Na dobre i na złe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Mariolka!
Ona jest najlepsza w tym serialu.
Sceny z jej udziałem są po prostu urocze.
Jak wykrzyczała wszystko Heniowi to świetnie pokazała swoje pazurki. :lol:

Nie lubię wątki 'Latoszków'.
Spotkało się dwoje egoistów, którym się wydaje, że są zakochani.
Tak mnie wkurzają te postacie, że aż mnie coś bierze. xD

Dorota (Szablozębna) ostatnio zyskała wiele w moich oczach. Chwilami oglądając naszą drogą panią radiolog zapominam, że niecierpię Liszowskiej.
Szkoda byłoby ucinać tak ciekawy wątek, gdy przeżywa swój szczyt. :( (Młodych Depczyków nigdy im nie wybaczę, nigdy! ;p )

Meg mnie totalnie nie interesuje.
Na początku było nawet ciekawe, gdy była pokłócona z Zosią, chciała być z Kubą, ale teraz jej postać zrobiła się jakaś mdła i bezbarwna.
Może mąż doda jej charakterku? :lol:

Wątek Alicja i Tomek.
Alicje próbowałam chyba na siłę polubić, nie nie podoba mi się ta postać.
No naprawdę.
To samo tyczy się Tomka.

Może to jakieś moje urojenia, ale między Patrycją i Donovanem unosi się taka chemia, że aż wrze. ::plask wczolo:
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Kokoszka pisze: Nie lubię wątki 'Latoszków'.
Spotkało się dwoje egoistów, którym się wydaje, że są zakochani.
Tak mnie wkurzają te postacie, że aż mnie coś bierze. xD
Dokładnie tak samo ich odbieram i też tak na mnie działają.
Goku

Post autor: Goku »

Latoszka jeszcze zniosę ale jak widzę na ekranie tą Lenę to mam ochotę wywalić telewizor za okno...

Fajne są teraz te sceny kiedy Mariolka i Patrycja plotkują(Choć to i tak nie przebije starych rozmów Mariolki Marty i Bożenki :mrgreen:)...W ogóle zauważyliście że Mariolka interesuje się wszystkim co się wokół niej dzieje??A po chwili idzie do kogoś(albo ktoś do niej) na plotki :D...

Nienawidzę Alicji!!!Namawia Tomka do głupstw,robi te swoje miny,kłóci się z Zosią i do tego robi Tomkowi awanturę za to że Burscy to jego rodzice...

P.S.Wczoraj oglądałem odcinek tylko do połowy a potem poszłem do drugiego pokoju by obejrzeć powtórkę Magdy M. :D...Nie umiem tak jak moja babcia-oglądać na dwa telewizory naraz :mrgreen:...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

To ja muszę wziąć Lenkę w obronę, bo wszyscy tu niemiłosiernie po niej jeżdzą.
Sio! :twisted: :P

Też widzę chemię między Donovanem a Patrycją. Pewnie coś z tego będzie. Swoją drogą, jeśli Donovan ma być Australijczykiem, to mogli się bardziej postarać w doborze aktora, a nie jakiegoś Ruska brać. ::chytry:: Moja babcia w ogóle nie rozumie co on mówi i trzeba jej wszystko powtarzać. 8) To tłumaczenie, że Australia to kraj imigrantów było beznadziejne, bo jeśli jest imigrantem z Rosji, to skąd nazwisko Donovan? ::krzyw::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Spokojnie, myślę że scenarzyści mają i na to pomysł, że nie działają bez planu. Też jest mi trudno się połapać - nazwisko, akcent, Australia, duża kasa...
Na Dobre i na Złe oglądam chyba z przyzwyczjenia, bo naprawdę niewiele wątków mnie cieszy i interesuje. Bożenki nawet nie ma... I jej Teściowej. A czasy gdy jeszcze Burczykowa szalała i doktor Diablo... Po śmierci Elżbiety i odejściu Bruna od Moniki serial strasznie podupadł.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
LoLex

Szogunka pisze: Na Dobre i na Złe oglądam chyba z przyzwyczjenia, bo naprawdę niewiele wątków mnie cieszy i interesuje. Bożenki nawet nie ma... I jej Teściowej. A czasy gdy jeszcze Burczykowa szalała i doktor Diablo... Po śmierci Elżbiety i odejściu Bruna od Moniki serial strasznie podupadł.
Masz absolutną rację. Ja przestałem go wtedy nawet oglądać. Gdy serial się zaczynał był na zdecydowanie wyższym poziomie. Później to już było nudno. Wróciłem do regularnego oglądania, kiedy pojawiła się Dorota.
Awatar użytkownika
FanStefci

W dzisiejszym odcinku nie było Zosi i Kuby, więc automatycznie odcinek było ciekawiej niż zazwyczaj. :P W ogóle odcinek był bardziej "osobisty" niż "zawodowy", tzn nie było spraw związanych ze szpitalem, z pacjentami.

