Programy rozrywkowe
-
SallyFan
Cieszę się, że wygrał Brian, stawiałam na niego lub Helen. Całe szczęście, że nie wygral Clay, bo tego człowieka nie mogłam ścierpieć, jego głupie szowinistyczne komentarze doprowadzały mnie do szału. Nie wiem czemu w ogóle doszedł do finału
Nie wiedziałam, że finałowa czwórka dostaje jakąś kasę. Myślałam, że tylko zwycięzca! Następna edycja ma być w Amazonii i widząc te wszystkie straszne anakondy, piranie, tarantule czy dzikie koty doszłam do wniosku, że bałabym się tam jechać nawet po milion dolarów
Pewnie pokażą to dopiero w przyszłe wakacje
Oby...
-
SallyFan
Mi osobiście w Ryzykantach najbardziej podobał się przyjazd rodziny
Przystawka: robak. Pierwsze danie: larwy. Drugie danie: tarantula. Deser: skorpion
Palce lizać
Robaka bym zjadł... Ale larwy?
Ohh bleeeeeee
Nie oglądałem finału, ale ciesze sie że nie wygrał Clay! Stawiałem na Helen (przepisy
) ale cóż, lepszy Brian niż Clay 
Palce lizać
Robaka bym zjadł... Ale larwy?
Nie oglądałem finału, ale ciesze sie że nie wygrał Clay! Stawiałem na Helen (przepisy
- Marek Forrester
"Ryzykanci V"
Niestety nie mogłem obejrzeć dwóch ostatnich odcinków. Jednak już kilka tygodni temu przypadkowo dowiedziałem się, kto wygra. Moim zdaniem każdy, kto wygrywa zasługuje na zwycięstwo. Lubiłem wszystkich z Chuay Gahn. Od początku uważałem tę plemię za lepsze i kibicowałem im.
Najbardziej polubiłem Helen. Bardzo chciałem, aby wygrała. Była pomocna, pływała po wodę. Ją, tak jak m.in. Ghandię, wkurzała postawa facetów. Jednak Helen była pokorna, rozsądna. Świadczy to o tym, że bardzo chciała wygrać. Nigdy jednak nie kłamała. Wkurzyło mnie, jak Brian mówił, iż głosował na Helen, bo go oszukała. To naturalne, że prowadzi się rozmowy o grze z różnymi osobami. Później zagłosowała przecież przeciwko Tedowi. Brian po prostu wyciał ją, bo obawiał się, że ona dogada się z Clay'em i wytną jego 
- alexisjunior
Czy ktoś z was oprócz mnie ogląda Reality Show "Willa" na Kanale Zone Club??Moim zdaniem to jedno z najlepszych Reality show jakie oglądałem...Oto opis (zoneclub.tv)
W "Willi" występuje ośmiu samotnych młodych ludzi - czterech chłopaków i cztery dziewczęta. Ich dane wprowadzono do komputera, który wyłonił pary z szansami na romans. Dodajemy do tego trochę ludzkiego swatania i sprawdzamy teorie o wzajemnej atrakcyjności
W "Willi" występuje ośmiu samotnych młodych ludzi - czterech chłopaków i cztery dziewczęta. Ich dane wprowadzono do komputera, który wyłonił pary z szansami na romans. Dodajemy do tego trochę ludzkiego swatania i sprawdzamy teorie o wzajemnej atrakcyjności