Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Jeśli Macy nie żyje tzn., że CJ w bardzo krótkim czasie stracił żonę i siostrę. Straszne...
Ja jednak nadal uważam, że kobieta zdążyła ją wyciągnąć, a potem po prostu uciekły przed wybuchem. Inna sprawa co dalej zrobią.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Ambrosio i Abec wielkie dzięki........ :: bow :: I duża buźka ::jezyk::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zaskakuje (czy aby w Modzie coś może zaskoczyć?) że nikt nie wezwał karetki. Czasem scenarzyści piszą takie głupoty aż szkoda. A Macy wcale nie od razu kazała Thornowi zająć się Brooke. Właściwie, to nawet o niej nie wspomniała. Thorne zajął się jej wyciąganiem, chciał jej pomóc z drugiej strony i natknął się na Brooke. Co ciekawe, kiedy nadeszła Kim, postąpił jak Macy słowem nie wspominając o żonie, która jest zaklinowana w samochodzie. Przez pewien czas Kimberly rozpaczała nad rozciętą głową Brooke, nie mając pojęcia, że jej siostra też potrzebuje pomocy. Swietnie napisane!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Marisa

Post autor: Marisa »

Najgorsze było jak Macy przyłożyła ręke do rozciętej głowy Brooke i krew jej pociekła po dłoni :zmiesz:: ::kwasny:: Jak Thorne oglądał dzisiaj zdjęcie Macy i poleciała to myślałam, że się poryczę :cry:
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

O jacie przegapilam wypadek ;/ ostatnio duzo przegapilam... a tak czekalam. Dzis przegapie tez. Poprosze o szczegolowy opis... a najlepiej video :P
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
LoLex

Totalna porażka. Strażacy, którzy poruszają się jak ślimaki i nie gaszą pożaru tylko patrzą się. Ratownik medyczny, który zamiast wpakować Brooke do ambulansu i odwieźć ją do szpitala patrzy się na nią i wdaje się w gadki z Thorne'm. Dajcie spokój. Jak zawsze MNS musi sięgnąć dna, jeśli chodzi o te sprawy. W dodatku Kimberly wrzeszcząca na umierającą i wykrwawiającą się Brooke. Dziewczynie odbiło, żeby znęcać się nad umierającą Brooke.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ta dzisiejsza akcja z gaszeniem pożaru jest naprawde strasznie dziwna ::kwasny:: Czy ktoś w ogóle to gasi :?: Dziwne było też jak strażak przechodził przez sam środek ognia.Torn bardziej pszeszkadza niż pomaga.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
LoLex

A ja tam w ogóle nie widzę wozu strażackiego tylko dwóch facetów, którzy sobie chodzą jakby przyszli na spacer. Ja uważam, że Macy zwiała razem z tą kobitką.

"Znaleźliśmy ludzkie szczątki". Najpierw zróbcie DNA, bo założe się, że to ta kobita się spaliła, a Macy zwiała do lasu i teraz biegnie gdzieś przed siebie.
Ostatnio zmieniony 2006-12-11, 16:39 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
Goku

Post autor: Goku »

Ale patrzcie jak Kimberly pasuje do tego strażaka :wink:...Niech ją zgasi bo biedaczka spłonie...Za bardzo podnieciła się tym że mąż siostry ją przytula :P...
Kate

Post autor: Kate »

na bank przeżyje ^_^ fakt,Strażacy są lux ;D tempo pracy - żółwie. :>
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ci strażacy nic nie robią tylko latają koło samochodu , ale mi Straż Pożarna .

Widzę ,że Amber próbuje się wkupić w łaski Ricka i Bridget.
Goku

Post autor: Goku »

Robi->Chciałeś chyba napisać że Bridget próbuje się wkupić w łaski Rick'a i Amber :P...Po roku szwędania się po przyjaciółkach i wyjazdach na narty wszyscy o niej zapomnieli więc teraz chce się jakoś pokazać :wink:...
Kate

Post autor: Kate »

hehe wyrobiła się ta Bridget chociaż myślałam,że będzie ładniejsza ; >
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Rany co Brooke miała na głowie?Na bandaż to nie wyglądało ::ysz::
Team Hunter:)A jak!
kuba-fan-sheili

Post autor: kuba-fan-sheili »

Jeśli ktoś przegapił wypadek i dwa piątkowe odcinki dotyczące wybuchu oraz Big Bear - to zapraszam na zakładkę GALERIA --> VIDEA w Tvp1, tam wrzuciłem 14 linków na youtube - sam nagrywałem (w poniedziałek) dzisiaj o 5 rano powtorkę :wink: .
Pozdrawiam.
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Zablokowany