Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
M@rek

Post autor: M@rek »

Czy powiecie coś o odc.2674?
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Ja mogę powiedzieć, że oglądałem go przez słuchawki stereofoniczne i całkiem się inaczej ogląda. 100% lepiej.
Bartek
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ja mogę powiedzieć, że bardzo się dziwię zachowaniu Brooke. Po co ona tam idzie???
Żeby rozdrażnić taylor i zdziwić Ridge'a??? Żeby pobawić się w przyzwoitkę?
Zupełnie niepotrzebnie.
Trochę nieprzemyślane...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Jak tylko była mowa o tej kolacji, to od razu sobie pomyślałam "oho, pewnie Pierce przyjdzie z Brooke" i nie myliłam się ;) Pewnie będzie ciekawie :) Trochę żenująca była ta scena dzisiaj, gdy Pierce i Bailey już przyszli i zobaczyli przez okno nagą Taylor :oops: Zero wyczucia ma ten Ridge...
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Kurzcze, jak zawsze przegapie Mode an TVP!Na dodatek jest ta kolacja!wrrr...dzis nie moge tego przegapic!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Alice

Post autor: Alice »

Dziś pół odcinka czekałam, aż w końcu Brooke przyjdzie na kolację, no i nie zawiodłam się. Boski Ridżunio okazał się jak zwykle pozbawionym taktu palantem, świętoszkowata Tylor nie omiszkała go skarcić za brzydkie w stosunku do niej zachowanie, a karzełkowy asystent Pierce'a obmyślił nowy plan. Lubię MNS właśnie w takich chwilach, gdy patrzę na to wszystko i dobrze wiem co się stanie, a do tego jest zabawnie. :D
Psy mają właścicieli, koty służących...
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

No to Sheila zamierza namieszać w życiu Stephanie. Czyżby znowu chciała ją zabić? Brrrr… Podobała mi się reakcja Ridge’a na widok „sukienki”, którą miała na sobie Brooke. Czyżby Pierce celowo zaprosił Brooke, by przekonać się jaki stosunek ma do niej Ridge?
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Martin Rode

Nie...mnie się wydaje, ze jednak o naprawdę nie chce rozbijać małżeństwa Taylor. Tylko Bailey jest takim szczurem! No i fajnie by było, gdyby Brooke była z Piercem!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wiwi

Heh, dobre było z tą sukienką. Mina Taylor była tego warta :) Całą uwagę Ridge'a pochłonęła Brooke :) Ale szczerze mówiąc mi się ta sukienka wcale nie podobała :) Fajne też było strzelanie Sheili do celu :) :) :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To mnie rozbawiło jak Taylor zeszła w cień gdy Ridge przywitał Brooke, rzeczywiście Bailey to szczur, ale czy Ridge grzecznie się zachował? A Sheila chyba wyraźnie pokazała Mike'owi co planuje.
Tutaj mój drobny spoiler dla ciekawskich: http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=124
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

I dobrze tak Taylor. Coraz mniej lubię tę postać....wkurza mnie!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ta scena z sukienką wyraźnie miała pokazać jak Brooke i Ridge doskonale się rozumieją i jak dobrze sie znają. Podobnie słowa Ridge'a : "Wiem że lubisz Martini" to potwierdzają. Przyjaciel Pierce'a przypomina mi trochę Sheilę z czasów jak przyjaźniła się z Brooke. Pamiętacie? Była równie zaborcza i zrobiłaby dla niej wszystko nawet kosztem innych.

Pozdrawiam
Martin Rode

Szkoda, że taraz taka nie jest. Brooke by się teraz Sheilla przydała:)
Awatar użytkownika
wiwi

Aaaa, mailo przypomniałeś mi jeszcze jedną rzecz ;) Brooke i Ridge przybili sobie piątki (nie wiem jak to dokładnie nazwać). To pewnie też miało pokazać jak są zgrani, ale dla mnie to było jakieś takie nienaturalne :):):)
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

A mnie boski Ridżunio bardzo się dzisiaj podobał :lol:
Wreszcie nie zachowywał się jak manekin. Był dowcipny, do tego na demonstracyjnym luzie, dobrze wyglądał z tym zarostem no i najważniejsze..... dokopał temu oszołomowi Pierce'owi.
Natomiast Taylor zachowała się nietaktownie wywołując oficjalnie Ridge' a na stronę, żeby skarcić niegrzecznego chłopczyka. To dopiero był cyrk.
W wątku z Sheilą bardzo mi się podobało jej powiedzenie, że dopiero Stephanie zrobiła z niej prawdziwego potwora.
Ja też tak zawsze uważałam, że wiele osób przyczyniło się do wariactwa Sheili - oczywiście głównie ten idiota James i słodka Stephanie.
Swoją drogą dziwię się, że Brooke jest tak silna i tylko raz załamała się pod wpływem okrutnych i perfidnych działań Stephanie. Wtedy gdy S. zabrała jej dzieci i wpakowała do więzienia. Pamiętna ucieczka na Barbados i tulenie lalek zamiast dzieci.
Teraz Stephanie wyszykowała to samo cierpienie Sheili - oczywiście przy czynnym udziale tego debilnego doktorka. Brrrr
Ciekawa jestem jak będzie traktować Amber. Czy też nie poskąoi jej swojego jadu?
8)
Zablokowany