Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jakoś dziwnie to rozegrali scenarzyści... Dawne wątki z Sheilą miałyby więcej mroku... Przynajmniej Taylor powinna spoliczkować Sheilę...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
nołbady

Post autor: nołbady »

Najlepsza psychiatra na świecie miałaby zrobić coś takiego? To nieprofesjonalne xD
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Z Morgan lepiej sobie radziła.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dawidek pisze: 2024-12-27, 21:36 .
Zacząłem się śmiać na wieść o śledzącym pierścionku, jaki Quinn podarowała Ericowi. :zeby:
W tym wypadku serial ma dla mnie znaczenie wręcz edukacyjne. Dowiedziałem się ci to jest "Smart ring" i "pickleball" XD
Co do reszty to jestem pod wrażeniem wątku z Sheilą. W końcu coś mocnego od dawna. W porównaniu do jej poprzedniego "powrotu" to jak niebo i ziemia. Ciekawe czy ja zamkną czy się znowu wywinie. Czekam.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

O smart ringach już słyszałem (i czytałem) parę razy, ale "pickleball" - przed chwilą wyszukałem sobie w wyszukiwarce, co to za sport. :lol:

Myślałem, że wątek z Sheilą będzie bardziej skomplikowany, a tu matka Finna sama podaje na tacy informacje o swoich występkach, jak upicie Brooke w Sylwestra. Czy Sheila naprawdę myśli, że powiedzenie paru słów o tym, że zrobiła to dla rodziny, którą "kocha" sprawi, że Forresterom zmiękną serca? :roll: ::loll::
Czekam teraz na rozwój sytuacji wokół Sheili i z tym smart ringiem. :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No właśnie to tragikomiczne jak Sheila zamiast uciekać jeszcze opowiada wszystko dumna z siebie.
Awatar użytkownika
mailo

Ja myślałem, że Ridge 3 raz będzie ja chciał udusić, ale Taylor go powstrzymała. Może Sheila jeszcze kiedyś wróci, ale teraz najważniejsza jest Brooke. Z tym Smart ringiem pewnie będzie tak, że Quinn go gdzieś wyśledzi. Znowu technologia pogrąży bohaterów jak z tą elektroniczną ramką na zdjęcia 😆
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Zauważyliście jak ekspresowo Ridge wszystko opowiedział Brooke? Normalnie trwałoby to przynajmniej cały odcinek. Jak widać wystarczy chcieć to można szybciej akcję prowadzić.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Owszem, tak właśnie powinna być pisana Moda, skrócenie rozmów do minimum i szybsze tempo akcji.
Awatar użytkownika
mailo

Ja to nawet bym dłużej pociągnął wątek amnezji Steffy. Zaskoczyło mnie, że tak szybko rozwiązali.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Aktorka szła wtedy na macierzyński, ale to można byłoby załatwić śpiączką Steffy i dłużej pociągnąc wątek Sheili która wzbudziłaby w końcu jakieś zaufanie i wtedy prawda wyszłaby na jaw....
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex-fan Brooke pisze: 2025-01-05, 23:38 Zauważyliście jak ekspresowo Ridge wszystko opowiedział Brooke?
Owszem, szybko powiedział jej wszystko, ale potem cały następny odcinek analizowali sytuację wokół nich.

Wątek odzyskania pamięci przez Steffy za szybko się zakończył. Scenarzyści ponownie zmarnowali okazję na stworzenie mocnego i obfitującego w zwroty akcji wątku. Brakuje Li i Jacka. Szczególnie ten drugi miałby teraz ciekawe rzeczy do powiedzenia. Brakuje mi jeszcze jakiegoś ładnego pożegnania Finna - jego pogrzebu, na którym zgromadziłaby się cała rodzina. Scenarzyści idą na łatwiznę.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Nadrobiłam właśnie chyba z miesiąc. Powiem wam, że nie mogłam się oderwać. Te odcinki są naprawdę dobre.
Fajnie, że Liam się opiekuje Steffy i Kelly, ale jednak zaniedbuje Hope. Teraz właśnie powinien bardzo o nią dbać. Hope na szczęście daje sobie radę mimo mącenia Brooke.
Steffy sobie przypomniała, dzięki czemu wszystko się wyjaśniło, łącznie z piciem Brooke. To bardzo dobrze, bo Brooke się dowiedziała co ją spotkało.
To jak Sheila twierdziła, że ich kocha i zrobiła coś dla nich, a potem się okazało, że chodzi o podmienioną etykietę na butelce, żeby Ridge był z Taylor dobrze pokazuje jak ona nie rozumie normalnych ludzkich motywacji. Przecież nie mogła zdobyć u nich punktów robiąc cos złego.

Zgadzam się, że Carter i Quinn pasują do siebie. To jedna z lepszych par ostatnich lat. Paris nie pasuje mi do nikogo, mogłaby wyjechać do siostry. A Eryk niech już sobie będzie z Donną jak tak mało mu wystarczy.

Domyślam się, że jak Steffy wyszła ze szpitala, to Bridget magicznie zniknie.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
nołbady

Post autor: nołbady »

Cynthia pisze: 2025-01-06, 22:08 A Eryk niech już sobie będzie z Donną jak tak mało mu wystarczy.
Należy pamiętać, kto nachodził tamtego Murzyna i go uwiódł, będąc mężatką. Chyba nie Eric ;)

Męczą mnie Steffy i najlepsza doktorka na świecie. Ta pierwsza niedawno straciła męża, nie przejmuje się już tym, jak przyjmą to dzieciaki. Jej priorytetem nadal jest, by starzy się zeszli, a to stara krowa po 30. Fajnie chociaż, że Ridge się wyprowadzi. Ryk Steffy i zawód Taylorzycy będą przepiękne.
Awatar użytkownika
mailo

BeLieF pisze: 2025-01-06, 18:02 Aktorka szła wtedy na macierzyński, ale to można byłoby załatwić śpiączką Steffy i dłużej pociągnąc wątek Sheili która wzbudziłaby w końcu jakieś zaufanie i wtedy prawda wyszłaby na jaw....
Właśnie o to mi chodziło. Zwłaszcza, że wprowadzili ten motyw, że Sheila uratowała Taylor życie. To mógłby być impuls, że przekona wszystkich do siebie i wzbudzi zaufanie.
Adex-fan Brooke pisze: 2024-12-28, 20:24 Jakoś dziwnie to rozegrali scenarzyści... Dawne wątki z Sheilą miałyby więcej mroku... Przynajmniej Taylor powinna spoliczkować Sheilę...
No zwłaszcza, że jak kiedyś Bill niby "wykorzystał Steffy", to zrobiła o wiele gorszą rzecz.
ODPOWIEDZ