Czy Morgan to nie przeszkadza, że Ridge ją nie kocha
To obrzydliwe żeby zmuszać faceta za wszelką cenę do zrobienia dziecka.
Morgan nie ma żadnego szacunku dla samej siebie a nie mówię już o innych.
Poza tym widzi czubek własnego nosa i nic więcej ją nie interesuje.
Po prostu wszyscy dokoła mają spełniać jej zachcianki a w szczególności Ridge, bo ma poczucie winy. 
To wręcz poniżające....Brooke pisze:Czy Morgan to nie przeszkadza, że Ridge ją nie kochaTo obrzydliwe żeby zmuszać faceta za wszelką cenę do zrobienia dziecka.
![]()
...gdyby chodziło jej tylko o dziecko to poddała by sie zapłodnieniu po wybraniu dawcy.
Ale jej chodzi o Ridga i ta cała gadka ze ona wie j ak on kocha żone i nie chce ich rozdzielać mnie mdli...ona mysli ze przez dziecko jelsi by była w ciązy zblizy sie do niego tak czy siak.
A tym pleceniem jest obłudna.....
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Coco Chanel
Wydaje się że Morgan żyje w swoim własnym świecie, najpierw zafiksowana na momencie po aborcji, teraz odblokowana i szczęśliwa dzięki temu że (mówiąc kolokwialnie) Ridge ją ja przeleciał
co jednak być może wywołało w niej regresję do czasów miłości do Ridge'a, chociaż chyba sama nie zdaje sobie sprawy że Taylor wkrótce musi się dla niej stać niewygodna bo ona juz świadomie lub podswiadomie dązy do tworzenia rodziny z Rigge'm. Szkoda że nie ma Brooke w tym wątku tylko od czasu do czasu posłucha co Morgan plecie, znając Brooke okazałaby wsparcie Ridge'owi oraz stanęła po stronie Taylor.
Kto z was nie lubi Morgan? Przecież to cudowna "wariatka", wnosi coraz więcej ciekawych scenek a kto nie zna przyszłości może spodziewać się wszystkiego bo ona jest jak mówiła Stephanie
Dziwne że taka super doktor Taylor nie widzi że Morgan jest zaburzona.
Kto z was nie lubi Morgan? Przecież to cudowna "wariatka", wnosi coraz więcej ciekawych scenek a kto nie zna przyszłości może spodziewać się wszystkiego bo ona jest jak mówiła Stephanie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ostatnio Morgan bardzo mnie denerwuje. W kółko mówi tylko o dziecku i o Ridge'u
. To jest już takie nudne
. Może ten wątek się jeszcze jakoś ciekawie rozwinie i zmienię zdanie, jednak na dzień dzisiejszy ani trochę mi się nie podoba
.
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Zachowanie Morgan jest, zwłaszcza ostatnio, wręcz niepokojące. Od początku wydawała mi się dziwna, widać było, że ma jakiś problem. No i potem okazało się, że rzeczywiście ma poważne zmartwienie. Aborcja dla większości kobiet jest szokiem. To normalne.
Gdy Morgan usunęła ciążę, była bardzo młoda. Przez jakiś czas było mi nawet jej żal.
Rozumiałam, że miała opory przed sztucznym zapłodnieniem. Jednak gdy wpadła na "genialny" pomysł, żeby to Ridge był ojcem jej dziecka, zaczęła mnie irytować. Już sama propozycja zabrzmiała niedorzecznie. Gdy błagała Taylor i Ridge'a, żeby Ridge mógł "pomóc zajść w ciążę", straciłam dla niej szacunek. To narzucanie się Ridge'owi - straszne. Podstęp ze sfałszowaniem maila to przegięcie. Oczywiście Ridge też przegiął, że poszedł z nią do łóżka bez uprzedniej konkretnej rozmowy z żoną. W ogóle nie powinien nigdy zgodzić się na seks z Morgan, nawet gdyby Taylor go błagała ( żadna normalna mężatka nie zgodziłaby się na podobny układ).
Tak czy inaczej, Morgan zachowywała się i zachowuje jak kobieta bez godności. Jej postępowanie jest tym bardziej nikczemne, że Taylor i Ridge traktowali ją jak przyjaciółkę. A ona udawała ofiarę, a okazała się podłą egoistką.
Morgan ma też z pewnością zaburzenia psychiczne przejawiające się obsesja na punkcie dziecka i Ridge'a.
Gdy Morgan usunęła ciążę, była bardzo młoda. Przez jakiś czas było mi nawet jej żal.
Rozumiałam, że miała opory przed sztucznym zapłodnieniem. Jednak gdy wpadła na "genialny" pomysł, żeby to Ridge był ojcem jej dziecka, zaczęła mnie irytować. Już sama propozycja zabrzmiała niedorzecznie. Gdy błagała Taylor i Ridge'a, żeby Ridge mógł "pomóc zajść w ciążę", straciłam dla niej szacunek. To narzucanie się Ridge'owi - straszne. Podstęp ze sfałszowaniem maila to przegięcie. Oczywiście Ridge też przegiął, że poszedł z nią do łóżka bez uprzedniej konkretnej rozmowy z żoną. W ogóle nie powinien nigdy zgodzić się na seks z Morgan, nawet gdyby Taylor go błagała ( żadna normalna mężatka nie zgodziłaby się na podobny układ).
Tak czy inaczej, Morgan zachowywała się i zachowuje jak kobieta bez godności. Jej postępowanie jest tym bardziej nikczemne, że Taylor i Ridge traktowali ją jak przyjaciółkę. A ona udawała ofiarę, a okazała się podłą egoistką.
Morgan ma też z pewnością zaburzenia psychiczne przejawiające się obsesja na punkcie dziecka i Ridge'a.
Gdyby Taylor była dobrym psychiatrą zaprowadziłaby Steph i Morgan na tą terapię, na której ludzie stają na przeciw siebie i wcielają się w osobę stojącą naprzeciw.
A kto jest autorem takiej terapii? Wąpie aby na nie dwie poskutkował taki zwykły zabieg.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie wiem kto, ale czytałem o tym w gazecie i widziałem w telewizji. W "Egzaminie z życia" była nawet taka scena. Kobieta, która zdradza mąż i jego kachnka mówiły co by czuły na swoim miejscu.Adex-fan Brooke pisze:A kto jest autorem takiej terapii? Wąpie aby na nie dwie poskutkował taki zwykły zabieg.
Nie jestem psychoterapeutą, ale wydaje mi sie to nieskuteczną metodą na te panie, zwłaszcza że obie są fałszywe -potrzebują długiego leczenia u kogos lepszego od Taylor (zwłaszcza że Taylor jest ich przyjaciółką) 
Przede wszystkim, żeby terapia była skuteczna, trzeba współpracować, czyli przyznać, że istnieje problem. Obu Paniom to nie graozi. Uważają, że to nie one mają problem. Poza tym jak zauważył Adex, Taylor jest ich przyjaciółką. A terapeutę i pacjentów nie powinnonic łączyć.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...