Brooke vs. Macy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Primok

Post autor: Primok »

Adex-fan Brooke pisze:Brooke przyszła z Giovannim.
Z Giovannim, ale głównie dla Thorne'a :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to co powiesz na sytuację gdy Macy rozbierała się do seksu z Thorne'm a odkryła że ma on pod łóżkiem półnagą Brooke? ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Adex-fan Brooke pisze:No to co powiesz na sytuację gdy Macy rozbierała się do seksu z Thorne'm a odkryła że ma on pod łóżkiem półnagą Brooke? ::rad::
:mrgreen: Ja zmierzam do tego, że różnie - raz Brooke, raz Macy - czuły się jak "piąte koło u wozu" :wink: .
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

No to Thorne nie na darmo ma w imieni litere T - trójkąt!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Adex-fan Brooke pisze:No to co powiesz na sytuację gdy Macy rozbierała się do seksu z Thorne'm a odkryła że ma on pod łóżkiem półnagą Brooke? ::rad::
Wygląda na to, że ta scenka będzie w poniedziałek 12.06.06, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. To chyba będzie pierwsza poważna konfrontacja Macy i Brooke
Jeszcze tutaj tego nie pisałem, ale oczywiście kibicuję Brooke. Według mnie to najlepsza para w historii całego serialu. Takiej chemii jeszcze nie było i już chyba nie będzie :serce:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Oleg pisze:
Wygląda na to, że ta scenka będzie w poniedziałek 12.06.06, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. To chyba będzie pierwsza poważna konfrontacja Macy i Brooke
Jeszcze tutaj tego nie pisałem, ale oczywiście kibicuję Brooke. Według mnie to najlepsza para w historii całego serialu. Takiej chemii jeszcze nie było i już chyba nie będzie :serce:
W piątkowym odcinku rzeczywiście fajne były sceny z nimi,ale...Tak mi żal Macy.Bo ja ja zawsze lubiłam.I ona teraz taka szczęśliwa a tu Brooke się wtrynia :| .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

I teraz Macy powinna na zawsze dać sobie spokój z Thornem, on chce Brooke :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Macy powinna być z Erykiem i koniec przecinek i kropka!
Moje zdanie na ten temat jest o tyle długie, i rozwiązłe, że nie ma sensu go tu pisać.
Thorne to jakiś korek normalnie.
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Moim zdaniem, skoro i tak już wszyscy troje byli rozebrani, to powinni zrobić trójkąt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mailo racja, Thorne pewnie byłby wniebowzięty, Brooke lubi wyzwania a Macy ostatnio mnie zaskakuje więc pewnie coś by z tego było hehe :P
Nobody does it better
agavill

Post autor: agavill »

Moze ktos z fanow brook wytlumaczyc mi, jak mozna lubic kogos kto jest tak perfidny i skrzywdzil tyle osob? : Tylor, Stephanie, Amber, Macy i cala jej rodzine????? mam nadzieje ze ktos ja naprawde kiedys zabije.. i nei piszcie , ze dzieki nie rozkreca sie akcja, bo to co robi to naprade jej kazirodctwo. Moze Amber tez nie jest swieta, ale oprocz tego, ze zapomniala sie na jedna noc i oklammala ricka, nikomu nic zlego nie robi.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

agavill pisze:Moze Amber tez nie jest swieta, ale oprocz tego, ze zapomniala sie na jedna noc i oklammala ricka, nikomu nic zlego nie robi.
Dobre. ::loll:: Jakby to było mało... :|
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

agavill pisze:Moze ktos z fanow brook wytlumaczyc mi, jak mozna lubic kogos kto jest tak perfidny i skrzywdzil tyle osob? : Tylor, Stephanie, Amber, Macy i cala jej rodzine????? mam nadzieje ze ktos ja naprawde kiedys zabije.. i nei piszcie , ze dzieki nie rozkreca sie akcja, bo to co robi to naprade jej kazirodctwo. Moze Amber tez nie jest swieta, ale oprocz tego, ze zapomniala sie na jedna noc i oklammala ricka, nikomu nic zlego nie robi.
::loll:: ktoś tu bez namysłu przyjmuje słowa uprzedzonej Stephanie :wink:
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Za to Brooke zapomina sie na jedna noc dosyc czesto:]wiec jesli chodzi o noc z Raymont'em to nie wiem czemu ludzie Amber za to krytykuja;|
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

gwiazda69 pisze:Za to Brooke zapomina sie na jedna noc dosyc czesto:]
Jeśli o to chodzi, z Brooke chyba nigdy nie było trakich komedii, jak z Amber. :P
gwiazda69 pisze:wiec jesli chodzi o noc z Raymont'em to nie wiem czemu ludzie Amber za to krytykuja;|
Ja jej tego nie wypominam. Potępiam zato jej kłamstwa.
ODPOWIEDZ