Savannah
- Adex-fan Brooke
Savannah
Teraz po zakończeniu "Powrotu do Edenu" - serial A. Spellinga "Savannah" znów w tv -na Tvn7! Kto nie zna wspaniałej postaci Payton (granej przez Jamie Luner-Lexi z "Melrose Place") polecam oglądać!! Można też zobaczyć jako podstępnego Toma - słodkiego dr Pierce'a z "Mody na sukces". Serial jest pełen przepychu oraz godny uwagi -aczkolwiek czegoś mu brakowało skoro przestano go kręcić bo 30-paru odcinkach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Namiętnie oglądałam z całą rodziną zresztą Savanah dawno temu jak było chyba na TVP1.Oczywiście uwielbiałam Peyton,współczułam i kibicowałam jej ku zgorszeniu mej rodzinki(która zgodnie orzekła,że coś mi ni eteges bo zawsze lubie czarne charaktery).Lubiłam też tą z kręconytmi włosami,jest taka słodziutka,delikatna:).natomiast serialowe bóstwo-Reese nie wzbudzała we mnie emocji.takie słodkie bląd stworzenie.Jamie grała w Merlose Place?
Ja też uwielbiałam Peyton
Potem ona chyba zaczęła kręcić z Tomem? Jakoś tak na sam koniec? Nie lubiłam rozpieszcoznej i anielsko dobrej Reese
A jak się nazywała ta dziennikarka z kręconymi włosami, pamiętam że miała fajnego narzeczonego
Szkoda, że nie mam TVN7, chętnie bym sobie przypomniała ten serial 
Remek tak się spytam, ale nie obrażaj się. Czy jest jakiś serial, którego ty nie masz?!
Ja Savannah'e ogladałem bardzo dawno, potem te powtórki mnie juz nie rajcowały. Nie wiedziałem, że wyszło na dvd.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Nie wyszlo na DVD i tak szybko nie wyjdzie(na pewno nie w 2006).
Pytasz o nagrania Kingsajz wiec tu moja lista:
MODA NA SUKCES:
-100 pierwszych odcinkow Mody na sukces (nigdy nie emitowanych w polsce,odc ze slubem Thorne'a i Caroline,niedoszlym slubem Ridge'a i Carolina,babcia Logan,Rocco,pierwsza beth Logan.gwalt Caroline,itd),kilkanasci odcinkow z lat 1989-91(pokaz Queen Mary,zareczyny Ridgea i Caroline,choroba caroline,pierwszy odc. z Taylor,odcinki z Deveney Dixon itd),WSZYSTKIE ODCINKI z lat 1992-98,pojedyncze odcinki z lat 1999-2001 po czesku od Adexa,wszystkie odcinki z 2002 roku.
ZAR MLODOSCI
-wiele odcinkow z Lauren i Sheila z poczatku lat 90-tych
POKOLENIA
-wiele odcinkow
TITANS,MELROSE PLACE,SAVANNAH
-calosc
DYNASTIA
-bardzo wiele odc
SUNSET BEACH
-calosc
itd itd tysiace odcinkow...
Pytasz o nagrania Kingsajz wiec tu moja lista:
MODA NA SUKCES:
-100 pierwszych odcinkow Mody na sukces (nigdy nie emitowanych w polsce,odc ze slubem Thorne'a i Caroline,niedoszlym slubem Ridge'a i Carolina,babcia Logan,Rocco,pierwsza beth Logan.gwalt Caroline,itd),kilkanasci odcinkow z lat 1989-91(pokaz Queen Mary,zareczyny Ridgea i Caroline,choroba caroline,pierwszy odc. z Taylor,odcinki z Deveney Dixon itd),WSZYSTKIE ODCINKI z lat 1992-98,pojedyncze odcinki z lat 1999-2001 po czesku od Adexa,wszystkie odcinki z 2002 roku.
ZAR MLODOSCI
-wiele odcinkow z Lauren i Sheila z poczatku lat 90-tych
POKOLENIA
-wiele odcinkow
TITANS,MELROSE PLACE,SAVANNAH
-calosc
DYNASTIA
-bardzo wiele odc
SUNSET BEACH
-calosc
itd itd tysiace odcinkow...
Kurde masz Dynastie? Jak fajnie!! Ale ci zazdroszcze!! A te 100 pierwszych odcinków Mody. Kurde! Jak super! Jestes chyba jedynym w tym kraju czlowiekiem, ktry je obejrzal! Dobra, ale temat jest o serialu Savannah wiec czas skonczyc. Ale dzieki za info.!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
- Adex-fan Brooke
czasami? brzmi jakbyś dosyłał mi odcinki "Dynastii" mam od ciebie chyba 3, sam zbieram je z Emule w wersji niemieckiej juz jakiś czas, nie ma też powodu abyś za każdym razem się na mnie powoływał -potwierdziłem raz że to prawda że się wymienialiśmy, ale obecnie nie chce już żadnych wymian, nie mam nawet czasu.Remek pisze:Dynastie ma tez Adex.Ja tylko czasami uzupelnialem jego luki w nagraniach...
Co do "Savannah" to pełno przepychu było w tym serialu i wg mnie brakowało fajnych postaci (no chyba że Lane z narzeczonym?) tylko Payton była czarująca.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Przemilcze kto tu naciąga prawdę na forum. Mówie tylko że mam od ciebie najwyżej 3 odcinki "Dynastii", rzeczywiście potem nie wiem po co mi jeszcze wysłałeś jakiś 1 lub 2, ale ja mam większość odcinków tego serialu więc miałem je już. Z resztą nie będę tu więcej komentować bo sam wiesz najlepiej a w ogóle to nie jest temat o "Dynastii". Jeśli natomiast potrzebujesz mnie do potwierdzenia że masz te swoje archiwa to tak potwierdzam że pewnie je masz skoro się wymieniliśmy na ileś rzeczy.
Alex-Sugar!Dlaczego teraz mnie oskarzasz,ze naciagam prawde na forum?I piszesz,ze "niby" mam archiwa?Doskonale wiesz,ze je mam-pomagalem Ci wiele razy,wielokrotnie wysylajac kasety-zalatwilem Ci wszysyko o co prosiles,czego nikt inny nie mial i czego bys nigdy nie znalazl.Odwdzieczyles mi sie robiac najrozniejsze rzeczy w zyciu prywatnym
i dziekuje Ci za to,ze byles moja prawa reka
Jednak nie powinienes pisac w ten sposob o mnie.Jestes niewdziecznym przyjacielem.Wieczorem,jak zadzwonie do ciebie,to sobie o tym pogadamy...
-
Ryan Lavery
Mam prośbę - moglibyście skończyć tę dyskusję w temacie o "Savanah"? Takie dyskusje proszę sobie prowadzić osobiście, telefonicznie itp a nie na forum seriali. Bo ludzie nie mają ochoty czytać takich rzeczy. Sorry, ale ja osobiście - nie mam ochoty czytać kto co ma ani z kim się wymienia, bo mnie to nie obchodzi. Odechciało mi się wypowiadać w temacie o "Savannah". Myślę, że pozostałym uczestnikom też.