Administrator
Odkopuję temat (ostatni post jest z 2011 roku).
Ostatnio za oceanem jest jakaś moda na reaktywację starych seriali. Jest "Dynastia", nie powiódł się powrót "Roseanne". Teraz czas na "Alf". Szykuje się powrót po latach, główny bohater ma mieć nową rodzinę: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/n ... erialu-alf .
Ostatnio za oceanem jest jakaś moda na reaktywację starych seriali. Jest "Dynastia", nie powiódł się powrót "Roseanne". Teraz czas na "Alf". Szykuje się powrót po latach, główny bohater ma mieć nową rodzinę: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/n ... erialu-alf .
Mylisz się! Powrót Roseanne bardzo się udał, wyniki oglądalności były świetne i 2 sezon zamówiony, nagle tylko główna aktorka napisała coś rasistowskiego o kimś znanym z polityki i z tego powodu anulowano serial, postanowili jednak, że będą dalej kręcić tylko bez niej a więc już nie może być ten sam serial z tytułową bohaterką i będzie o Connorsach, a pierwszym planie będą jej dzieci i wnukowie. Wg mnie to głupie posunięcie... Co do Alfa spodziewam się najgorszego, to już nie będzie to samo, jestem pewien, że będzie jeszcze gorszy od nowej zwariowanej Dynastii.Dawidek pisze:nie powiódł się powrót "Roseanne"
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Adex, dzięki za wyjaśnienia. Pisałem o porażce, właśnie ze względu na odtwórczynię głównej roli. Nawet nie wiedziałem, że postanowili dokończyć, ale bez aktorki.
Co do "Alfa" - nie będę się wypowiadać na ten temat. Uważam, że jeśli chce się wyrobić zdanie, to trzeba obejrzeć. Mam jednak mieszane uczucia, co do pomysłu reaktywacji.
Co do "Alfa" - nie będę się wypowiadać na ten temat. Uważam, że jeśli chce się wyrobić zdanie, to trzeba obejrzeć. Mam jednak mieszane uczucia, co do pomysłu reaktywacji.
Administrator
W wieku 75 lat zmarł Max Wright, odtwórca roli Willie'ego Tannera w "Alfie": https://kultura.onet.pl/film/wiadomosci ... at/bhnyv7w . Szkoda, bardzo charakterystyczny aktor z serialu, dobrze go pamiętam.
Był rewelacyjny, bawił bardziej niż Alf, czasem marzył mi się dalszy ciąg Alfa ze starą obsadą, niestety tak się nie stało i już nie stanie
aczkolwiek coś czytałem, że szykują remake, ale to będzie jak wszystkie remake nieudane.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wszystkie odcinki „Alfa” udostępniono właśnie w Polsce na platformie HBO MAX. To świetna okazja by sobie przypomnieć ten klasyk i się trochę przy nim rozerwać, kiedy tylko chcemy.
A remake o którym była wyżej mowa, póki co nie doszedł do skutku.
A remake o którym była wyżej mowa, póki co nie doszedł do skutku.
Ostatnio zmieniony 2022-07-17, 11:14 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".