Cysterna z paliwem + iskra + Macy = wybuch i śmierć . Nie ma szans na to aby ktoś przeżył . No najwyżej ta kobieta wyciągneła Macy z auta ,ale wątpie ,ponieważ ta była zaklinowana .Szogunka pisze:Marisa, to Twój kolejny post o śmierci macy, ale my jeszcze nie wiemy, czy ona zginęła
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Mimo wszystko istnieje możliwość, że kobieta nazwana przez nas "puszystą prowadzącą cysternę" wyciągnęła Macy, a po wybuchu po prostu uciekły jak najdalej w inną stronę.
Jak nigdy zgadzam się z Tobą .Marisa pisze:Skoro Thorne nie zdążył dojść to tymbardziej ta kobieta nie zdążyła wyciągnąć Macy, a już tymbardziej zabrać ją z dala od samochodu
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Przecież było pokazane jak ta kobieta próbuje wyciągnąć Macy. Potem była przerwa i pokazywali Thorne'a i dopiero potem wybuch. Więc nie wiemy co dalej się działo w samochodzie.
W końcu przeczytałam wszystkie posty od piątku,ponad 130 w tym temacie
Mam prosbę,nie ogladałam odcinków z czwartku,dlaczego Thorna nie było w domku w górach tylko siedział w jakiejs knajpie? Tak szybko zakończył wieczór z Macy??
Rzeczywiście piątkowe odcinki są warte obejrzenia,chociaż pomijam brak policji,karetki no i innych ludzi........bo nie wierzę żeby nikt oprócz Thorne'a i Kimberly nie zjawił się i nie widział czy słyszał wypadku
Napewno jechało tamtędy więcej aut, a nie tylko samochód Brook i cysterna...
Nowa Bridget jest okropna,przemadrzała i jakaś taka dziwna...i ta chustka na jej głowie.........ludzie.............
Mam prosbę,nie ogladałam odcinków z czwartku,dlaczego Thorna nie było w domku w górach tylko siedział w jakiejs knajpie? Tak szybko zakończył wieczór z Macy??
Rzeczywiście piątkowe odcinki są warte obejrzenia,chociaż pomijam brak policji,karetki no i innych ludzi........bo nie wierzę żeby nikt oprócz Thorne'a i Kimberly nie zjawił się i nie widział czy słyszał wypadku
Nowa Bridget jest okropna,przemadrzała i jakaś taka dziwna...i ta chustka na jej głowie.........ludzie.............
Jedynie Macy w miarę nie straciła rozumu. Powiedziała Thorne'owi co trzeba zrobić z Brooke, bo ten przytulił ją i płakał nad nią w samochodzie.Ambrosio pisze:Gdyby obecni przy wypadku mieli odrobinę rozumu, to by wezwali karetkę...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
W marię dobrze nie pamiętam. Jezeli mnie pamięć nie myli, to Thorne tańczył z Macy (przy ich piosence), która chwilę później wyłączyła muzykę i Thorne sobie poszedł... Dokładniej niech ktoś inny ci napiszeana pisze:W końcu przeczytałam wszystkie posty od piątku,ponad 130 w tym temacie![]()
Mam prosbę,nie ogladałam odcinków z czwartku,dlaczego Thorna nie było w domku w górach tylko siedział w jakiejs knajpie? Tak szybko zakończył wieczór z Macy??![]()
Rzeczywiście piątkowe odcinki są warte obejrzenia,chociaż pomijam brak policji,karetki no i innych ludzi........bo nie wierzę żeby nikt oprócz Thorne'a i Kimberly nie zjawił się i nie widział czy słyszał wypadkuNapewno jechało tamtędy więcej aut, a nie tylko samochód Brook i cysterna...
![]()
Prawdopodobnie przeczuł, że jak trochę dłużej posiedzi w domku w górach to żona zacznie nalegać na seks ('nalegać' to za ostre słowo, ale mówić) i sytuacja zrobi się głupia.ana pisze: Mam prosbę,nie ogladałam odcinków z czwartku,dlaczego Thorna nie było w domku w górach tylko siedział w jakiejs knajpie? Tak szybko zakończył wieczór z Macy??![]()
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Jak Macy zginie to baaardzo głupio zrobili ze ją uśmierciliRobi pisze:Cysterna z paliwem + iskra + Macy = wybuch i śmierć . Nie ma szans na to aby ktoś przeżył . No najwyżej ta kobieta wyciągneła Macy z auta ,ale wątpie ,ponieważ ta była zaklinowana .Szogunka pisze:Marisa, to Twój kolejny post o śmierci macy, ale my jeszcze nie wiemy, czy ona zginęła
Moda na sukces jest SUPER
Albo aktorka zdecydowała się odejść z serialu lub zdecydowali się zakończyć ten wątek w tak tragiczny sposóbGoku pisze:Może uśmiercili tak szybko Macy bo nie chcieli zbyt często zmieniać czołówek??
Faktycznie, niewielkie szanse na to, że kobieta wyciągneła Macy - ale to w końcu "Moda". Jutro nam wyskoczy Becky z Grantem i Caroline