Dużo scen z Dorotą i to się bardzo chwali. ::ok:: Mam nadzieję, że skoro Dorota postanowiła zostać z Samborem, to oznacza, że Joasia Liszowska wbrew plotkom nie odchodzi z serialu...

Ciekawe też były scenki z Mariolką (jak zawsze chyba) i z Martą. :) Między Patrycją i Donovanem coś iskrzy. Wydaje mi się, że się zejdą. ::chytry::

Latoszek znowu się bez sensu wydzierał na Lenę. :evil:
Awatar użytkownika
LoLex

Ha! Tak podejrzewałem, że Dorota zostanie w Polsce i całe szczęście. Ślicznie dzisiaj wyglądała i pięknie jej w tej pomarańczowej sukience. Posłała Czyża w diabły i bardzo dobrze! Brawo Dorota - kocham Cię! ;p

[ Dodano: 2006-12-10, 18:51 ]
[center] :serce: Obrazek :serce:
:serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:[/center]
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Wszyscy gadaja, że to Lena jest wkurzająca ::kwasny:: a ja sie nie zgadzam! Osobiscie bardziej denerwuje mnie ostatnio Latoszek! Lena porzucila dla niego wszystko - miala ustalone wszystko ze slubem, miala gdzie mieszkac itp. a On caly czas na nią warczy i nawet nie chce dac sobie niczego wyjasnic ::plask wczolo:

Jestem ciekawa jak bedzie dalej z Mariolą i Korzyckim, bo w sumie to nie pokazali ich rozmowy, kiedy przyszedl do niej i zapytal, co dalej ::chytry:: Byloby fajnie, gdyby cos jeszcze z tego wyszlo, bo Mariola to super kobitka a cos nie ma szczescia :wink:
Awatar użytkownika
LoLex

kimberly1990 pisze:Wszyscy gadaja, że to Lena jest wkurzająca ::kwasny:: a ja sie nie zgadzam! Osobiscie bardziej denerwuje mnie ostatnio Latoszek! Lena porzucila dla niego wszystko - miala ustalone wszystko ze slubem, miala gdzie mieszkac itp. a On caly czas na nią warczy i nawet nie chce dac sobie niczego wyjasnic ::plask wczolo:
Latoszek zawsze świrował. Też uważam, że przegiął oskarżając ją o grzebanie w jego rzeczach. Mógł najpierw ustalić zasady. Skoro są razem, a coś leży na wierzchu to i tak przecież nie jest to żadna zbrodnia.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Właśnie, mieszkasz z kimś, ale nawet do albumu zajrzeć nie możesz. Dziwne. Co za historie ukrywa nasz pan doktor?
Też tak strasznie się cieszę, że Dorotka zostaje!!!!!
Przynajmniej na razie.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
FanStefci

Latoszkowi tak zależało na Lenie, że szalał gdy była z Bartoszem. A teraz gdy jest z nią, zachowuje się jak palant. ::kwasny:: Pies ogrodnika! ::chytry::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ciekawe jaką tajemnicę skrywa Latoszek?? ::chytry:: Już niedługo się tego dowiemy. A w ostatnim odcinku zachował się wobec Leny jak skonczony idiota!! :evil: A Dorota ostatnio tak ładnie wygląda. Sambor to ma poplątane życie :roll: Powinien być z Patrycją ale wybrał Dorotę. Dobrze, że Dorota jego wybrała i nie wyjechała z tym swoim mężem pajacem do Francji.
Goku

Post autor: Goku »

A moim zdaniem szkoda że nie wyjechała...Strasznie mnie osattnio wkurza...No i gdyby zniknęła byłyby jakieś szanse na związek Sambor & Patrycja a teraz ::kwasny::...
Awatar użytkownika
LoLex

Nie rozumiem Alicji i jej tekstów. Dzisiaj do niej należał tekst odcinka "do domu...". Myślałem, że nie wytrzymam ze śmiechu. Latoszek co raz bardziej mnie wnerwia. Ogólnie nudy. :ziewam: Zagrał Suszyński hazardzistę. Jego ojciec uczył moją matkę matmy. A tak poza tym denerwują mnie też Monika i Mejer. Ciekawe co jej jest. Nie było Doroty i Mariolki. ::kwasny:: Bożenka jakaś sztywna dzisiaj.
ODPOWIEDZ