Tak, zgadzam sięGabra-Sheila pisze:Dzisiejsze odcinki były świetnae![]()
Super, tyle się działo
Ridge zachował się jak dupek! Nienawidzę go!!!
Taylor nieźle zwiodła Thorne'a
Brooke- przekonałam się, że ona naprawdę kocha Ridżunia
![]()
Becky, ty nic takiego nie robiłaś, stałaś na tym moście, ale osiągnęłaś swój cel. Rick, ty byłeś dziś fajny
Ambrosia wyglądała prześlicznie!!!!
I wrescie biedak Thorne
Tak mi go szkoda było
![]()
![]()
Biedaczysko
Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Oczywiście że Thorne'a szkoda -zakończenie było dramatyczne a lektor jakoś tak z "uśmiechem" przeczytał że koniec odcinka -powinien innym tonem
Brooke okazało Ridge'owi dobre serce a on jak potwór ją wykorzystał a dokłaniej mówiąc to że ma ona do niego uczucie -teraz już jak powiedziała obecnie pokochałą przez to Thorne'a jeszcze bardziej. Ciekawe czy coś z tego co mówiła Taylor było szczere np. o swoich dzieciach (zauważmy że tez je wykorzystała do tej intrygi mówiąc o nich -a kiedyś zarzucano Brooke że niby to robiła), Ridge natomiast miał frajdę bo mógł całować Brooke za pozwoleniem Taylor
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Jestem wstrząśnięta zachowaniem Taylor ja liczyłam, że ona naprawdę jest wściekła na Ridge’a. Rozczarowałam się! Jak Taylor mogła wziąć udział w tym spisku? Po dzisiejszych odcinkach stwierdzam, że straciłam do Taylor resztę mojej sympatii.
Thorne też głupi zamiast wejść do pokoju i wszystko wyjaśnić to uciekł.
Amber ma jednak serce i rozumie swoją kuzynkę, że cierpi ona po utracie synka. Amber ma u mnie dużego plusa!
Thorne też głupi zamiast wejść do pokoju i wszystko wyjaśnić to uciekł.
Amber ma jednak serce i rozumie swoją kuzynkę, że cierpi ona po utracie synka. Amber ma u mnie dużego plusa!
Brooke w dodatku co chwilę powtarzała "nie", ale głupek Ridge robił co chciał. Kretyn nie rozumie co znaczy "nie", zaraz by ją zgwałcił ale Taylor się zjawiła, żeby tylko Ridge nie mógł za daleko się posunąć. Jak strasznie żałuję, że Brooke nie zdążyła spoliczkować tej świni. Jeszcze Taylor się ośmiela przytrzymywać jej rękę. Brooke powinna i jej przyłożyć, najlepiej kopem z półobrotu, Ridge'a chwycić za uszy i wyrzucić przez okno do weneckiego kanału. Thorne'a mi szkoda, ale te jego sceny rozpaczy wyglądały śmiesznie, łaził jakby był pijany. Powininen wtargnąć do pokoju, zerwać Ridge'a z Brooke i mu przyłożyć. W ogóle chwilę by poczekał to by zobaczył, że Brooke odepchnęła Ridge'a. Najgorsze jest to, że Brooke przez cały czas chciała pomóc temu idiocie a on ją tak potraktował 
Brooke naprawdę wciąż coś czuje do Ridge'a. Thorne o tym wiedział. Teraz Taylor go w tym utwierdziła. Po tym, co zobaczył uznał, że nie ma już, czego wyjaśniać.Brooke pisze:Thorne też głupi zamiast wejść do pokoju i wszystko wyjaśnić to uciekł.
A co Amber miała zrobić? Wrzeszczeć? Przecież gdyby ta brzydula zachowała się inaczej, Becky wkońcu odebrałaby swoje dziecko. U mnie Amber nie ma żadnego plusaBrooke pisze:Amber ma jednak serce i rozumie swoją kuzynkę, że cierpi ona po utracie synka. Amber ma u mnie dużego plusa!
Bo Brooke nie jest taka świńska, żeby wykorzystwać swoje uczucie do takich cełów i mimo że wiedziała że nadal coś do niego czuje to odmawiała ze względu na Thorne'a i Taylor. W końcu mu się ostrzej postawiła gdy zaczął się bardziej do niej dobierać, ale wkurza mnie, że facet się o nią ociera i ślini się mimo, że ona protestuje, wszystko jedno czy mocno czy słabo to nadal jest "nie" 
To co zrobił Ridgea i Taylor było okropne,ale zarazem myślę że Brook od razu mogła wywalić Ridgea z pokoju i nie pozwolić mu się ciągnąć do łóżka oraz słuchać jego przykrych tekstów,powinna przewidzieć, że w każdej chwili do pokoju może wejść Thorne,a swoją drogą ciekawe co by sie stało gdyby Taylor nie weszła
Albo gdyby okazało się że Taylor naprawdę opuszcza Ridgea.......Biedny Thorne,załamał sie biedaczek..
Amber wygladała dziś prześlicznie z Rickiem
Byli tacy szczęśliwi... 
Ostatnio zmieniony 2006-09-11, 18:35 przez ana, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adex-fan Brooke
Tawny narobiłaby hałasu -Amber zrobiła co uważała za słuszne. Mina Becky była trochę jak u wariatki (ale nie zarzucam jej że jest wariatką).paulincia pisze:Ja jednak na miejscu Amber weszłabym z Becky do środka przy TawnyBo to nie Tawny decyduje kto będzie widywał małego
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city