Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Hmm, wlasnie mnietez dziwi udzial Anety Piotrowskiej ::ke:: Myslalam, ze to bedzie troche podobnie jak z Marcinem Hakielem, ale jak widac tak nie jest ::jezyk:: Hmm, chociaz moze dziewczyna chce troche zarobic i dlatego bierze ponownie udzial ::krzyw::
Jimena

Post autor: Jimena »

Pierwszy odcinek już 10 września o 20.05!!!! :zeby:

Dokładna lista par:

Maria Wałęsa - Paweł Godek
Kaja Paschalska - Piotr Kiszka
Magdalena Wójcik - Robert Rowiński
Kinga Rusin - Stefano Terrazzino
Joanna Liszowska - Robert Kochanek
Peter Lucas - Dominika Kublik
Michał Milowicz - Izabela Mika
Marcin Mroczek - Edyta Herbuś
Przemysław Sadowski - Ewa Szabatin
Przemysław Cypryański - Aneta Piotrowska.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

W FAKT-cie jest artykuł o Kindze Russin i jej nowym partnerze, zupełnie do twarzy im obu razem! Oboje piękni i oboje bogaci :) The Bold And The Beautiful
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mi ten program wcale się nie podoba , ja nie wiem co Ci ludzię widzą w tym programie. Jedynym plusem jest to że poznałem córke Aleksandra Kwaśniewskiego.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

OMG to jest tragedia. Dlaczego będzie tańczyć Aneta Piotrowska?! To jest nie fair, przecież skoro wygrała, to podobno już nie może. Przynajmniej tak mówił TVN niedawno, ale dla kasy zrobią wszystko. Moja Joasia Liszowska z R. Kochankiem... Powinna tańczyć z Marcinem Olszewskim, a jego tu nie ma. SZOK! Nie będę chyba oglądał IV edycji. :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

4 edycja bardzo została zmieniona, brak wielu tancerzy a i pojawiają się za to nowi, mówi się o nowej scenografii... A producenci TzG zapewniają ,że niezależnie od oglądalności 4 edycji kolejna edycja (w naszym przypadku 5) powstanie napewno!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

I bardzo dobrze! Ja na pewno bedą ją oglądął! W końcu dzięki temu programowi zapisałem się na kurs tańca i odkryłem jego piękno :D
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Ja również sądzę, że w czwartej edycji Tańca z gwiazdami nie powinna występować Aneta Piotrowska :x . Jakoś zwyciezcy pierwszej i drugiej serii już więcej nie tańczyli i tak powinno pozostać :evil: . A co do par, to zdecydowanie mam już nieulubioną: Marcin Mroczek - Edyta Herbuś ::kwasny:: :x :evil: . Ale znając widzów to będą głosować na Mroczka(nawet jeżeli nie będzie umiał tańczyć), bo to Zduński z M jak miłość :zmiesz:: .
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Goku

Post autor: Goku »

alexisjunior pisze:Ja również sądzę, że w czwartej edycji Tańca z gwiazdami nie powinna występować Aneta Piotrowska :x . Jakoś zwyciezcy pierwszej i drugiej serii już więcej nie tańczyli i tak powinno pozostać :evil: . A co do par, to zdecydowanie mam już nieulubioną: Marcin Mroczek - Edyta Herbuś ::kwasny:: :x :evil: . Ale znając widzów to będą głosować na Mroczka(nawet jeżeli nie będzie umiał tańczyć), bo to Zduński z M jak miłość :zmiesz:: .
Dlaczego Herbusiowej tego palanta podrzucili?? :(
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dla mnie ten program jest przereklamowany i strasznie nudny , kiedyś obejrzałem jeden odcinek i zauważyłem że oni wogóle nie potrafią tańczyć ( GWIAZDY ) na prawde, może z trzy, cztery osoby ruszają nogami jak należy , więcj robią Ci tancerze niż te ,,wielkie gwiazdy,,.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Właśnie, nie chce aby znowu wygrał Mroczek a szykuje się powtórka z rozrywki... Jeśli on to wygra to ludzie w Polsce naprawdę mają jakieś klapki na oczach...
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

4 Edycja Tańca zapowiada się równie ciekawie jak 3...
Wszyscy mają równe szanse na wygranie (wyłączając Lucasa i Rusin no i oczywiście zakładając ,że znowu nie będzie to samo i nie wygra Mroczek)
Trzymam kciuki za Sadowskiego i za Magdę Wójcik .Może nawet wyśle na nich sms-y.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

OK Lucasa wykluczam ale nie rozumiem dlaczego zakładasz ,że Kinga odpadnie! Moim zdaniem to ona pokaże klasę i ma mój głos napewno. Kocham Kingę i wiem ,że da radę!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Paschalska Sadowski Liszowska Wójcik Cypryański Mroczek -wszyscy są z seriali a Milowicz oprócz tego że gra w Sąsiadach to jeszcze ostatnio wygral Hit na mundial więc musi być lubiany ,a kto w poprzedniej edycji głosował na Kwaśniewską to w tej pewnie będzie na Wałesę ,jeszcze ten tancerz podobny do Maseraka
co do tancerzy to właśnie Wałęsa będzie mieć pewnie "drugiego"Maseraka Mroczek Cypryańsky Paschalska Wójcik i Liszowska mają znanych tancerzy ,którzy tańczyli w poprzednich edycjach a Milowicz ma tancerkę z Kawalera do Wzięcia zostaje 10 Lucas 9 Rusin 8Sadowski według mojej logiki
ale TZG ma to do siebie ,że lubi zaskakiwać więc kto wie :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A ja myśle ,że co do Kingi się mylisz! :) Bo to nie jest program "Taniec z serialami" tylko z gwiazdami a wiem ,że ludzie patrzą na taniec a nie na gwiazdę, gdyby tak było w 3 edycji Aneta Kręglicka odpadła by pierwsza bo była najmniej znana a przede wszystkim mniej niż ten z programu "Europa da się lubić".
Nobody does it better
ODPOWIEDZ