Savannah

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Savannah

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz po zakończeniu "Powrotu do Edenu" - serial A. Spellinga "Savannah" znów w tv -na Tvn7! Kto nie zna wspaniałej postaci Payton (granej przez Jamie Luner-Lexi z "Melrose Place") polecam oglądać!! Można też zobaczyć jako podstępnego Toma - słodkiego dr Pierce'a z "Mody na sukces". Serial jest pełen przepychu oraz godny uwagi -aczkolwiek czegoś mu brakowało skoro przestano go kręcić bo 30-paru odcinkach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Namiętnie oglądałam z całą rodziną zresztą Savanah dawno temu jak było chyba na TVP1.Oczywiście uwielbiałam Peyton,współczułam i kibicowałam jej ku zgorszeniu mej rodzinki(która zgodnie orzekła,że coś mi ni eteges bo zawsze lubie czarne charaktery).Lubiłam też tą z kręconytmi włosami,jest taka słodziutka,delikatna:).natomiast serialowe bóstwo-Reese nie wzbudzała we mnie emocji.takie słodkie bląd stworzenie.Jamie grała w Merlose Place?
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja też uwielbiałam Peyton :) Potem ona chyba zaczęła kręcić z Tomem? Jakoś tak na sam koniec? Nie lubiłam rozpieszcoznej i anielsko dobrej Reese ;) A jak się nazywała ta dziennikarka z kręconymi włosami, pamiętam że miała fajnego narzeczonego :serce: :) Szkoda, że nie mam TVN7, chętnie bym sobie przypomniała ten serial :(
Remek

Post autor: Remek »

Mam nagrany caly serial:)

Szkoda,ze w Stanach okazal sie klapą i ucieli tak szybko produkcje:(
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Remek tak się spytam, ale nie obrażaj się. Czy jest jakiś serial, którego ty nie masz?! :wink: Ja Savannah'e ogladałem bardzo dawno, potem te powtórki mnie juz nie rajcowały. Nie wiedziałem, że wyszło na dvd.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Remek

Nie wyszlo na DVD i tak szybko nie wyjdzie(na pewno nie w 2006).

Pytasz o nagrania Kingsajz wiec tu moja lista:

MODA NA SUKCES:
-100 pierwszych odcinkow Mody na sukces (nigdy nie emitowanych w polsce,odc ze slubem Thorne'a i Caroline,niedoszlym slubem Ridge'a i Carolina,babcia Logan,Rocco,pierwsza beth Logan.gwalt Caroline,itd),kilkanasci odcinkow z lat 1989-91(pokaz Queen Mary,zareczyny Ridgea i Caroline,choroba caroline,pierwszy odc. z Taylor,odcinki z Deveney Dixon itd),WSZYSTKIE ODCINKI z lat 1992-98,pojedyncze odcinki z lat 1999-2001 po czesku od Adexa,wszystkie odcinki z 2002 roku.

ZAR MLODOSCI
-wiele odcinkow z Lauren i Sheila z poczatku lat 90-tych

POKOLENIA
-wiele odcinkow

TITANS,MELROSE PLACE,SAVANNAH
-calosc

DYNASTIA
-bardzo wiele odc

SUNSET BEACH
-calosc

itd itd tysiace odcinkow...
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Kurde masz Dynastie? Jak fajnie!! Ale ci zazdroszcze!! A te 100 pierwszych odcinków Mody. Kurde! Jak super! Jestes chyba jedynym w tym kraju czlowiekiem, ktry je obejrzal! Dobra, ale temat jest o serialu Savannah wiec czas skonczyc. Ale dzieki za info.!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Remek

Dynastie ma tez Adex.Ja tylko czasami uzupelnialem jego luki w nagraniach...
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Lubie ten serial ale po raz czwarty nie robi już na mnie wrażenia. Teraz nagrywam sobie na dvd. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Remek pisze:Dynastie ma tez Adex.Ja tylko czasami uzupelnialem jego luki w nagraniach...
czasami? brzmi jakbyś dosyłał mi odcinki "Dynastii" mam od ciebie chyba 3, sam zbieram je z Emule w wersji niemieckiej juz jakiś czas, nie ma też powodu abyś za każdym razem się na mnie powoływał -potwierdziłem raz że to prawda że się wymienialiśmy, ale obecnie nie chce już żadnych wymian, nie mam nawet czasu.
Co do "Savannah" to pełno przepychu było w tym serialu i wg mnie brakowało fajnych postaci (no chyba że Lane z narzeczonym?) tylko Payton była czarująca.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Remek

Adex ty klamczuchu!!! ::jezyk:: Dostales ode mnie chyba z 15 kaset...Niestety nie moge sie juz z toba wymieniac bo jestes nielojalny troche-na zwrot czekalem ponad pol roku... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Przemilcze kto tu naciąga prawdę na forum. Mówie tylko że mam od ciebie najwyżej 3 odcinki "Dynastii", rzeczywiście potem nie wiem po co mi jeszcze wysłałeś jakiś 1 lub 2, ale ja mam większość odcinków tego serialu więc miałem je już. Z resztą nie będę tu więcej komentować bo sam wiesz najlepiej a w ogóle to nie jest temat o "Dynastii". Jeśli natomiast potrzebujesz mnie do potwierdzenia że masz te swoje archiwa to tak potwierdzam że pewnie je masz skoro się wymieniliśmy na ileś rzeczy.
Remek

Alex-Sugar!Dlaczego teraz mnie oskarzasz,ze naciagam prawde na forum?I piszesz,ze "niby" mam archiwa?Doskonale wiesz,ze je mam-pomagalem Ci wiele razy,wielokrotnie wysylajac kasety-zalatwilem Ci wszysyko o co prosiles,czego nikt inny nie mial i czego bys nigdy nie znalazl.Odwdzieczyles mi sie robiac najrozniejsze rzeczy w zyciu prywatnym :twisted: i dziekuje Ci za to,ze byles moja prawa reka :evil: Jednak nie powinienes pisac w ten sposob o mnie.Jestes niewdziecznym przyjacielem.Wieczorem,jak zadzwonie do ciebie,to sobie o tym pogadamy...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mam prośbę - moglibyście skończyć tę dyskusję w temacie o "Savanah"? Takie dyskusje proszę sobie prowadzić osobiście, telefonicznie itp a nie na forum seriali. Bo ludzie nie mają ochoty czytać takich rzeczy. Sorry, ale ja osobiście - nie mam ochoty czytać kto co ma ani z kim się wymienia, bo mnie to nie obchodzi. Odechciało mi się wypowiadać w temacie o "Savannah". Myślę, że pozostałym uczestnikom też.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Czuję się jak w Gotowych na wszystko... :mrgreen:
ODPOWIEDZ