Na dobre i na złe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Bardzo lubie ten serial :) Oglądam go od dawna i chyba jeszcze nigdy mnie nie nudzil :wink: Obecnie najbardziej interesuje mnie watek Leny, Latoszka no i tego nieszczesnego, dzialajacego mi na nerwy Bartosza ::jezyk:: Ciekawi mnie tez jak potoczy sie dalej spraw Korzyckiego i co zrobi Mariola :: bow :: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A od poniedziałku do piątku o 8:00 rano powtórki NDiNZ w TVP2 - fajnie sobie przypomnieć stare odcinki.
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja też szukałam tego tematu i nie znalazłam :( NDiNZ to jeden z moich ulubionych seriali :D Mnie wkurza Patrycja, Latoszek. Kuba ale najbardziej Bartosz!!! :evil: Ciekawe będą jutrzejsze odcinki :)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Na Leśnej Górze szykuje się konflikt w związku z pojawieniem się nowej atrakcyjnej (jak dla kogo) anestezjolog. Radzę oglądać jutrzejszy odcinek. A ja mam nadzieję, że dzidziuch Doroty będzie zdrowy.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Przeczytałem ostatnio, że Joasia Liszowska prawdopodobnie odchodzi z NDiNZ. :( Dorota ma niby zdecydować się na wyjazd za granicę z mężem. Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeśli to się potwierdzi, to będę rozczarowany. :roll:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Asia Liszowska zrezygnowała z roli Doroty w NDiNZ i pisało o tym w najnowszym ŚS lub w poprzednim. To wielka szkoda dla mnie bo strasznie chciałem oglądać Aśke w tym serialu no ale cóż scenarzyści też nie mieli wielkiego pomysłu na jej wątek, był ciągnięty i strasznie naciągnięty, mnie się nie podobał ale Dorota mogłaby grać dalej no ale niestety wkrótce już Dorota pewnie wyjedzie z mężem i Sambor zostanie znów sam...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

No a ja słyszałem, że Sambor złoży jej propozycję małżeństwa.

[ Dodano: 2006-11-19, 17:46 ]
No i zaproponował jej małżeństwo, ale Dorota uciekła. Uważam, że powinna posłać w diabły i swojego męża i Sambora i samotnie zacząć wychowywać Krzyśka! Tak byłoby najlepiej!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A zwróciliście uwagę na wczorajsze fantastyczne zachowanie Leny?
Woła Dorotę, by ta opowiedziała jej co słychać, m.in. o ewentualnych problemach z Krzysiem. Gdy Dorota się załamuje, Lena właśnie wyjmuje z koperty lizaka i z uśmiechem zaczyna lizać. To jest dopiero empatia.
Albo jak ochrzaniała pacjenta za palenie i za chwię z Latoszkiem szluga paliła.
W ogóle nie lubię tej postaci.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
LoLex

Szogunka pisze:A zwróciliście uwagę na wczorajsze fantastyczne zachowanie Leny?
Woła Dorotę, by ta opowiedziała jej co słychać, m.in. o ewentualnych problemach z Krzysiem. Gdy Dorota się załamuje, Lena właśnie wyjmuje z koperty lizaka i z uśmiechem zaczyna lizać. To jest dopiero empatia.
Albo jak ochrzaniała pacjenta za palenie i za chwię z Latoszkiem szluga paliła.
W ogóle nie lubię tej postaci.
Lena jest fatalna. Nie znoszę jej, jej wyglądu, głosu i charakteru. Masz rację Szogunko. Ja wczoraj wściekłem się, widząc zachowanie Leny w rozmowie z moją Królową Dorotą. Bosh, jak ja jej dobrze życzę, żeby to wszystko się poukładało.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

I nie może wyjechać z męzo zapyziałego Paryża! Jej postać rzeczywiście nie była najciekawsza, ale teraz się rozkręciła, jest tyle możliwości...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
LoLex

Szogunka pisze:I nie może wyjechać z męzo zapyziałego Paryża! Jej postać rzeczywiście nie była najciekawsza, ale teraz się rozkręciła, jest tyle możliwości...
Właśnie. Niech pośle w diabły tego swojego męża, który traktuje dzidziucha Krzyśka jak zabawkę. I jak on tu ma być jego ojcem?! Sambor też mi nie pasuje na rolę ojca tego dziecka. Dorota powinna się uniezależnić od tych facetów!
Gabra-Sheila

W ostatnim odcinku Zosia pokłóciła się z Alicją, ale Alicja miała rację. Sambor oświadczył sie Dorocie, ale ta uciekła.....Jedno jest pewne:Krzyś nie może być z mężem Doroty!! On ejst okropny!! A fajne było jak Latoszek wszedł do swojego mieszkania i zobaczył dłuuugi rząd butów Leny :zeby:
Awatar użytkownika
LoLex

Latoszek i Lena działają mi na nerwy. 8) 8) 8)
Gabra-Sheila

A mnie Bartosz! Tomek zrobił się ostatnio taki brzydki :P Alicja wcale nie jest taka ładna :P Ciekawa jestem jutrzejszych odcinków i tajemniczego rosjanina Donovana ::jezyk::
Kitty

Post autor: Kitty »

Nie przepadam za serialem "Na dobre i na złe". Najbardziej jednak denerwuje mnie postać Leny, wiecznie niezadowolonej :twisted:
ODPOWIEDZ