Najbardziej lubiana i nielubiana postać "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

właśnie takie masełko miałem na myśli pisząc to :)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

na ten czas podobają mi się:
Brooke - kobieta z krwi i kości, cztery żywioły, emocjonalna, poszukująca swojego szczęścia, śmiało idzie przez życie, dzielnie znosi każdą porażkę, niczym feniks wciąż powstaje z popiołu, pełna życia...
Amber - ambitna spryciula, oddana, pyskata... bardzo lubię to jej "zapominalstwo" w stosunku do niektórych osób (jak w stosunku do Stefy gdy głosem nie znającym sprzeciwu wydaje jej dyspozycje)
Stephanie - twarda sztuka, despotyczna, kobieta z charakterkiem
w sumie te trzy postacie to jedna, tylko na innnym etapie życia, w innym wieku, przyświecją im te same cele :) scenarzyści powielają tu pewien wzorzec... te postacie są z jednej gliny ulepione
Tawny - "kelnerka z przydrożnej gospody", prosta, swojska, prostolinijna, nieskomplikowana... znakomicie zagrana rola (obok Darli to właśnie ona nadaje lekkości temu serialowi)
męska ciekawa postać... hmmmm... w pewnym momencie był nią Clark ale zdziadział... obecnie odpowiada mi Thorn (tak jak Brooke pozwala ponieść się chwili i emocjom).

nie przedpadam za:
Taylor - nuda, tchórzliwa (swoje gierki rozgrywa łapskami Stefy, grunt że ona ma czyściutkie rączki... i skrzętnie korzysta z poczynań Stefy, wyciską tą cytrynę jak się tylko da), słaba, wątła, omdlewająco marudząca
Kimberly - nie wiem jak dalej będzie ale póki co to manekin, kukła, bez wyrazu, z woskową łezką w oku, usztywniona jakby kij połkneła, beznamiętna, pretensjonalna... Choć teraz trochę się rozkręca - sączy jad w ucho ograniczonego Ricka, zaczyna być zdesperowana...
Ridge - wieczny fircyk w zalotach zgrywający od czasu do czasu poważnego i odpowiedzialnego faceta (zgrywający bo to poza ograniczająca się do mędrkowania i wygłaszania nadymanych zasadniczych tez)
Ostatnio zmieniony 2006-07-04, 03:59 przez Ashlar, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ashlar :: bow :: serio za Tobą tęskniłem! masz to samo zdanie co ja :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
kuba-fan-sheili

Post autor: kuba-fan-sheili »

Trudno mi powiedzieć, kogo lubię kogo nie. Jednych mogę po prostu bardziej lubic, innych mniej, ale wszyscy dla mnie grają bosko- wszystkie postacie maja inne charaktery, co est dobre i aktorzy naprawde sie postarali by dobrze to pokazać.
Od razu mówię, że najlepszą dla mnie bohaterką, która bardzodobrze gra swoją rolę i wariatki i spokojnej, i psychicznej, demonicznej...jest Sheila Carter.

Kiedy ona jest cos sie zawsze dzieje. A to lubie najbardziej!!!
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Marisa

Post autor: Marisa »

Lubie:
Amber- Od pół (a nawet więcej) roku wnosi najwięcej do serialu
Macy- Zawsze mi się dobrze kojarzyła i było mi jej szkoda
Becky- Szkoda, że tak jej się życie poukładało, ale jest jeszcze za młoda na macierzyństwo. Życzę jej powodzenia w Paryżu.
Taylor- Chociaż odkąd pamiętam jej nie znosiłam sytuacja się poprawiła i teraz ją lubię.
Brooke- Teraz już nie tak bardzo jak wcześniej- jej miejsce zajęła Amber :mrgreen:
.............Ridga ::ok::- No cuż mimo, że jest głupi jakoś się do niego przyzwyczaiłam i polubiłam go ::krzyw:: ::rad::
Nie lubie:
Trucizny (Kimberly)- chyba nie musze pisać dlaczego ::loll:: :lol:
CJ'a- jest jakiś taki drętwy
Tawny- baba z prowincji... :zmiesz::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Lubię:
*Brooke
*Rick'a
*Kimberly

Nie lubię:
*Stephanie
*Amber
*Ridge'a
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Kimberly1990 lubisz wszystkich sprzymierzencow slodziutkiej Kim,a nie lubisz tych co sa jej wrogami ??::jezyk:: ja mimo wszystko uwielbiam Amber,lubie tez Stephanie i Macy.Brooke walczy o swoje co mi sie podoba,ale to,ze wiecznie krytykuje Amber za podobne wystepki-tego zniesc nie moge :evil: jakby nie patrzec to te osoby maja podobne charaktery:chca dla swojej rodziny i dla siebie jak najlepiej i bede walczyc do upadlego o to co uwazaja,ze im sie nalezy:) Gdyby jeszcze Brooke zaakceptowala Amber to moze bym sie do niej przekonala...
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

gwiazda69 pisze:Kimberly1990 lubisz wszystkich sprzymierzencow slodziutkiej Kim,a nie lubisz tych co sa jej wrogami ??

heh, jak pisałam poprzedniego posta, to nie myslalam o tym w ten sposob ale tak wyszlo :P co nie znaczy, ze nigdy nie polubie Amber czy Stephanie ;)
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Naprawdę lubię tylko Brooke i Rebeccę. 8) Całej reszty mniej lub bardziej nie lubię. ::krzyw::
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Uwielbiam:
- Stephanie
- Taylor

Lubię:
- Sally
- Thorne'a
- Becky
- CJ'a

Nie lubię:
- Ridge'a
- Amber
- Kimberly
- Adama
- Macy

Reszta jest mi mniej lub bardziej obojętna. ::jezyk::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Uwielbiam:
Amber,
Sheilę,
Macy

Lubię:
Taylor,
Thorne'a,
Sally,
Stephanie :!:
Adama,
CJ'a,
Tawny

Nie lubię:
Ericka,
Kim,
Becky

Obojętni mi są:
Rick,
Ridge
::krzyw::
Marron

Post autor: Marron »

Uwielbiam :
Sally
CJ-a
Kimberly
Taylor
Amberkę
Stephanie
Ricka
Ericka
Nie nawidze :
Tawny
Adama
Ridge
Brooke
Darla
A obojętni to :
Becky
Macy
Thorne

-
Tak wi.ęc większość lubie :D
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Trochę polubiłem Adama, bo jako jedyny nie podniecał się udarem Stefy. :twisted:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja ostatnio znienawidziłam Ridga.....wszyscy fani Amber głosujcie na nią na najbardziej lubiana postać... Ridge nie może być lepszy :nie:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja też nie mogę znieść Ridźora :P normalnie szlag mnie trafia jak go widze, slysze itp. itd. :P A najbardziej lubie Amber. No i lubilem starego Rick'a!
ODPOWIEDZ