Czarodziejki (Charmed)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Marek Forrester

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Marek Forrester »

Jak to przecież "Czarodziejki" emitowane są w soboty o 12:50 a nie o 7:35 rano :roll:

A dzisiejszy odcinek bardzo mi się podobał! Zwłaszczajak Piper oddzywała się do sióstr! :)
Nobody does it better
compek

Post autor: compek »

Na stronie Polsatu napisane jest ze tego dnia i o tej dacie bedzie serial Czarodziejki ale... animowany a wg. Świata Seriali będzie to emisja powtórkowa Czarodziejek, o których tutaj toczy się dyskusja.
Marek Forrester

:shock:

Za tydzień bardzo fajny odcinek "Charmed" sisotry zabawiają się w magicznym sklepie aż tu nagle... Może być fajnie ;)
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Czarodziejki są super :D Uwielbiam ten serial :lol: Siostry Halliwel nie dość, że piękne to na dodatek potrafią czarować ::krzyw:: Sobotni odcinek był super :zeby:
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Fajny był dzisiejszy odcinek (ja oglądam powtórki bo w sobotę zapominam :D) jak Pheobe opętał Woogeyman (nie mylić z Boogeymanem)...Ja najbardziej z Czarodziejek lubię właśnie Pheobe później Piper a nie cierpię Prue...Taka sztuczna i jeszcze nie ma zbyt fajnych scen (tak jak Pheobe opętana przez Woogeymana czy Piper która zamieniała się w coś co wilkołaka przypominało...nie pamiętam nazwy...) już nie mogę się doczekać odcinków bez niej...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja lubię wszystkie czarodziejki :D Alyssa Milano dzieki temu serialowi zyskała sławę :) Piper jest ciągle na kogoś [na coś] zła :roll: Ten odcinek z trzęsieniem Phoebe była taka dziwna ::krzyw:: fajnie to zagrała :wink: Obrazek
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Oto Opis Następnego Odcinka :

[glow=blue]Phoebe ma wizję, podczas której widzi śmierć Prue. Pojawia się tam również zdobiony starożytny miecz. Razem z Piper prosi siostrę, aby nie wychodziła z domu. Ona jednak nie może zwolnić się z pracy i jedzie do domu aukcyjnego. Siostry proszą, aby przynajmniej nie wychodziła nigdzie podczas pracy. Prue musi jednak towarzyszyć jednej z klientek do magazynu antyków. Siostry spieszą, by uratować ją przed wielkim niebezpieczeństwem.
[/glow]
Marek Forrester

No to zapowida się kolejny ciekawy odcinek! :)
Nobody does it better
Kacia

Post autor: Kacia »

Ale glupio ze wszystkich uśmiercą:( :| zastanawiałam sie czemu to jest komedia to juz wiem ::rad:: ::loll:: :zeby:

[ Dodano: 2006-08-25, 16:32 ]
To w koncu prue bedzie z tym policjantem? Chociaz troche przed smiercia?
Marek Forrester

Za chwilę 16 odcinek 1 sezonu. W dzisiejszym odcinku Pheobe będzie miała wizję w której zobaczy śmierć siostry... Prue będzie w niebezpieczeństwie, czy Pheobe i Piper uratują siostrę?
Nobody does it better
Kacia

Post autor: Kacia »

To w koncu prue bedzie z tym policjantem? Chociaz troche przed smiercia? teraz to on wie ze ona jest czarodziejka to bedzie im trudno:( :zmiesz::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

To w koncu prue bedzie z tym policjantem? Chociaz troche przed smiercia? teraz to on wie ze ona jest czarodziejka to bedzie im trudno:(
Przed śmiercią?? Czyją? ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: Prue zginie??? Jeśli tak to czemu nie jest to wyblakowane skoro to spoiler??
Marek Forrester

Co przed jaką śmiercią... Czy to spoiler!!!!!!!
Nobody does it better
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Wszystko na ten temat było już tu opisane we wcześniejszych postach. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ulubiona postać to Piper oczywiscie :serce: :serce: Holly Marie Combs jest cudowna :serce:
Ostatnio zmieniony 2006-08-26, 20:07 przez SallyFan, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