Konkursy piękności

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Gdy byłam na urlopie w Zakopcu zrobiłam sobie jedniodniową wycieczkę do Krakowa. Pech chciał, że w tym samym czasie były też tam miski. :evil: Przyjmowane były z największymi honorami. Ochroniarzy niezliczona ilość, jak jechały swoimi autokarami przed i za nimi poruszały się kordony policji oczywiście na sygnałach. Całe miasto sparaliżowane bo miski to , bo miski tamto.... A pech,że je spotkałam bo co gdzie chciałam iść tam miski. Na rynku - miski, w Kościele Mariackim - miski, chcieliśmy posłuchać hejnału a tu miski już odchodziły ,orkiesta zaczęła grać i wszystko zagłuszyła, jedziemy na Wawel - miski już tam są, no i wkońcu dotarliśmy do Wieliczki i zgadnijcie kogo widzimy? - miski oczywiście. Miałam już tego dosyć bo musieliśmy na wszystko czekać i przepuszczać je :evil: .
Jedyne moje spostrzeżenie widząc je na żywo - za dużo tapety i za chude, boże to chodzące kościotrupki, w TV nie wyglądają aż tak kościście!

W Gdyni gdzie mieszkam miski też były, całe szczęście nie miałam okazji ich spotkać, ale pozostało po nich ok. 100 drzewek które posadziły w pasie zieleni nad morzem.
Ostatnio zmieniony 2006-09-30, 21:38 przez Monia, łącznie zmieniany 3 razy.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

Ale ten lektor :D...
Awatar użytkownika
Monia

A dowcipy i wypowiedzi Prokopa .... porażające... 8) :roll:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ale wygrała najpiekniejsza :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Monia

Nooo, w końcu, w tym roku z wyboru jestem zadowolona jak nigdy :D bo przeważnie nie zgadzałam się z werdyktem jury.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Monia pisze:Gdy byłam na urlopie w Zakopcu zrobiłam sobie jedniodniową wycieczkę do Krakowa. Pech chciał, że w tym samym czasie były też tam miski. :evil: Przyjmowane były z największymi honorami. Ochroniarzy niezliczona ilość, jak jechały swoimi autokarami przed i za nimi poruszały się kordony policji oczywiście na sygnałach. Całe miasto sparaliżowane bo miski to , bo miski tamto.... A pech,że je spotkałam bo co gdzie chciałam iść tam miski. Na rynku - miski, w Kościele Mariackim - miski, chcieliśmy posłuchać hejnału a tu miski już odchodziły ,orkiesta zaczęła grać i wszystko zagłuszyła, jedziemy na Wawel - miski już tam są, no i wkońcu dotarliśmy do Wieliczki i zgadnijcie kogo widzimy? - miski oczywiście. Miałam już tego dosyć bo musieliśmy na wszystko czekać i przepuszczać je :evil: .
Jedyne moje spostrzeżenie widząc je na żywo - za dużo tapety i za chude, boże to chodzące kościotrupki, w TV nie wyglądają aż tak kościście!

W Gdyni gdzie mieszkam miski też były, całe szczęście nie miałam okazji ich spotkać, ale pozostało po nich ok. 100 drzewek które posadziły w pasie zieleni nad morzem.
Innymi słowy, otworzysz lodówkę a tam miski :) Uśmiałam się z Twojego postu Monia :lol:
Ja nie lubię oglądać tego typu konkursów, są strasznie nudne. Dzisiaj weszłam do pokoju i akurat rodzice oglądali i właśnie wyłoniono pierwszą trójkę, więc najważniejsze zobaczyłam ;)
Awatar użytkownika
Monia

wiwi pisze:
Monia pisze:Gdy byłam na urlopie w Zakopcu zrobiłam sobie jedniodniową wycieczkę do Krakowa. Pech chciał, że w tym samym czasie były też tam miski. :evil: Przyjmowane były z największymi honorami. Ochroniarzy niezliczona ilość, jak jechały swoimi autokarami przed i za nimi poruszały się kordony policji oczywiście na sygnałach. Całe miasto sparaliżowane bo miski to , bo miski tamto.... A pech,że je spotkałam bo co gdzie chciałam iść tam miski. Na rynku - miski, w Kościele Mariackim - miski, chcieliśmy posłuchać hejnału a tu miski już odchodziły ,orkiesta zaczęła grać i wszystko zagłuszyła, jedziemy na Wawel - miski już tam są, no i wkońcu dotarliśmy do Wieliczki i zgadnijcie kogo widzimy? - miski oczywiście. Miałam już tego dosyć bo musieliśmy na wszystko czekać i przepuszczać je :evil: .

