Kreskówki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

SallyFan pisze:Goku!
Co ty chcesz od "Babcia Róża i Gryzelka" ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najbardziej odjechana bajeczka jaką widziałem :mrgreen:
Ta...A szczególnie ten fioletowy stworek i ten listonosz który zamiast mózgu ma torbę z listami :mrgreen:....
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

wiwi pisze:Chodziło się Ashem z miasta do miasta i walczyło z innymi trenerami pokemonów. W każdym mieście był jakiś mistrz do pokonania i każde z miast charakteryzowało się tym, że specjalizowali się w danym rodzaju pokemonów (ogniste, wodne, psychiczne itd.). Można było też łapać dzikie pokemony i potem nimi walczyć, wraz z walką zwiększały się levele pokemonów a co za tym szło dochodziły nowe techniki ;) Oczywiście w każdym kolejnym mieście levele pokemonów, z którymi się walczyło też były wyższe ;) Całkiem fajna gierka :mrgreen:
Mieliście jakiegoś ulubionego pokemona? Moim był Psyduck :)
Dokładnie :mrgreen: Ja też grałem w Pokemony. Moim ulubionym był Butterfly i Pidgeot :)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehehe, no Jigglypuff jak się pojawiał to wiadomo było, że będzie śmiesznie. Tak samo z Psyduckiem, który sam się złapał w pokeballa a potem wyłaził kiedy chciał i nie umiał pływać mimo, że był wodnym pokemonem ::loll:: Charizard, jak się nie chciał słuchać Asha też był fajny :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Co ty chcesz od "Babcia Róża i Gryzelka" ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co to? I gdzie leci? Śmieszna nazwa :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Adex-fan Brooke pisze:
Co to? I gdzie leci? Śmieszna nazwa :lol:
Dobranocka na TVP1.
Leci w czwartki ::plask wczolo:

Mało sie nie posikałem ze śmiechu oglądając to :mrgreen:
Czołówka na końcu jest zabójcza 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A co powiecie o kreskówkach na 4Fun.tv hehe mówię tu o "Piesek Leszek" albo "Pod Gradobiciem pytań". Mnie te kreskówki strasznie rozśmieszają i pomimo ,że nic ale to kompletnie nic sobą nie prezentują wrecz same się karają, są takie beznadziejne i pospolite ,że szkoda słów ale są śmieszne i przewidywalne bo piesek Leszek w każdym odcinku kogoś gwałci, jak nie innego psa to kota, jak nie kota to budę :lol:
Nobody does it better
Goku

Alexander pisze:A co powiecie o kreskówkach na 4Fun.tv hehe mówię tu o "Piesek Leszek" albo "Pod Gradobiciem pytań". Mnie te kreskówki strasznie rozśmieszają i pomimo ,że nic ale to kompletnie nic sobą nie prezentują wrecz same się karają, są takie beznadziejne i pospolite ,że szkoda słów ale są śmieszne i przewidywalne bo piesek Leszek w każdym odcinku kogoś gwałci, jak nie innego psa to kota, jak nie kota to budę :lol:
Ja uwielbiam "Pod Gradobiciem Pytań" :D...
Kitty

Post autor: Kitty »

Uwielbiam kreskówki: "Tom i Jerry" i "Flinstonowie" ::rad:: .Zawsze gdy je oglądam, miło spędzam czas :D . Moim zdaniem są zabawne i śmieszne, choć wiem, że opinie na ten temat są podzielone. Niektórzy uważają je ( zwłaszcza bajkę "Tom i Jerry") za głupkowate , ale mnie naprawdę rozśmiesza większość sytuacji, które tam widzę. W ogóle uważam, że kreskówki to świetny sposób na odstresowanie i poprawę humoru :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Kitty, ja też bardzo lubię "Toma i Jerry". Najbardziej podobają mi się te najstarsze odcinki - mnóstwo w nich zabawnych sytuacji. Moim faworytem zawsze był Jerry. A propos "T&J", lubię też kreskówki "Looney Tunes (Zwariowane melodie)" - zawsze można się na nich pośmiać, a Daffy Duck jest po prostu najlepszy. :lol:
Kitty

Post autor: Kitty »

Martin - fan Bree pisze:Kitty, ja też bardzo lubię "Toma i Jerry". Najbardziej podobają mi się te najstarsze odcinki - mnóstwo w nich zabawnych sytuacji. Moim faworytem zawsze był Jerry. A propos "T&J", lubię też kreskówki "Looney Tunes (Zwariowane melodie)" - zawsze można się na nich pośmiać, a Daffy Duck jest po prostu najlepszy. :lol:
Na "Cartoon Network" Looney Tunes jest najczęściej bezpośrednio po kreskówce " Tom i Jerry" :D . Ja też najbardziej lubię te starsze odcinki, te najnowsze nie są aż tak bardzo zabawne, choć oczywiście śmieszne sytuacje zdarzają się :mrgreen:
Goku

Martin - fan Bree pisze:Kitty, ja też bardzo lubię "Toma i Jerry". Najbardziej podobają mi się te najstarsze odcinki - mnóstwo w nich zabawnych sytuacji. Moim faworytem zawsze był Jerry. A propos "T&J", lubię też kreskówki "Looney Tunes (Zwariowane melodie)" - zawsze można się na nich pośmiać, a Daffy Duck jest po prostu najlepszy. :lol:
Ja też najbardziej lubię Duffy'ego :P...No i świnkę Porky :P...Lubię też kota Sylwestra-Bo to mój imiennik :P...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oglądaliście bajke ,,Władcy much '' :?: Jest ona emitowana w niedziele na TV4 , oczywiście nie jest przeznaczona dla dzieci , tylko dla młodzieży . Teksty głupie ,ale za to te nauczycielki są najlepsze :mrgreen:
Abec

Post autor: Abec »

"Włatcy móch" bodajże, w nawiązaniu do filmu "Władca Much", o grupie dzieci które rozbiwszy się na bezludnej wyspie budują własne społeczeństwo i omal się wzajem nie zabijają.

Głupie i kiepskie. Ma nawiązywać do "South Parku" ::ke:: ::ysz:: :zmiesz::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Robi pisze:Oglądaliście bajke ,,Władcy much '' :?: Jest ona emitowana w niedziele na TV4 , oczywiście nie jest przeznaczona dla dzieci , tylko dla młodzieży . Teksty głupie ,ale za to te nauczycielki są najlepsze :mrgreen:
Ja oglądam każdy odcinek!!!(Tylko we wtorki i środy o 23.10 bo bez tej niepotrzebnej cenzury :P...A potem ściągam z neta tylko jeszcze tego najnowszego nie ma :(...
Primok

Post autor: Primok »

Ogląda ktoś obecnie jakieś anime?
Ja odkryłem świetną serię Samurai Champloo. Bardzo dobra kreska i muzyka, a do tego te historie. Uwielbiam Mugena, Kena i Fuu :serce: . Poza tym muszę nadrobić zaległości i obejrzeć anime "Cowboy Bebop" Shinichiro Watanabe, tego samego twórcy co "Samurai Champloo" :wink: .
ODPOWIEDZ