Ostatecznie wygrał Gamou Fall. Ja ostatecznie w finale byłem najbardziej za Sebastianem Fabijańskim, ale na wygraną Gamou się nie obrażam, bo też dobrze tańczył. Jak widać nie trzeba być super popularnym, by wygrać ten program, można swój fandom zbudować w jego trakcie. Ponoć na drugim miejscu miała być Magdalena Boczarska, Seba na trzecim, a na czwartym Paulina Gałązka. W ogóle tym razem finał miał dość wyrównany poziom i był mocny. Nikt się tam nie prześlizgnął.
Szkoda, że na nową edycję trzeba czekać do września. Lubiłem te niedzielne wieczory przed telewizorem, bo to właśnie program z gatunku, że najlepiej się go ogląda na żywo jak jakieś rozgrywki sportowe, bo później internet zalewa fala artykułów na ten temat i później cała frajda z oglądania jest dużo mniejsza, nie mówiąc o zaskoczeniach.
Taniec z gwiazdami
Re: Taniec z gwiazdami
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Jeśli jurorzy myśleli, że Małgorzata Potocka jest najstarszą uczestniczką, to zdziwią się w kolejnej edycji. 82-letni Andrzej Rosiewicz potwierdził w "Fakcie", że został uczestnikiem, lol - https://ludzie.fakt.pl/andrzej-rosiewic ... mi/p3yjpcl
Dzisiaj w "halo tu Polsat" ogłoszono też udział Heleny Englert - córki Jana Englerta i Beaty Ścibakówny, która poza aktorstwem zajmuje się śpiewaniem (i z tym drugim chce teraz głównie być utożsamiana, o czym dzisiaj mówiła w wywiadzie).
I co wy na to?
Dzisiaj w "halo tu Polsat" ogłoszono też udział Heleny Englert - córki Jana Englerta i Beaty Ścibakówny, która poza aktorstwem zajmuje się śpiewaniem (i z tym drugim chce teraz głównie być utożsamiana, o czym dzisiaj mówiła w wywiadzie).
I co wy na to?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Z show pożegnała się Ewa Kasprzyk - jurorka pięciu ostatnich edycji. Choć lubię ją jako aktorkę, uważam, że to dobra decyzja, bo wprowadzała w programie dużo chaosu. Była wiecznie napalona na facetów, często mówiła dziwne rzeczy, sprawiając wrażenie męczącej podchmielonej ciotki z wesela.
Polsat podał też oficjalnie, że kolejną uczestniczką nowej edycji jest Mandaryna. Oczywiście wywołuje to na dzień dobry kontrowersje, bo Marta tańczyła profesjonalnie hip-hop. I choć to nie ma nic wspólnego z tańcem towarzyskim, to trudno nie przyznać, że może mieć łatwiej, bo z choreografiami, pracą z ciałem i treningami jest za pan brat. Skoro chcieli zjeść Izę Miko za balet z nastoletnich czasów, to co dopiero w tym przypadku...
Może czas na ankietę, @Dawidek ? Pytanie: Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki? Odp: Tak/ Nie / Obojętne mi to
W nowej edycji ma też być ponoć Izabela Kuna, Joanna Jędrzejczyk i Żurnalista.
Polsat podał też oficjalnie, że kolejną uczestniczką nowej edycji jest Mandaryna. Oczywiście wywołuje to na dzień dobry kontrowersje, bo Marta tańczyła profesjonalnie hip-hop. I choć to nie ma nic wspólnego z tańcem towarzyskim, to trudno nie przyznać, że może mieć łatwiej, bo z choreografiami, pracą z ciałem i treningami jest za pan brat. Skoro chcieli zjeść Izę Miko za balet z nastoletnich czasów, to co dopiero w tym przypadku...
Może czas na ankietę, @Dawidek ? Pytanie: Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki? Odp: Tak/ Nie / Obojętne mi to
W nowej edycji ma też być ponoć Izabela Kuna, Joanna Jędrzejczyk i Żurnalista.
-
Dawidek
- Administrator
Dobry pomysł @B@r , ankieta została utworzona.
Pytanie, jak w poście powyżej. Głosowanie potrwa tydzień, do środy 1 lipca, do godziny 22.00. Macie jedną opcję do wyboru. Wyniki będą znane po zakończeniu głosowania. Zachęcam do udziału w zabawie.
Pytanie, jak w poście powyżej. Głosowanie potrwa tydzień, do środy 1 lipca, do godziny 22.00. Macie jedną opcję do wyboru. Wyniki będą znane po zakończeniu głosowania. Zachęcam do udziału w zabawie.