Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Tekstem odcinka - a pewnie i tygodnia - jest stanowczo "Eric Forrester. Jeszcze nie dawno sam był dzieckiem. A teraz ma dziecko" w wykonaniu koleżanki Becky. Czy tylko ja wyczuwam autoironię Twórców? ::chytry:: ::krzyw:: ::cojest:: ::loll:: ::rad::
Ostatnio zmieniony 2006-08-29, 16:44 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Post autor: Goku »

O!Brooke fajnie dzisiaj wygląda...

[ Dodano: 2006-08-29, 16:34 ]
Konioząb jest żałosny:

Wczoraj:Ja Mam dziecko nie mogę jechać
A dzisiaj juz błaga Ricka by pojechali...

[ Dodano: 2006-08-29, 16:37 ]
Becky nie umie udawać że płacze... :(
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ocena postaci dzisiejszego dnia :

Amber : Widze że dręczą Cię w końcu wyrzuty sumienia , odkąd zjawiłaś się w Los Angeles cały czas kłamiesz i knujesz. Plus za to że pogoniłaś Twany.

Kimberliy : Kochanie zaczynasz mnie męczyć tym swoim gadaniem na temat waszej miłości . Ostatno ktoś się wypowiadał że Kim nie umnie śpiewać ...dzisiaj pokazała głos...pięknie zaśpiewała.

Rick : Ten to ma pecha ,żona jak i jego miłość śpiewają .I którą tu wybrać ?

Twany : Fajnie że się pokazałaś , ale siedź dalej w tej Dolinie Śmierci.

Bacy : Pęka Moore , moim zdaniem nie wytrzyma i wróci po dziecko .

Erick : On musi wybrać, czy chce aby Stephani miała dobre samopoczucie ,czy ważniejsza jest miłość Thorne i Brooke. Jak zwylke gadka ta sama.

Stephani : Ćwiczy aby mieć silne mięśnie do walki z Brooke i Spectrą. Dzisiaj było doskolane widać że Stefcia ma Brookefobie .

Brooke : Ja na miejscu Brooke wogóle bym nie przychodził tam i miałbym gdzieś Stephanią. Powinna zająć się Thornem i mieć w nosie co się stanie z Cesarzową jak się dowie o niej i Thornie. Jak zwylke pięknie wyglądałaś.

Sally Adam i Darla : Nic nadzwyczajnego . Sally pięknie dziś wyglądałaś , a te Twoje miny :serce:
Goku

Post autor: Goku »

Tekst Roku:
"-Chcę ci coś pokazać
-Co chcesz mi pokazać??
-Drzwi!"

Fajnie wiedzieć że jeśli Brooke nie zerwie z Thornem Eryk to zrobi za nią(Eryk zerwie z Thornem??Ciekawe... :D :mrgreen:

O boże!!!Zaczyna się rok szkolny...Mam nadzieję że nie będą nam zadawali tyle co Bridget :mrgreen:...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Cesarzowa dzisiaj udowodniła, że jest chora psychicznie. Cięzko znaleźć taką egoistkę i wredną babę jak ona. Im starsza tym bardziej złośliwa, a Eryk (Wielki Szczery Mąż Cesarzowej) zaczyna się do niej upodabniać. Stephanie powinna trafić do zakładu zamkniętego, bo gdyby nie jej choroba psychiczna nie miałaby żadnych problemów z udarami i resztą durnych wytłumaczeń jej chorych fobii.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Scena odcinka:
"-Co mi chciałaś pokazać?
- Drzwi!"

Gwiazda odcinka: Stephanie
Najgorzej grająca postać: Adam (nie było Ridge'a)

Oceny:

Stephanie:
Gratulacje za wstanie z tronu i scene z Brooke! :mrgreen:

Suzanne&Becky:
Wasze sceny były śliczne...

