Na stronie Polsatu napisane jest ze tego dnia i o tej dacie bedzie serial Czarodziejki ale... animowany a wg. Świata Seriali będzie to emisja powtórkowa Czarodziejek, o których tutaj toczy się dyskusja.
Fajny był dzisiejszy odcinek (ja oglądam powtórki bo w sobotę zapominam ) jak Pheobe opętał Woogeyman (nie mylić z Boogeymanem)...Ja najbardziej z Czarodziejek lubię właśnie Pheobe później Piper a nie cierpię Prue...Taka sztuczna i jeszcze nie ma zbyt fajnych scen (tak jak Pheobe opętana przez Woogeymana czy Piper która zamieniała się w coś co wilkołaka przypominało...nie pamiętam nazwy...) już nie mogę się doczekać odcinków bez niej...
Ja lubię wszystkie czarodziejki Alyssa Milano dzieki temu serialowi zyskała sławę Piper jest ciągle na kogoś [na coś] zła Ten odcinek z trzęsieniem Phoebe była taka dziwna fajnie to zagrała
[glow=blue]Phoebe ma wizję, podczas której widzi śmierć Prue. Pojawia się tam również zdobiony starożytny miecz. Razem z Piper prosi siostrę, aby nie wychodziła z domu. Ona jednak nie może zwolnić się z pracy i jedzie do domu aukcyjnego. Siostry proszą, aby przynajmniej nie wychodziła nigdzie podczas pracy. Prue musi jednak towarzyszyć jednej z klientek do magazynu antyków. Siostry spieszą, by uratować ją przed wielkim niebezpieczeństwem.
[/glow]
Za chwilę 16 odcinek 1 sezonu. W dzisiejszym odcinku Pheobe będzie miała wizję w której zobaczy śmierć siostry... Prue będzie w niebezpieczeństwie, czy Pheobe i Piper uratują siostrę?
Wszystko na ten temat było już tu opisane we wcześniejszych postach.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".