Macy - Thorne - Brooke
Powiedział tak , ponieważ był zły na Brooke i dlatego ożenił się z Macy , a napewno oglądasz Mode tak więc wiesz , że przysięga w tej telenoweli jest gó..o warta.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Tak ,zdadzam się że jest to wina Thorne , teraz najprawdopodobniej najbardziej będzie cierpiała Macy .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Jeśli ktoś tu sie ośmiesza to tylko i wyłącznie ty,twoje podejście to niektórych spraw jest żałosne,choćby to że nazwałeś mnie anty-fanką Brook bo napisałam coś co ci nie odpowiada
a ja ta postać lubię
powiem to jeszcze raz i bede powtarzać,nie masz w sobie ani krzty obiektywizmu i naprawde żal mi ciebie. I sam wrzuć na luz,bo najwięcej zamętu siejesz
A każda dyskusja z Tobą jest poprostu bezsensowna i jest stratą czasu.
Gdyby była tak bezsesensowna to teraz byś tego postu nie napisała. A jeżeli jest ktoś tu żałosny to ty . Szkoda że nie widzisz wszystkiego ,no ale trudno . Ja nigdy nie pisałem że jestem obiektywny , ponieważ nikt na tym forum nie jest obiektywny , a Tobie najdalej do obiektywizmu .
Ja twierdz że gdyby Brooke została nagle oznajmiona z wieloma faktami , o których się jej nie śniło . Następno sprawą jest ,że Brooke ma wrażliwość i to spowodowało ten pusty pocałunek .
Ja twierdz że gdyby Brooke została nagle oznajmiona z wieloma faktami , o których się jej nie śniło . Następno sprawą jest ,że Brooke ma wrażliwość i to spowodowało ten pusty pocałunek .
Thorne przyrzekał Macy miłość i wierność, żyjąc w przekonaniu, że kobieta którą kocha zdradziła go. Przekreślił swoje szczęście z Brooke ale decyzja ta oparta była na fałszywym założeniu do którego doprowadzili Ridge i Taylor. I to oni są winni całemu temu bałaganowi w trójkącie Brooke-Thorne-Macy. Przed ich intrygą wszystko było jasne.
-
Dawidek
- Administrator
Zgadzam się z dzisiejszą argumentacją Thorne'a, który stwierdził, że są 3 ofiary intrygi Ridghe'a, Taylor i Eric'a. Jeśli chodzi o ten ślub, to Thorne postąpił impulsywnie, nawet nie pomyślał, że to mogłaby być prowokacja ze strony rodzinki. Teraz musi to jakoś odkręcić i jak pwoie Macy to chyba i ona zrozumie, co Forresterowie zrobili. (jeśli jej powie, bo tak naprawdę nie wiadomo nic do końca).
Macy była totalnie naiwna ze nagle uwierzyla w miłość Thorna
dzisiejszy odcinek pokazał nie tylko stan psychiczny tego biedaka ale i stan ducha Macy
już jasne dlaczego tak kurczowo trzyma sie teraz Thorna inaczej trzymałaby sie kieliszka
i tak sie na pewno stanie jak sie dowie prawdy...
Powinna sie zakochać w kimś innym np Giovanim dla odwrócenia uwagi....
Żal mi Macy, ale kibicuje prawdziwej miłości czyli :
Thornowi i Brooke...
dzisiejszy odcinek pokazał nie tylko stan psychiczny tego biedaka ale i stan ducha Macy
już jasne dlaczego tak kurczowo trzyma sie teraz Thorna inaczej trzymałaby sie kieliszka
i tak sie na pewno stanie jak sie dowie prawdy...
Powinna sie zakochać w kimś innym np Giovanim dla odwrócenia uwagi....
Żal mi Macy, ale kibicuje prawdziwej miłości czyli :
Thornowi i Brooke...
Może i była trochę naiwna,ale zauważ że Thorne jej się pierwszy oświadczył.Gdyby przyjęła od razu oświadczyny być może do niczego by nie doszło miedzy nim a Brook.A jednak.........Macy w zasadzie nie wie że Thorne kocha Brook,myśli że mieli tylko romans.Gdyby Thorne opowiedział jej wcześniej o wszystkim i przyznał że nadal mimo wszystko kocha Brook a nie ją,to myślę że Macy nie wyszła by za niego. W końcu nie przyjechała do Wenecji żeby go odbic Brook. On za nią poleciał na lotnisko.