Sheila Carter
-
- Administrator
- x 75
Re: Sheila Carter
Ankieta powstanie prawdopodobnie w poniedziałek. Mam prośbę o właściwy link z powrotu Sheili w 2021 roku i ewentualnie link do sceny z 1996 roku (jeśli jej nie będzie, to trudno, poradzimy sobie z tym). Samo głosowanie potrwa 2 tygodnie - tak, jak poprzednie w tym temacie.
-
- Administrator
- x 75
Z pobieżnych poszukiwań, nie znalazłem końcówki odcinka 8576, kiedy Sheila ujawnia si Finnowi w domku gościnnym w dniu jego ślubu. Nie znalazłem też wspomnianej przez Adexa sceny z 1996 roku. Przekładam utworzenie ankiety o kilka dni, ale co się odwlecze, to nie uciecze. Zastanawiam się nad wersją ankiety bez linków.
- Adex-fan Brooke
- x 66
Niech będzie ankieta bez linków, przecież zawsze tak było. Jeśli linki są to ok, ale akurat tych scen obecnie nie można odszukać.
Ja już mam pomysł na kolejną ankietę - najlepsze odejście Sheili
- wypicie trucizny w rezydencji Forresterów (1996)
- ucieczka z Mary po postrzeleniu Stephanie i bójce z Amber (1998)
- pocałowanie Mary/grożenie Stephanie/duszenie przez Ridge'a w więzieniu po "śmierci Taylor" (2002)
- ucieczka z Sugar po bójce z Brooke i "śmierci" Ridge'a w piecu (2003)
- kelnerowanie i bycie podejrzaną o strzelanie do Billa (2018)
Ja już mam pomysł na kolejną ankietę - najlepsze odejście Sheili
- wypicie trucizny w rezydencji Forresterów (1996)
- ucieczka z Mary po postrzeleniu Stephanie i bójce z Amber (1998)
- pocałowanie Mary/grożenie Stephanie/duszenie przez Ridge'a w więzieniu po "śmierci Taylor" (2002)
- ucieczka z Sugar po bójce z Brooke i "śmierci" Ridge'a w piecu (2003)
- kelnerowanie i bycie podejrzaną o strzelanie do Billa (2018)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
- Administrator
- x 75
Dziękuję za Twoje stanowisko, @Adex-fan Brooke . Twoja propozycja jest interesująca, myślę, że będzie kolejna ankieta na zaproponowany przez Ciebie temat, ale w drugiej połowie czerwca lub w lipcu.
Ankieta na temat najlepszego powrotu Sheili została utworzona, ale bez linków - jak proponował @mailo . Takie ankiety z aktywnymi linkami będą tworzone, ale jeśli wszystkie opcje będą miały odnośniki. Z niepełnymi opcjami (część bez linków) to nie ma większego sensu.
Jak się rzekło - ankieta jest już aktywna. Można wybrać tylko jedną z pięciu opcji. Głosowanie jest dostępne dla osób nieposiadających konta na forum. Będzie można głosować przez 2 tygodnie, do 7 czerwca, do godziny 21.30. Zachęcam do licznego udziału w głosowaniu.
Ankieta na temat najlepszego powrotu Sheili została utworzona, ale bez linków - jak proponował @mailo . Takie ankiety z aktywnymi linkami będą tworzone, ale jeśli wszystkie opcje będą miały odnośniki. Z niepełnymi opcjami (część bez linków) to nie ma większego sensu.
Jak się rzekło - ankieta jest już aktywna. Można wybrać tylko jedną z pięciu opcji. Głosowanie jest dostępne dla osób nieposiadających konta na forum. Będzie można głosować przez 2 tygodnie, do 7 czerwca, do godziny 21.30. Zachęcam do licznego udziału w głosowaniu.
Ja bym jedynie pominął to „odejście” z 2018 roku, ponieważ w sumie to nie było jakieś odejście z przytupem tylko chwilowe wyparowanie, jako że bodajże w tamtym okresie Kim Brown starała się o stanowisko polityczne i nie mogła występować w serialu.
Kontynuując wątek pomysłów na ankiety można by również wykonać coś w stylu „najlepsze zmartwychwstanie”. Tylko tutaj trzeba by było zrezygnować z ożywienia Taylor z 2005 roku, ponieważ wiadomo, że zebrałoby lwią część głosów
Kontynuując wątek pomysłów na ankiety można by również wykonać coś w stylu „najlepsze zmartwychwstanie”. Tylko tutaj trzeba by było zrezygnować z ożywienia Taylor z 2005 roku, ponieważ wiadomo, że zebrałoby lwią część głosów

Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
-
- Administrator
- x 75
Ankieta ze zmartwychwstaniami mogłaby zostać utworzona, ale w innym temacie, nie tutaj.
Myślę, że wykluczenie jakiegoś wydarzenia nie byłoby dobrym pomysłem. Zaraz odezwą się zwolennicy którejś z postaci z pytaniem, czemu nie ma tak ważnej sceny (i nie mam na myśli konkretnie postaci Taylor - piszę ogólnie). Wracając do Sheili - sceny z 2018 roku wziąłbym pod uwagę, bo powód zniknięcia postaci z serialu nie ma tu znaczenia - ważny jest sam fakt, że Sheila zniknęła i to na 3 lata.

Osobiście o tych wątkach zmartwychwstań to bym wolał zapomnieć. Po prostu były tak irracjonalne, jakby wątpiono w inteligencję widzów. Chyba, że ankieta by brzmiała "Najgorsze zmartwychwstanie" to głosowałbym na kukłę w trumnie,
W aktualnej ankiecie już zagłosowałem. Ciężko było się zdecydować na co.
W aktualnej ankiecie już zagłosowałem. Ciężko było się zdecydować na co.
-
- Administrator
- x 75
Trwa głosowanie w ankiecie poświęconej najlepszym powrotom Sheili Carter. Ankieta zakończy się w piątek o 21.30. Który jej powrót najbardziej Wam się spodobał? Kto z Was jeszcze nie oddał głosu, ma szansę to zrobić w ciągu najbliższych 72 godzin. Zapraszam do udziału w zabawie.
- Adex-fan Brooke
- x 66
https://www.youtube.com/watch?v=blRFXrcbXfY - śmieszny montaż z Sheilą i Taylor na dachu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 66
No i Sheila znowu umarła, poza ekranem rozszarpana przez niedźwiedzia i został tylko palec
Idiotyczne rozwiązanie wątku
Co sądzicie? 

Idiotyczne rozwiązanie wątku

Cytując klasyków, do Sheili powiem tak: „Śpij słodko aniołku”.Adex-fan Brooke pisze: 2025-03-27, 22:06 No i Sheila znowu umarła, poza ekranem rozszarpana przez niedźwiedzia i został tylko palec![]()
![]()
Idiotyczne rozwiązanie wątkuCo sądzicie?
![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Co myślę? Chyba nie wiedzieli co wymyślić i tak to zakończyli. Zostawili furtkę na powrót. Przecież to jest naciągane. Nagle jest zjedzona przez niedźwiedzia, a nawet nie pokazali jak wyszła od Decona i co miała zamiar zrobić, tylko tak znikąd ten niedźwiedź.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Dokładnie, wszystko upozorowane. Zwlaszcza, że poza ekranem. Nie takie powroty już były.
-
- Administrator
- x 75
I dzisiaj był jej come back. Tylko Sheila ujawniając się ryzykuje. Bo jak ją dorwie policja, to dostanie kolejne zarzuty.
Jak to zrobili, grała ją inna aktorka, czy to charakteryzacja?
Noga wygląda dziwnie, za szybko się zagoiło.
Noga wygląda dziwnie, za szybko się zagoiło.
Aktualnie oglądam "Chicago One".