Pytania
Wiesz to nie takie oczywiste, bo teraz jest dużo scen w Paryżu i nie sądzę, by tam były kręcone. Ale jeżeli to oficjalne dane, to dzięki.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
SallyFan
Dawno temu (sądząc po wieku Jessici) pojechał do jednego z środkowych stanów i wszelki słuch po nim zaginął
Zajmował się tam farmerstwem - Maggie na początku była przedstawiana jako stereotypowa 'wieśniaczka'. Nie pamiętam, by kiedykolwiek był pokazany na ekranie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
żaba
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Już nie pamiętam aby podać przykład, ale chyba można było wyłapać wtedy że Felicia z nikim nie jest.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pozwoliłem sobie zrobić zestawienie najciekawszych tematów na forum ,o to wyniki :
1 Dzisiejszy odcinek 4599 postów ,autor : Adex-fanBrooke
2 Konkurs kto to powiedział 1940 postów, autor B@r
3 Co nowego w USA 1431 posów, autor 1431 postów , autor livy
4 Komu drobny spoiler 1380 postów , autor Adex-fanBrooke
5 Najlepsza Postać MNS 1228 postów autor: Oleg
6 Quiz 1204 postów , autor B@r
Teraz moje pytanie : czemu nie zwieksza się skali na popularne posty , bo jak narazie wystarczy aby temat uzyskał 100postów i już jest oznaczony jako popularny, nie długo wszystkie tematy będą popularne. Z czasem powinno się podnosić poprzeczke.
1 Dzisiejszy odcinek 4599 postów ,autor : Adex-fanBrooke
2 Konkurs kto to powiedział 1940 postów, autor B@r
3 Co nowego w USA 1431 posów, autor 1431 postów , autor livy
4 Komu drobny spoiler 1380 postów , autor Adex-fanBrooke
5 Najlepsza Postać MNS 1228 postów autor: Oleg
6 Quiz 1204 postów , autor B@r
Teraz moje pytanie : czemu nie zwieksza się skali na popularne posty , bo jak narazie wystarczy aby temat uzyskał 100postów i już jest oznaczony jako popularny, nie długo wszystkie tematy będą popularne. Z czasem powinno się podnosić poprzeczke.