Post autor: Robi »

Szogunka pisze:Marisa, to Twój kolejny post o śmierci macy, ale my jeszcze nie wiemy, czy ona zginęła ::kwasny::
Cysterna z paliwem + iskra + Macy = wybuch i śmierć . Nie ma szans na to aby ktoś przeżył . No najwyżej ta kobieta wyciągneła Macy z auta ,ale wątpie ,ponieważ ta była zaklinowana .

Post autor: LoLex »

Mimo wszystko istnieje możliwość, że kobieta nazwana przez nas "puszystą prowadzącą cysternę" wyciągnęła Macy, a po wybuchu po prostu uciekły jak najdalej w inną stronę.

Post autor: Marisa »

Skoro Thorne nie zdążył dojść to tymbardziej ta kobieta nie zdążyła wyciągnąć Macy, a już tymbardziej zabrać ją z dala od samochodu :roll:

Post autor: Robi »

Marisa pisze:Skoro Thorne nie zdążył dojść to tymbardziej ta kobieta nie zdążyła wyciągnąć Macy, a już tymbardziej zabrać ją z dala od samochodu :roll:
Jak nigdy zgadzam się z Tobą .

Post autor: LoLex »

Przecież było pokazane jak ta kobieta próbuje wyciągnąć Macy. Potem była przerwa i pokazywali Thorne'a i dopiero potem wybuch. Więc nie wiemy co dalej się działo w samochodzie.
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

W końcu przeczytałam wszystkie posty od piątku,ponad 130 w tym temacie :shock:
Mam prosbę,nie ogladałam odcinków z czwartku,dlaczego Thorna nie było w domku w górach tylko siedział w jakiejs knajpie? Tak szybko zakończył wieczór z Macy?? ::chytry::

Rzeczywiście piątkowe odcinki są warte obejrzenia,chociaż pomijam brak policji,karetki no i innych ludzi........bo nie wierzę żeby nikt oprócz Thorne'a i Kimberly nie zjawił się i nie widział czy słyszał wypadku ::ysz:: Napewno jechało tamtędy więcej aut, a nie tylko samochód Brook i cysterna... ::ysz::
Nowa Bridget jest okropna,przemadrzała i jakaś taka dziwna...i ta chustka na jej głowie.........ludzie............. ::loll::
Ambrosio
Ambrosio

Post autor: Ambrosio »

Gdyby obecni przy wypadku mieli odrobinę rozumu, to by wezwali karetkę...
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ambrosio pisze:Gdyby obecni przy wypadku mieli odrobinę rozumu, to by wezwali karetkę...
Jedynie Macy w miarę nie straciła rozumu. Powiedziała Thorne'owi co trzeba zrobić z Brooke, bo ten przytulił ją i płakał nad nią w samochodzie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ambrosio
Ambrosio

Post autor: Ambrosio »

ana pisze:W końcu przeczytałam wszystkie posty od piątku,ponad 130 w tym temacie :shock:
Mam prosbę,nie ogladałam odcinków z czwartku,dlaczego Thorna nie było w domku w górach tylko siedział w jakiejs knajpie? Tak szybko zakończył wieczór z Macy?? ::chytry::

Rzeczywiście piątkowe odcinki są warte obejrzenia,chociaż pomijam brak policji,karetki no i innych ludzi........bo nie wierzę żeby nikt oprócz Thorne'a i Kimberly nie zjawił się i nie widział czy słyszał wypadku ::ysz:: Napewno jechało tamtędy więcej aut, a nie tylko samochód Brook i cysterna... ::ysz::
Nowa Bridget jest okropna,przemadrzała i jakaś taka dziwna...i ta chustka na jej głowie.........ludzie............. ::loll::
W marię dobrze nie pamiętam. Jezeli mnie pamięć nie myli, to Thorne tańczył z Macy (przy ich piosence), która chwilę później wyłączyła muzykę i Thorne sobie poszedł... Dokładniej niech ktoś inny ci napisze ;)

Post autor: Abec »

ana pisze: Mam prosbę,nie ogladałam odcinków z czwartku,dlaczego Thorna nie było w domku w górach tylko siedział w jakiejs knajpie? Tak szybko zakończył wieczór z Macy?? ::chytry::
Prawdopodobnie przeczuł, że jak trochę dłużej posiedzi w domku w górach to żona zacznie nalegać na seks ('nalegać' to za ostre słowo, ale mówić) i sytuacja zrobi się głupia.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: SyLwUniA_=] »

Robi pisze:
Szogunka pisze:Marisa, to Twój kolejny post o śmierci macy, ale my jeszcze nie wiemy, czy ona zginęła ::kwasny::
Cysterna z paliwem + iskra + Macy = wybuch i śmierć . Nie ma szans na to aby ktoś przeżył . No najwyżej ta kobieta wyciągneła Macy z auta ,ale wątpie ,ponieważ ta była zaklinowana .
Jak Macy zginie to baaardzo głupio zrobili ze ją uśmiercili :roll: dwie śmierci koło siebie.. ::bojesie:: najpierw Becky potem Macy.. bezsensu :nie: szkoda mi fanów tych kobitek.. ja bym sie załamała jakby np Brooke zgineła i już nie grała w Modzie ::ke:: :cry:
Moda na sukces jest SUPER

Post autor: Goku »

Może uśmiercili tak szybko Macy bo nie chcieli zbyt często zmieniać czołówek?? ::chytry::
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Jeszcze nie wiemy czy Macy nie żyje!! Wszystko się na pewno w poniedziałek wyjaśni. :wink: W czołówce jest, a Becky już nie ma.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: arturkcf »

B@r pisze:Jeszcze nie wiemy czy Macy nie żyje!! Wszystko się na pewno w poniedziałek wyjaśni. :wink: W czołówce jest, a Becky już nie ma.
Hmm... Ze "śmiercią" Taylor w Egipcie wyjaśniało się chyba trochę dłużej niż z odcinka na odcinek. Ja myślę, że to będzie bardzo długa zagadka :/
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Goku pisze:Może uśmiercili tak szybko Macy bo nie chcieli zbyt często zmieniać czołówek?? ::chytry::
Albo aktorka zdecydowała się odejść z serialu lub zdecydowali się zakończyć ten wątek w tak tragiczny sposób :P

Faktycznie, niewielkie szanse na to, że kobieta wyciągneła Macy - ale to w końcu "Moda". Jutro nam wyskoczy Becky z Grantem i Caroline ::loll::
Zablokowany