Magda M.
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Wczorajszy odcinek był super! Ale strasznie smutny...
Nie rozumiem, czemu Piotr nie wyznał Magdzie prawdy
Jak zwykle extra podkłady muzyczne (scena z pociągiem genialna i wzruszająca). No a wątek Wojtka powoli staje się komiczny.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Marek Forrester
Strasznie smutny odcinek wczoraj ale moim zdaniem najlepszy z dotychczasowej serii... Wspaniałe sceny przy pociągu... I kłótnia Magdy i Piotra była taka straszliwa... Ah czekam co dalej z Magdą! Pewnie będzie smutna i załamana. Szkoda ,że Piotr wyjechał...
P.S. Ciekawe czy Małaszyński wróci czy już nie... A może w 3 serii go nie zobaczymy ale za to w 4...
P.S. Ciekawe czy Małaszyński wróci czy już nie... A może w 3 serii go nie zobaczymy ale za to w 4...
Nobody does it better
- Marek Forrester
Myśle ,że ta szkoła uwodzenia to poprostu jakieś oszustwo i naciąganie ludzi, zauważyliście jak lektor patrzył na wizytówkę Wojtka... Jakby się czegoś obawiał.
W pierwszej serii Magda i Piotr wzajemnie się poznawali, w drugiej serii to Dorota od strony Piotra była przeszkodą w ich miłości natomiast obecnie mieszać zaczną panowie od strony Magdy.
Z tego co wiem zdjęcia do MM trwają ale nikt nie mówi o tym czy Paweł Małaszyński wrócił na plan... Jeśli ta seria ma być naprawdę ostatnia to proponuje aby w dwóch ostatnich odcinkach wrócił Piotr wszystko wytłumaczył i aby ta bajka zakończyła się Happy Endem.
A już od teraz w internecie na oficjalnej stronie Magdy M. można oglądać premierowe jak i archiwalne odcinki za drobną opłatą.
W pierwszej serii Magda i Piotr wzajemnie się poznawali, w drugiej serii to Dorota od strony Piotra była przeszkodą w ich miłości natomiast obecnie mieszać zaczną panowie od strony Magdy.
Z tego co wiem zdjęcia do MM trwają ale nikt nie mówi o tym czy Paweł Małaszyński wrócił na plan... Jeśli ta seria ma być naprawdę ostatnia to proponuje aby w dwóch ostatnich odcinkach wrócił Piotr wszystko wytłumaczył i aby ta bajka zakończyła się Happy Endem.
A już od teraz w internecie na oficjalnej stronie Magdy M. można oglądać premierowe jak i archiwalne odcinki za drobną opłatą.
Nobody does it better
Właśnie chciałem o tym napisaćAlexander pisze: A już od teraz w internecie na oficjalnej stronie Magdy M. można oglądać premierowe jak i archiwalne odcinki za drobną opłatą.
- Marek Forrester
GOKU, ale teraz masz możliwość obejrzenia Magdy na ekranie swego xx calowego monitora. Ta usługa jest dla internautów.
A ja dopiero wczoraj obejrzałam wtorkowy odcinek i nie zgladałam tu, żeby nie psuć sobie przyjemności oglądania.
Byłam pewna, że szkoła uwodzenia to oszustwo. A jak "druczki do faktur się skończyły" a Wojtek wyszedł nawet bez paragonu, byłam pewna, że coś się święci. A tu proszę, fakturę już przysłali.
Trafna uwaga, że Mariola robi się taka jak Magda w I serii
A ja dopiero wczoraj obejrzałam wtorkowy odcinek i nie zgladałam tu, żeby nie psuć sobie przyjemności oglądania.
Byłam pewna, że szkoła uwodzenia to oszustwo. A jak "druczki do faktur się skończyły" a Wojtek wyszedł nawet bez paragonu, byłam pewna, że coś się święci. A tu proszę, fakturę już przysłali.
Trafna uwaga, że Mariola robi się taka jak Magda w I serii
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- kimberly1990
W odcinku sprzed tygodnia bardzo podobala mi sie scena, w ktorej Piotrek odjezdzal i razem z Magdą dotkneli szyby pociagu w tym samym miejscu
az sie wzruszylam
Paweł Małaszyński brzydka mial ostatnio fryzure, po raz pierwszy mi sie nie podobal
No ale coz, wszystko na potrzeby "Oficera"
Śmieszy mnie troche to, ze Wojtek postanowil zapisac sie do tej szkoly uwodzenia, tym bardziej, ze Mariola znalazla rachunek
Ciekawe co dalej z tego wyniknie
A Mariolke (moja ulubiona postac
) to nawet troche rozumiem, bo Wojtek byl przeciez z Agatą i Mariola na pewno nie chce zrobic "świństwa" przyjaciolce 
Paweł Małaszyński brzydka mial ostatnio fryzure, po raz pierwszy mi sie nie podobal
Śmieszy mnie troche to, ze Wojtek postanowil zapisac sie do tej szkoly uwodzenia, tym bardziej, ze Mariola znalazla rachunek
A Mariolke (moja ulubiona postac
To także moja ulubiona postaćkimberly1990 pisze:
A Mariolke (moja ulubiona postac) to nawet troche rozumiem, bo Wojtek byl przeciez z Agatą i Mariola na pewno nie chce zrobic "świństwa" przyjaciolce
A za to Agaty ani aktorki się w nią wcielającej nienawidzę...O wiele bardziej wolę Dorotę niż Agatę... Agata jest obleśna ochydna i w ogóle...Do tego ma tego ochydnego ryja...Fajnie by było gdyby nagle okazało się że Agata udawała przyjaciółkę Magdy a tak naprawdę pomagała Dorocie...Wreszcie wywalili by ją z "Grona przyjaciół Magdy M.
A słyszeliście już okropną wiadomość??Na Onecie pisali ostatnio że Wojtek będzie z Agatą...Miejmy nadzieję że rozstaną się albo lepiej niech ona zdechnie i będzie spokój (niech ją np. Pociąg z powracającym Piotrem rozjedzie
- Marek Forrester