C.J.:
Ta scena z brwią była super :mrgreen:

Darla:
Powiedziałaś dziś 2 czy 3 słowa :twisted:

Sally:
Jak zwykle kobieta z klasą 8) 8) 8)

Tawny:
Już wysyłam szczotke! Uczesz sie wreszcie kobito :mrgreen:

Eric:
Grr wara z tymi rękami od Brooke! A poza tym to dobrze że zerwiesz z Thorne'm.. W końcu związek ojciec-syn nie wyjdzie wam na dobre :twisted: :twisted:

Brooke:
Dziś był totalny odjazd :D Ta minka na wieść o podłodze! :mrgreen:

Kimberly:
Wyjesz żę hej ::plask wczolo:

Rick:
No dziś fajna minka na piosenke Kim..

Amber:
Wspomnienia :roll: Pamietam jakby to było wczoraj... To były sceny...

Dothy:
Co ty sobie wyobrażasz?! :roll:

Brooke może zamiast do Królowej to poszłabyś po Bridget? :mrgreen:
No i gdzie do diabła jest Macy?!
Pozdrowienia od Bridget!!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Początek pierwszego odcinka był żenujący-spiewająca Kim....myślałam że spadnę z krzesła na widok mimiki i wykrzywionych ust Kimberlyi jej nienaturalne wczuwanie się w tekst piosenki ::plask wczolo: Żal mi było Amber,widać że wyrzuty zżeraja ją,jednak nie powinna chyba tak ostro rozmawiać z matka,w koncu jest to czas Świąt....Nie wiem co mogę rzec o Ricku...jest obłudny i tak dziecinny że poprostu nie moge patrzec na to jak po czułym wystepie Kim i jego łzach w oczach i wzruszeniu,przytula i całuje żonę....jest dziecinnie żałosny ::kwasny:: Stefa przesadziła trochę tak traktując Brook...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ale ta Stephanie jest wredna :twisted: Co za tekst! Kimberly cieszy się, że odpocznie od Amber i Ricka. Ku zadowoleniu Adama skupia się na karierze. Chyba nie na długo skoro Amber odkryła u siebie duszę podróżnika;)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Stephanie jest tak zadowolona z tego, że jest chora, że aż kipi. No nareszcie - wszyscy latają tylko wokół Cesarzowej! Nie jest mi absolutnie żal tej chorej psychicznie kobiety. Ona w ogóle wie, co to jest szacunek?! Bezczelna, stara, zadufana w sobie egoistka!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

W pierwszym odcinku zachwycił mnie śpiew Kimberly, której z odcinka na odcinek niestety coraz bardziej nienawidzę za jej głupie i dumne minki ::kwasny:: Podobały mi się wspomnienia Amber (pokazała wszystkim niedowiarkom, że nie myśli tylko o pieniądzach, ale także o swoim dziecku). Wzruszyła się, gdy wspomniała śmierć własnego dziecka i nie mogła zrobić tego na pokaz (według niektórych Amber wszystko robi na pokaz ::krzyw:: , co jest dla nmie prawdziwym idioctwem), ponieważ była w pokoju sama z małym Erykiem. Wolę Amber w wyprostowanych włosach :serce: Becky zaczyna robić miny, jakby była opętana :P ale szkoda mi jej...
W drugim odcinku swą urodą zachwyciła mnie Brooke. Naprawdę pięknie wyglądała. Plus dla Stefci, że wstała, ale minus za zachowanie wobec Brooke. Powinna w końcu dac jej szansę. Erick'a nienawidzę coraz bardziej. Zachował się wobec Brooke jak ostatni cham. Na jej miejscu walnąłbym go w pysk :wink: Wiedziałem, że Becky w końcu otworzy się przed Suzanne. Dobrze, że znalazła w niej przyjaciółkę. Coraz bardziej mi jej szkoda... Amber i Rick w Wenecji super. W trójkącie Amber/Rick/Kimberly najgłupszym zdaje się być Rick. Niechżesz wreszcie coś ten chłop zrobi z którąś z nich, a drugą puści w trąbę, a nie zachowuje się jak palant ::kwasny:: coraz bardziej mi Ridżusia przypomina ::kwasny:: Nie wspominając o tym, że wciąż nie mogę przyzwyczaić się do lalusiowatej twarzyczki tego aktorka ::jezyk:: Sally wyglądała genialnie (kocham jej włosy ::jezyk:: ). Dziwię się, że w odcinku występowali CJ i Darla, bo chyba nawet słowa nie wypowiedzieli ::krzyw:: Na koniec pozostawię relacje Adam-Kimberly. On ją traktuje jak małe dziecko i w sumie ma rację. Kimberly robi minki jak trzynastolatka za to, że jej mama nie pozwoliła użyć szminki lub iść na dyskotekę ::kwasny:: Gdyby wydoroślała, na pewno i on zmieniłby swój stosunek do niej.

