Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

Dobrze,że Kimberly próbuje odciągnąć Thorna od Brooke, ale jednak jej zachowanie wobec Ricka jest żałosne ::plask wczolo: Nawet nie powiedziała mu, że się rozstali, była taka oschła i na koniec rzuciła: "do widzenia" ::loll:: Trochę mi się żal zrobiło biednego Ricka, teraz znów nie ma ani Amber ani Kimberly ::kwasny:: :zeby:
Marisa

Post autor: Marisa »

arturkcf pisze: Są różne wersje. Według mojej wymiotowała kiedy dowiedziała się, że jej matka sypia z jej bratem <Zastanawiam się jaka byłaby moja reakcja. :- | >
No dokładnie ::plask wczolo: Nawet nie chce sobie tego wyobrażać...
Boldfanka pisze: Bardzo się dziwię dlaczego Bridget nie wymiotowała gdy jej matka była w związku z jej drugim bratem - Ridge'm. Wprost przeciwnie. Była tym zachwycona i zakochana w braciszku/ ojczymie.
Dlatego, że Ridge od początku był dla niej ojcem i wierzyła, że jego matka go kocha
wiwi pisze:Nie mówię już, że nowa Bridget jest koszmarnie brzydka
Aktorka jest ładna podoba mi się w serialu "Krok od domu", ale w MNS nie najlepiej wygląda ::kwasny::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Nie zmienia to faktu, że Bridget wiedziała cały czas, że Ridge jest jej bratem i nie miała z tym żadnych problemów ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

wiwi pisze:Nie zmienia to faktu, że Bridget wiedziała cały czas, że Ridge jest jej bratem i nie miała z tym żadnych problemów ;)
Dokładnie tak. Zrozumiałabym ją gdyby nie wcześniejsza sprawa z Ridgem, który też tak samo jak Thorn jest jej bratem. Przecież powinno być to dla niej normalne skoro raz już zaakceptowała taką sytuację. A tu się nagle okazuje, że Bridget jest jakaś podmieniona, bo zapomniała że to już było i wtedy jej się podobało.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A wczorajsza wizyta Ricka u Kim tylko udowodniła, że uwodzi Amber wyłącznie dla 2 powodów: seks i odzyskanie synka. Tekst do Kim: wciąż zależy mi na Tobie... Grhh..... ::ysz:: Forrrester...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Szogunka pisze:A wczorajsza wizyta Ricka u Kim tylko udowodniła, że uwodzi Amber wyłącznie dla 2 powodów: seks i odzyskanie synka.
Niemyslalam że z niego taki erotoman...
i ten tekst "lubialem sie z Toba całować.."

Może on chce miec 2 naraz?
Albo chce brac od Amber toi czego nie dostał u Kim?
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Forrester

Szogunka pisze:A wczorajsza wizyta Ricka u Kim tylko udowodniła, że uwodzi Amber wyłącznie dla 2 powodów: seks i odzyskanie synka. Tekst do Kim: wciąż zależy mi na Tobie... Grhh..... ::ysz:: Forrrester...
W porządku, Rick na pewno jest dwulicowy, ale zachowanie Kim wobec niego było karygodne ::plask wczolo: Choć Rick też nie jest w porządku ani wobec jednej ani wobec drugiej :lol:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Znów musze to napisać.....Rick jest żałosny ....Dorównuje prawie Ridgeo'wi, najpierw podrywa Amber, a potem jakby niby nic idzie do swojej dziewczyny i wszystko jest ok...blee ::kwasny::
Co do Briget-rozumiem jej zachowanie i oburzenie,choć sama aktorka jest straszna i brzydka ::ysz:: ::bojesie::

Poza tym Marisa uprzedziła mnie dobrze pisząc, że kiedyś Ridge był dla Bridget ojcem dopóki nie zrobiono testów i traktowała go jak ojca, poza tym była o wiele młodsza i nie rozumiała pewnych rzeczy i nie ma co tego porównywać do Thorna, bo była to troszkę inna sytuacja,teraz jest jasne od początku, że jej matka ma romans z jej bratem.

