Post autor: Brooklyn »

Olunia pisze:Taylor powinna odbyc z Morgan długą rozmowe i wybic jje z głowy swojego mężusia,zreszta to dziecko to nie jest dobry pomysl,bo powinna sie najpierw zakochac albo przynajmiej w kims zauroczyc-ale wolnym.
Powinna? Ona po prostu kocha Ridge'a. Chce mieć z nim dziecko. Zresztą ona uważa, że Ridge jest jej coś winien. On sam przyznał, że "gdybym wtedy bardziej okazywał ci miłość...". Ona czuje, że Tay i Ridge powinni się zgodzić, bo przecież Morgan mogła mieć dziecko z Ridge'm. Słowa Ridge, zachowanie jego i Tay... Nie ma się co dziwić, że Morgan liczyła na nich.

Post autor: Olunia »

Brooklyn pisze:
Olunia pisze:Taylor powinna odbyc z Morgan długą rozmowe i wybic jje z głowy swojego mężusia,zreszta to dziecko to nie jest dobry pomysl,bo powinna sie najpierw zakochac albo przynajmiej w kims zauroczyc-ale wolnym.
Powinna? Ona po prostu kocha Ridge'a. Chce mieć z nim dziecko. Zresztą ona uważa, że Ridge jest jej coś winien. On sam przyznał, że "gdybym wtedy bardziej okazywał ci miłość...". Ona czuje, że Tay i Ridge powinni się zgodzić, bo przecież Morgan mogła mieć dziecko z Ridge'm. Słowa Ridge, zachowanie jego i Tay... Nie ma się co dziwić, że Morgan liczyła na nich.
Ale on juz ma żone i dzieci,jest zajęty.Każda inna dziewczyna na miejscu Taylor udusiłaby taka Morgan. :lol:

Olunia pisze:
Brooklyn pisze:
Ale on juz ma żone i dzieci,jest zajęty.Każda inna dziewczyna na miejscu Taylor udusiłaby taka Morgan. :lol:
Nie każda dziewczyna to Stephanie.

Post autor: Cosmo »

Teraz przydałaby się interwencja Stephanie! Gdyby się dowiedziała że Morgan chce mieć dziecko z Ridgem to:
1. Dostałaby następnego udaru i umarła.
lub...
2. Wpadła w furię i odesłała Morgan na syberię.
Tak czy tak byłby jeden psychol mniej w filmie. I pierwszy raz cesarzowa by się do czegoś przydała.

Nie wiem czemu tak mówicie o Morgan. Ona wiele przeszła. I jeszcze nic złego nie zrobiła.

Post autor: Jugolaz »

Morgan nie powinna prosić Ridge'a, żeby został ojcem jej dziecka bo to wygląda jak pewna forma rekompensaty za to, że przed laty usunęła jego dziecko. Zresztą wydaje mi się, że głównym powodem dla którego Morgan chce mieć dziecko właśnie z Ridgem to chęć zemszczenia się na Stephanie. :twisted:

Post autor: Robi »

Ja także aż tak czegoś podłego nie widzę u Morgan , jak narazie bardziej obrzydliwe rzeczy widzę w zachowaniu Taylor i Ridge którzy zwodzą ją i kramią głupią nadzieją .

Post autor: FanStefci »

Morgan należy wysłać do ośrodka zamkniętego na leczenie, albo lepiej - nasłać na nią Stefcię! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: jahek »

Robi pisze:Ja także aż tak czegoś podłego nie widzę u Morgan , jak narazie bardziej obrzydliwe rzeczy widzę w zachowaniu Taylor i Ridge którzy zwodzą ją i kramią głupią nadzieją .
Zachowanie Ridga i Taylor nie wydaje mi się obrzydliwe. Oni po prostu są zdziwieni i zaszokowani całą tą sytuację i próbują nie urazić Morgan, starają się jak mogą, by Morgan nie czuła się odrzucona. Gdyby Ridge i Taylor od razu powiedzieli "Nie" bez żadnego wytłumaczenia, to Morgan przeżyłaby to jeszcze bardziej. Wiele osób przeżywa podobne tragedie (niechcianej aborcji) i nie zachowuje się tak jak Morgan - ona prosi o zbyt wiele.

Post autor: anna »

jahek pisze:
Robi pisze:Ja także aż tak czegoś podłego nie widzę u Morgan , jak narazie bardziej obrzydliwe rzeczy widzę w zachowaniu Taylor i Ridge którzy zwodzą ją i kramią głupią nadzieją .
Zachowanie Ridga i Taylor nie wydaje mi się obrzydliwe. Oni po prostu są zdziwieni i zaszokowani całą tą sytuację i próbują nie urazić Morgan, starają się jak mogą, by Morgan nie czuła się odrzucona. Gdyby Ridge i Taylor od razu powiedzieli "Nie" bez żadnego wytłumaczenia, to Morgan przeżyłaby to jeszcze bardziej. Wiele osób przeżywa podobne tragedie (niechcianej aborcji) i nie zachowuje się tak jak Morgan - ona prosi o zbyt wiele.
Jak by nie było to taki eowijanie w bawełne rodzi kolejne konflikty.
To logiczne ze powiedza jej nie.
Nad czym sie tu zastanawiac?
Ale fakt takie zastanawianie sie daje jej tylko głupie nadzieje...
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel

No wiesz gdyby mi jakaś kobieta zaproponowała ,żebym został dawcą nasienia a byłbym wtedy żonaty to odrazu powiedział bym NIE i wyprosił taką osobę z mieszkania , bo jak dla mnie nie ma się tu nad czym zastanawiać . A zchowanie Taylor był okropne i podłe aby dawać choć cień nadziei Morgan ,że Ridge zostanie dawcą nasienia.

Post autor: FanStefci »

Robi, ty masz tak skrzywiony obraz Taylor, że nawet w tak altruistycznej decyzji widzisz podłość. To już nawet nie jest przykre, to zakrawa o fanatyzm. ::ke::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

W tej sytuacji nie mam nic do zarzucenia Taylor. Czemu Tay od razu nie spławiła Morgan? Bo chciała się porozumieć z Ridge'm i sama nie wiedziała, co robić. Nie dziwię się Tay, że się zastanawiała. Wkońcu Morgan jest w strsznej kondycji, jej dziecko mogłoby już być dorosłe. Gdyby Tay nie miała wątpilości, to źle by to o niej świadczyło. Gdyby po prośbie MOrgan powiedziała "Jesteś wariatką!" wtedy zrobiłaby źle.

Wcześniejszy post wypowiedziałem z punkty widzenia swojego ,bo dla mnie zastanawianie się nad taką sprawą jest bardzo dziwne i mało racjonalne . Gdybym komuś powiedział ,że się nad tym zastanowie było by kłamstwem i dawaniem komuś nadziei i takie postepowanie jest o wiele gorsze .

Robi pisze:Wcześniejszy post wypowiedziałem z punkty widzenia swojego ,bo dla mnie zastanawianie się nad taką sprawą jest bardzo dziwne i mało racjonalne . Gdybym komuś powiedział ,że się nad tym zastanowie było by kłamstwem i dawaniem komuś nadziei i takie postepowanie jest o wiele gorsze .
Taylor chyba naprawdę się zastanawiała, więc nie oskarżaj jej o podłe dawanie nadzieji. 8)
ODPOWIEDZ