Innymi słowy, otworzysz lodówkę a tam miski :) Uśmiałam się z Twojego postu Monia :lol:
Ja nie lubię oglądać tego typu konkursów, są strasznie nudne. Dzisiaj weszłam do pokoju i akurat rodzice oglądali i właśnie wyłoniono pierwszą trójkę, więc najważniejsze zobaczyłam ;)
Oj żebyś wiedziała, bałam się otworzyć lodówkę, spojrzeć pod łóżko, albo do szafy bo one mogły tam przecież być!!! ::bojesie::
Primok

Post autor: Primok »

Jestem strasznie zawiedziony finałem Miss World 2006 ::kwasny:: .
Żadna z moich faworytek nie dostała się nawet do półfinałów. A te, które już awansowały to oprócz wyjątków szkoda słów. Sama miss to taka typowa lalka - jedyne co może cieszyć to to, że Czeszka :wink: . Ogólnie bardziej oko cieszyły suknie co niektórych pań niż one same.
Pomyłką był też pan, który tłumaczył - strasznie się motał i popełniał błędy, np.: "starożytny zamek w Malborku" ::jezyk:: .
W sumie podobały mi się jedynie filmiki prezentujące różne regiony Polski. Po zmianie zasad wybierania półfinalistek oglądanie finałowej gali nie jest już takie emocjonujące.

P.S.
Polskę to już mogła lepiej reprezentować pani Torbicka ::krzyw:: .
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Zgadzam się, że Czeszka jest piękna!! Zasłuzyła na ten tytuł wg mnie bez 2 zdań. Prokop i ta gościuwa co z nim prowadziła - żałośni po prostu. Macie racje ich "dowcipy" powalały ::kwasny::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Czeszka zasluzyla na tytul Miss World :zeby: Bardzo podobala mi sie rowniez Miss Rumunii :serce: :mrgreen:
A nasza Polka... spojrzmy prawdzie w oczy - ona jest po prostu brzydka ::jezyk:: a do tego okropnie ja "zrobili" ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Podobało mi się w sumie, zwycięstwo Czeszki, mnie nie zaskoczyło. Gdyby wygrała Polka, to szczęka by mi opadła. Scenmografia nie powalała, ale i tak było o wiele lepiej niż transmisja Miss Polonia. Torbicka godnie się prezentowała, tylko suknię mogłaby mieć inną. Rewelacyjnie wypadł Westfife, ci panowe podobali mi się. Były członek Bee Gees wypadł ok, ale sama oprawa muzyczna nie była najwyższych lotów. Ogólnie uważam, ż Sala Kongresowa nie jest dobrym miejscem do takich imprez. I mam nadzieję, że nie zorganizują w niej na przykład finału ESC kiedyś.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Mi się najbardziej podobała Miss Indii :serce: Czeszka też była łasna, ale bardziej podobała mi się Rumunka :D A Polkę ładnie zrobili i wyszła ładnie [nie uśmiechnęła się i dobrze bo ma zęby jak koń ::jezyk:: ]
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Gdyby Miss Polonia została któraś z wicemissek, Miss World byłaby Polką.
Czy organizatorzy umówili się w zeszłym roku, ze beda wybierac brunetki? O ile ta z zeszłego roku, była ładna, Cieślik nie nadaje sie na zadnen konkurs piękności.

Najładniejsze były misski: Rumunii, Angoli, chyba Finlandii...
olusia.b

Post autor: olusia.b »

E tam a mi sie nie podoba Miss World, niby ładna ale dla mnie przesłodzona lalka Barbie.
Naprawde ładna była ta z Indii, i Chile no i ewentualnie ;p a Z Rumuni moglaby zostac Miss.
Taka skromna i piekna zarazem. A co do Prokopa to tez niezłe teksty dawał " Dla mnie Miss nie moze byc z Afryki, bo maja meska budowa sa potezne i wielkie" Ale dał czadu. A za to Miss Czech jest słodka lala
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie ta miss też za bardzo nie pasuje, no fakt ładna to może jest ale to taka właśnie zgadzam się Barbie... Pozatym lubie brunetki :)
Nobody does it better
ODPOWIEDZ