Plebiscyty i konkursy
Jeszcze jedno B@rowiczu , bo nie daje mi to spokoju
Czy ja kiedykolwiek robiłem jakieś machlojki w głosowaniu
Czy kiedyś kogoś faworyzowałem
Czy specjalnie kończyłem glosowanie po oddaniu powiedzmy 10 głosów, żeby zmanipulować wyniki
NIE. Zatem nie wiem, skąd w ogóle te Twoje podejrzenia. Jasne, że można podać kiedy skończę głosowanie(przybliżone), ale przecież każdy może oddać swój głos od razu, a przecież nigdy głosowania nie kończę po godzinie. Przecież nie robię tego całego głosowania, żeby wygrała ta postać, która chcę aby zwyciężyła. Janse, że cieszyłbym się gdyby wygrał ktoś kogo lubię w serialu
Oczywiście. Tylko myślałem, że akurat tego co napisałeś wyżej mi zarzucić nie można 
Oleg, to ty powiedziałeś....
Ja tylko zwróciłem uwagę, że powinieneś podać przybliżone chociaż zakończenie sondy...
Bo we wcześniejszych sondach zawsze było wiadomo kiedy się skończy...
I skoro nie było wiadomo do kiedy ta sonda będzie, to zażartowałem, że do momentu aż Bruczka wygra znaczną przewagą głosów....
Pozdrawiam
Ja tylko zwróciłem uwagę, że powinieneś podać przybliżone chociaż zakończenie sondy...
Bo we wcześniejszych sondach zawsze było wiadomo kiedy się skończy...
I skoro nie było wiadomo do kiedy ta sonda będzie, to zażartowałem, że do momentu aż Bruczka wygra znaczną przewagą głosów....
Pozdrawiam
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tylko, że podałem do kiedy tylko przy pierwszej nominacjiB@r pisze: Bo we wcześniejszych sondach zawsze było wiadomo kiedy się skończy...![]()
I skoro nie było wiadomo do kiedy ta sonda będzie, to zażartowałem, że do momentu aż Bruczka wygra znaczną przewagą głosów....![]()
- Marek Forrester
- alexisjunior
- Adex-fan Brooke
Ociągałem się z oddaniem głosu bo ciężka decyzja -Rick często denerwujący, ale po znajomości jako, iż to Forrester i syn Brooke mój głos to:
Rick
Rick
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

VS