Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wow to nawet dużo i to były odcinki początkowe czy wyrwane z kontekstu jak MNS w TVP1??

Ciekawe czy gdyby podsunąc im ten pomysł skusiliby się emitować je np. w Polsat2?? :twisted: Zaraz się dowiemy już piszę maila do nich, ale oni chyba nie odpisują.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Z czego co czytałem kiedyś chyba w ŚS to były to odcinki z 1990-1993 a u nas pokazano je 1994/5-97 ale nie pamiętam juz dokładnie. Cos mniej wiecej w połowie lat 90
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Alexander pisze:Ile odcinków Y&R wyemitował POLSAT??

Ciekawe, fajnie by było gdyby POLSAT2 wyemitował chociaż te odcinki które POLSAT jest w posiadaniu!
W sumie fajnie że Polsat wyemitował akurat te odcinki z Sheilą i Lauren i byłoby super gdyby tak samo zrobił teraz kiedy miały nowy wątek po latach w roku 2005.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie pamiętam dokładnie jakie tam były wydarzenia na Polsacie, ale na pewno były tam Sheila, Lauren, Scott, Victor, Jack Abbot, Nicki czyli postacie ktore zostaly pokazane lub wspomniane w MNS. Pamietam tez ze sporo akcji dzialo sie w szpitalu (nie wiem, moze jakis bohater tam byl lekarzem?)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wiecie, że Katherine Kelly Lang wystąpiła w "Żarze..." w 1981 roku jako Gretchen? Dopiero w 1998 roku wystąpiła tam jako Brooke Logan. :) :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

B@r pisze:Wiecie, że Katherine Kelly Lang wystąpiła w "Żarze..." w 1981 roku jako Gretchen? Dopiero w 1998 roku wystąpiła tam jako Brooke Logan. :) :P
Odkryłeś Amerykę ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r

No co, nie wiedziałem, że ona tam grała też w 1981 roku kreując inną postać!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja też nie wiedziałem!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Wszystko w porządku B@r. Nie chciałem Cię urazić.

:D P.S. Podchodźcie trochę z dystansem do tego co piszę i nie doszukujcie się wszędzie ironii w mej gadce :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

przez to
B@r pisze:Wiecie, że Katherine Kelly Lang wystąpiła w "Żarze..." w 1981 roku jako Gretchen? Dopiero w 1998 roku wystąpiła tam jako Brooke Logan. :) :P
wszystko można sprawdzić na imdb więcc po co tutaj to jeszcze raz pisać ::cojest:: jak Thorne powiedział chwalac się ,że się odkryło Amerykę ::plask wczolo:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
B@r

Ja się nie chwalę!
Forum to też jest m.in. zbiór informacji i ciekawostek.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

B@r ma racje, a może akurat ktoś wcześniej nie odkrył tej Ameryki (jak np. ja :D)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Z tego co widziałem Lauren w ciąży w obecnych odcinkach i Phyllis też 8) ale i tak tam nudnawo raczej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dziś na VH1 w reportażu o DH mówiono ,że Eva Longoria wystąpiła w popularnej operze mydlanej "Żar młodości". Myślałem ,że powiedzą "Young and Restless" a tu Polsatowski tytuł dali:) Ciekawe czy ludzie pamiętali ,że kiedyś było coś takiego jak "Zar młodości" bo moja mama pamięta ale "Żar tropików".
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Lauren martwi się o dziecko, które ma urodzić bo nie jest już młoda, chyba nawet powiedziała że 45 lat o ile dobrze usłyszałem w odcinku z 2 czerwca.
Obrazek
ODPOWIEDZ