artur »

Ja i tak bardziej czekam na nowy program Polsatu "Siły Specjalne Polska", który będzie bardzo ekstremalny: https://youtu.be/GQfv18loumE?si=ZOgQyj6aZr-8tZvC

Zastąpi we wtorki "Ninja Warrior", który powróci wiosną 2025.
ODPOWIEDZ