Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika
Re: "MnS" w Polsce

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: 2026-03-26, 11:53 Mam nadzieję, ze ta strona odniesie sukces i nie zlikwidują jej nigdy :mrgreen: Ideałem by było jakby dodawali napisy w różnych językach, nie tylko w angielskim oraz gdyby były najnowsze odcinki, ale nawet bez tego z opóźnieniem rocznym to raj dla fana B&B. :serce:
I co jeszcze do tego, dubbing w każdym języku może? Jeszcze niedawno nie było opcji, by całe archiwum było oficjalnie dostępne. Jest i już marzenia kolejne. Zawsze będzie źle!!!

Uczcie się języka angielskiego. W tej soapce język jest łatwiejszy nawet niż w „Y&R”!!!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tak, dubbing też... B@r ja nie myślę o sobie tylko o innych ludziach aby to było dla nich też przystępne. Mi nie jest źle. Twoje pokrzykiwanie aby po prostu cieszyć się i nie komentować o reszcie możliwości jest śmieszne.
Ja również uważam, że serial ma bardzo proste słownictwo i wszystko łatwo zrozumieć, ale bardziej dla tych co już uczyli się trochę języka. Chyba sam nie wierzysz, że innych starszych ludzi, którzy się nie uczyli zachęcisz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Marcus »

Właśnie zauważyłem, że numeracja odcinków na YT i na B&B streamingu nie pokrywa się. 🤔 Przykładowo, odcinek 8900 (S36 E41) na streamingu, to na YT odcinek 8901 (S36 E42).
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education

Post autor: BeLieF »

Pewnie gdzieś się pomylili z numeracją z racji tego że niektórych odcinków na yt nie było z racji praw autorskich. Pytanie czy w streamingu był błąd czy na yt źle ponumerowali. Chociaż i tak to pikuś, bo odcinki mogłby być ponumertowane jak chcą byleby fabuła się zgadzała.

Post autor: Marcus »

To wygląda tak, jakby w B&B streamingu pominęli jeden odcinek i polecieli dalej z numeracją, czyli gdzieś może być luka w fabule.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education

Post autor: BeLieF »

Zwyczajnie się pomylili w numeracji w serwisie streamingowym z tego co widzę, ale odcinki są chronologicznie ułożone. Zresztą luka jednoodcinkowa w przypadku tego serialu to żadna luka w fabule, można ostatecznie poszukać streszczenia i doczytac.
ODPOWIEDZ