PS: Proszę, abyście nie obrażlai Amber epitetami typu "konioząb", ponieważ Kimberly już nikt nie obraża ::krzyw::
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Stephanie pokazała Brooke drzwi ::plask wczolo: , a ja na miejscu Brooke pokazałabym jej podłogę albo wózek ::krzyw:: , dzięki czemu prawdopodobnie znów dostałaby udaru ::loll:: .
Ostatnio zmieniony 2006-08-29, 17:17 przez alexisjunior, łącznie zmieniany 2 razy.
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Amber wyglądała dzisiaj ślicznie. W przeciwieństwie do Kimberly 8) Ale plus dla Kim za śpiew. Amber sama doszła do wniosku za co powinna być "wdzięczna" swojej mamusi. Becky wreszcie dała upust emocjom i się wygadała.

A ja rozumiem zachowanie Stephanie: ja też nie życzyłbym sobie, że ktoś kto wyrządził mi w życiu wiele złego, teraz próbowałam się ze mną zaprzyjaźnić, skoro ja wraźnie daję znać, że ja tego nie chcę :)

Odetchnąłem z ulgą: nie było dziś naszego dinozaura Ridga 8) Rick jak zwykle zasłużył na nagrodę Sieroty Odcinka.

Widzę, że Amber i Eric znów zaczeli gadać sami do siebie. No, Amber jeszcze do małego Erica, ale Eric chyba do drzewa. Co do planu Erica, że sam zerwie z Thornem, to niech go zwabi do ciemni Giovanniego i tam udaje Brooke - Macy pokazała, że te ciemności nie dają szans na zidentyfikowanie kto tam na prawdę jest :twisted:

A Amber powinna w tej Wenecji powiedzieć Rickowi prawdę i go zostawić. On i Kimberly są siebie warci, a Amber powinna być z CJem.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Te wycie Kimberly ::bojesie:: Mam nadzieję, że już nigdy nie będę tego musiał słuchać!!!!Nawet lektor nie chciał tego słuchać i nie tłumaczył tekstu :mrgreen: Ta Kimberly jest taka plugawa, że aż strach ::bojesie:: ::jezyk::
Brooke dzisiaj jak zwykle cudowna :serce: , a Stefa zyskała duży minus za to co powiedziała Brooke. :mrgreen: ::jezyk:: ::chytry::
Becky zrobiła w domu sobie świątynię ::jezyk:: może dobrze, że powiedziała komuś prawdę? Tylko nie wiadoma co ta cała Suzan teraz zrobi?

A na koniec coś ekstra:zdenerwowany Eryk i jego włos opadający na czoło.. :evil: ::jezyk::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

To prawda,Brook wygladała dziś ślicznie :serce: Amber też lepiej jest w długich włosach,musze też przyznać że Kimberly ma naprawdę niezłą figurę :mrgreen: gdyby dała sobie spokój z Rickiem i poszukała porządnego faceta to napewno wyszłoby to jej na dobre,dobrze powiedział jej Adam żeby nie wtrącała sie w cudze sprawy ::krzyw:: może Giovanni "zaopiekuje" się nią w Wenecji ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ze Stephanią jest coraz gorzej ,czym starsza tym gł..... . Oczywiście że według Stefci Brooke zrobiła jej dużo złego ale nie zapomnijmy że Cesarzowa tą wojne zaczeła na samym początku serialu . Teraz po takich wojnach co z sobą prowadziła powinny się pogodzić i walczyć razem o jedność rodziny.
Zablokowany