Becky Moore
Nie spisywałabym Becky od razu na straty, każda młoda matka musi nauczyc się opieki nad dzieckiem ,a ona tej okazji nie miała.
Fakt,że to głupota zostawiać tak małe dziecko samo ,powinna je wziąć ze sobą,ale trzeba się cieszyć ,że Erykowi nic się nie stało i mieć nadzieję na to,że to przykre doświadczenie nauczy ją ,jak wielka odpowiedzialność na niej spoczywa .
Fakt,że to głupota zostawiać tak małe dziecko samo ,powinna je wziąć ze sobą,ale trzeba się cieszyć ,że Erykowi nic się nie stało i mieć nadzieję na to,że to przykre doświadczenie nauczy ją ,jak wielka odpowiedzialność na niej spoczywa .
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Tez sie zgadzam,ze powinna poniesc konswekwencje tj.oddala dziecko,wiec niech zapomni o nim i liczy sie z tym,ze je ODDAŁA.Ja bym nie chciala miec matki,ktora mnie oddala,a potem nagle sobie o mnie przypomniala.Nie umialabym chyba czegos takego wybaczyc.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Becky poniosła konsekwencje oddania dziecka, tj. czuła niepoój, martwiła się o nie i nie wiedziała, gdzie ono jest. Nagle przypomina?gwiazda69 pisze:Tez sie zgadzam,ze powinna poniesc konswekwencje tj.oddala dziecko,wiec niech zapomni o nim i liczy sie z tym,ze je ODDAŁA.Ja bym nie chciala miec matki,ktora mnie oddala,a potem nagle sobie o mnie przypomniala.Nie umialabym chyba czegos takego wybaczyc.
Konsekwencje to ona już poniosła, życie pokazało jej, że nie nadaję się na matkę, przynajmniej jeszcze nie teraz. Bądź, co bądź, ale widać, że Amber kocha dziecko i pokazywali jak się nim opiekowała, nie to co Becky
Nie rozumiem dlaczego ją usprawiedliwiasz, a jeśli dziecko zostanie z nią i sytuacja znowu się powtórzy 
- Adex-fan Brooke
Zgadzam się z tymi co zauważyli nieodpowiedzialne zachowanie Becky -natomiast Amber szczerze kocha dziecko i potrafi się o nie troszczyć.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Oj widać,że duża wiekszość jest po stronie Amber, ale nie zapominajcie ,że kobiety czasami przeżywają szok po porodzie , który przecież z czasem mija.
Może Becky była w takim szoku i dlatego odrzuciła dziecko.Ale skoro zrozumiała ,że je również kocha to chyba ma większe prawo do niego niż ktoś kto je zabrał i to raczej nie odbyło sie zgodnie z prawem .
Amber je sobie przywłaszczyła bo było jej potrzebne , ale nie dlatego ,że je pokochała .Miłość do dziecka przyszła z czasem ,tak samo jak u Becky.
Becky nie jest święta , ale skoro dziecko kocha matka biologiczna i ciotka jednocześnie ,to chyba matka ma pierszeństwo.
Może Becky była w takim szoku i dlatego odrzuciła dziecko.Ale skoro zrozumiała ,że je również kocha to chyba ma większe prawo do niego niż ktoś kto je zabrał i to raczej nie odbyło sie zgodnie z prawem .
Amber je sobie przywłaszczyła bo było jej potrzebne , ale nie dlatego ,że je pokochała .Miłość do dziecka przyszła z czasem ,tak samo jak u Becky.
Becky nie jest święta , ale skoro dziecko kocha matka biologiczna i ciotka jednocześnie ,to chyba matka ma pierszeństwo.
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?