Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja pierwsze odcinki emitowane na TVP wspominam mgliście. Pamiętam postrzelenie Thorne'a, sceny przy basenie itp, byłem małym chłopcem. Chodziłem do podstawówki. Oczywiście to zasługa mojej babci. Potem w szkole się dziwili, że to oglądam. :D
karolciaQ

Post autor: karolciaQ »

Ja nie pamiętam jaki był pierwszy odcinek jaki widziałam, ale miała wtedy ok. 5 lat /to juz 13 lat ! :P/ a wciągnął mnie w to tata :P I nie żałuje...dalej razem namiętnie oglądamy każdy odcinek :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z 1 (216) odcinka pamiętam Eric'a wchodzącego bodajże do firmy i tyle.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Chmm, to było niedawno, w wakacje jak byłem na wsi. Tam to ogląda cała rodzinka. Także wciągnęło mnię. Pierwszym odcinkiem który zobaczyłem był odcinek gdzie Amber dowiaduje się że Becky porwała małego Ericka.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Małe sprostowanie : nie porwała , tylko odebrała to jest różnica .
Goku

Post autor: Goku »

Robi pisze:Małe sprostowanie : nie porwała , tylko odebrała to jest różnica .
Zgodzę się z tym ponieważ każdy wie że to Amber porwała Małego...
olusia.b

Post autor: olusia.b »

Hmmm pomyślmy. Ja zaczełam ogladac okolo rok temu, na poczatku ogladalam sporadycznie i myslalam ale głupoty, ;) ale pozniej dzieki Amber Moore polubilam ten serial sledze jej losy. Poubilam takze Brook Logan - to jest dopiero kobieta ; :twisted: Naprawde mnie wciagnelo moge teraz to powiedziec ;P
Nicola

Post autor: Nicola »

Jak miałam 8/9 lat, oglądałam razem z babcią. Kiedy pojechałam na kolonie (czasy kiedy mało kto miał video) to założyła specjalny zeszyt i szczegółowo zapisywała w nim każdy odcinek... tak więc pamiętam jeszcze czasy kiedy Brooke była nastolatką a jej matke wiązało coś z Erykiem.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

O jej , ten zeszyt musi być interesujący , wręcz bezcenny . Taki zeszyt będzie dla ciebie wielką pomocą np w temacie : ,,Quiz,, i ,,Kto to powiedział ?,,
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja zaczełam oglądać modę tak od około 500 odcinka byłam wtedy w podstawówce 8) a teraz mam już 19 lat i.... nadal oglądam i lubie ją.Oglądam razem z mamą,tata mówi że to bzdury :evil: a też ogląda ::jezyk:: Hehe Moda się chyba nigdy nie skończy a teraz gdy rośnie tam nowe pokolenie to dopiero będzie wątków,miłosci i tajemnic ::loll::
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Ja Modę oglądam już od ok. 10 lat, chyba od momentu kiedy Thorne strzelał do Ridge'a. Chodziłem jeszcze wtedy do podstawówki. Teraz studiuję i niestety nie zawsze mogęoglądać MNS, ale za to w wakacje staram się nadrabiać no i czytam posty na forum oczywiście :D
Joanna

Post autor: Joanna »

Hmmm... sama nie pamietam kiedy to było....
Pamiętam wątki Thorna z Caroline i Erica z matką Brooke nie mam pojęcia ile to już lat minęło....
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Goku pisze:
Robi pisze:Małe sprostowanie : nie porwała , tylko odebrała to jest różnica .
Zgodzę się z tym ponieważ każdy wie że to Amber porwała Małego...
Wiem że Amber porwała dziecko Becky (a raczej jej matka) ale chodzi mi o ten incydent zaraz przed wyjazdem Becky do Paryża.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Poznałem ten serial przypadkowo wiele lat temu ok roku 1993/94 u nich,kiedy to przełączyłem na tvp1 i były ciekawe akcje z Sheilą,trwało to jakiś miesiąc ,po którym przestałem oglądać serial,bo Sheila otruła się
Ok . 2 lata później znowu przypadkowo przełączyłem na tvp1 96/97 i zauważyłem ,że znowu jest Sheila :shock: chciałem się dowiedzieć jak to się stało ,że ożyła itp i tak oglądałem serial pól roku aż mi się znudził
Następnie przypomniałem sobie o serialu w roku 99 bo przeczytałem na jednym z forum(PCS )mega spoiler co będzie w przyszłości,przeczytałem sobie streszczenia serialu zapowiadało się ciekawie gdyż Sheila chciala zabuć Steph ,więc obejżałem sobie odcinek i był świetny ,następnie dowiedziałem się ,że będą 2 odcinki serialu dziennie ,więc zacząłem oglądac ten serial i tak do dziś 2001
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
SyLwUniA_=]

Post autor: SyLwUniA_=] »

No jak byłam mała to pamietam urywki z mody... ale nie oglądałam tylko tak przypadkiem..
Tak naprawde moja przygoda z MNS zaczeła sie w te wakacje.. 8)
Całe wakacje byłam u babci z moją siostrą i miałysmy wspólny pokój..
Zawsze o 16:05 oglądała mode na sukces.. zawsze mnie to denerwowało.. śmiałam sie jak można takie cos oglądać ::ke:: ze to tak długo trwa...
No ale byłam skazana to oglądać... i zaczeło mi sie coraz bardziej podobac...coraz bardziej wciągać :wink: ... wkoncu polubiłam MNS.. i nie moge bez niej życ;) he eh
Moda na sukces jest SUPER
ODPOWIEDZ