Nie podobało mi się zachowanie Amber ::kwasny:: Być może wynika to z tego, że nigdy nie była w sadzie,ale to i tak mnie nie przekonuje. Mam nadzieję, że to bedzie dla niej nauczka na przyszłość.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Według mnie sytuacja Ridge-Brooke-Bridget była jeszcze gorsza niż Thorne-Brooke-Bridget, bo Ridge był uważany zarówno za jej rodzonego ojca jak i przyrodniego brata. W przypadku Thorne'a - byłby najwyżej ojczymem... Rick może chce obie panie, ale i Amber całuje się z obydwoma panami tego samego wieczoru ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Abec

Post autor: Abec »

Ashlar pisze:Dla pewność... ile w tym momencie Bridget ma lat na TVP?
Aktorka ma 21. Postać?...16???
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

wiwi pisze:Według mnie sytuacja Ridge-Brooke-Bridget była jeszcze gorsza niż Thorne-Brooke-Bridget, bo Ridge był uważany zarówno za jej rodzonego ojca jak i przyrodniego brata. W przypadku Thorne'a - byłby najwyżej ojczymem... Rick może chce obie panie, ale i Amber całuje się z obydwoma panami tego samego wieczoru ;)
Tak wiwi, sytuacja Bridget/Ridge/ Brooke była stokroć gorsza. :roll:
Najpierw Bridget ( również cała rodzina, bo Sheila podmieniła probówki z krwią) dowiedziała się , że ukochany tatuś Ridge jest jej bratem i ojczymem jednocześnie. Niedługo potem ukochany Ridge porzucił mamusię (mimo, że miał z nią ślub) i odszedł do Taylor, która właśnie urodziła dzidziusia i w końcu zdecydowała się przyznać, że tatusiem jest Ridge. ::chytry::
Wtedy to był prawdziwy szok dla tej dziewuchy i można jej było współczuć gdy nieźle wariowała i uciekała z domu oraz obrażona była na cały świat. :zmiesz::
Teraz natomiast prezentuje zachowanie podłej egoistki i bezwzględnej córki szantażującej matkę. Ohydna dziewucha, życie powinno ją doświadczyć, żeby zobaczyła co to cierpienie w życiu osobistym i uczuciowym.
Nie ma wybacz, wszystko do człowieka wraca za krzywdy wyrządzane innym. ::bojesie::

Co do Amber, to przeszła mi złość i pogarda, którą niegdyś do niej żywiłam.
Każde jej kolejne , naganne zachowanie tylko mnie śmieszy - wygłupy w sądzie, migdalenie się z dwoma chłopakami na raz w ciągu godziny i z równym zapałem i podnieceniem ::jezyk::
Ale oczywiście dziewuszka spadnie na cztery łapy jak bury kot, jak zwykle i wyjdzie na swoje, bo tak chce Bell.
Natomiast czekam na dalsze upodlenia i umęczanie Beooke, bo też tak chce Bell i jego banda scenarzystów.
Widocznie ludzie to lubią :mrgreen: , zresztą na naszym forum też dużo osób się cieszy gdy Brooke spotyka coś złego i oczywiście zawsze wg nich jest jej wina, nawet jak w LA pada deszcz albo stara wiedźma dostanie rozwolnienia, wrrrr ::kwasny::
Innym postaciom różne świństwa zawsze ochoczo się przebacza i nawet współczuje.
Taki serial, dla takich widzów. ::plask wczolo:
Chyba trzeba się wypisać, bo już dłużej udręczenia Brooke nie zniosę - trzeba iść na odwyk. ::bojesie:: :zmiesz:: :ziewam:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Boldfanka pisze:Taki serial, dla takich widzów. ::plask wczolo:
:
Nie każdy musi uwielbiać Brooke :?

[ Dodano: 2007-01-05, 16:13 ]
Nie podoba mi się ten adwokat ::kwasny:: To chyba oszust ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Forrester

Brooke jest niemożliwa. Znów pokazała jak jej zależy na córce. Nie potrafi wytrzymać nawet jednego dnia bez seksu, szybko zapomniała o problemie Bridget i już się migdali z Thornem ::plask wczolo:

Adwokat Amber wydaje się mimo wszystko uczciwy, ale zobaczymy co z tym będzie dalej :wink:

Oby Eric nie stracił zapału, bo jak dotąd w sprawie Thorna i Brooke zachowywał się świetnie (pierwszy raz od dłuższego czasu pokazał, że jest mężczyzną, w przeszłości wiele razy bronił Brooke przed Stephanie).

Ridge nieogolony i niewyspany. Biedactwo ::loll::
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Byłem pewny, że weźmie kase i zniknie! Przecież on jej nawet nie pokazał swoich referencji :/ Ale ta debilka jest naiwna. Przepraszam, za brzydkie słowo :/ ^^
Abec

Post autor: Abec »

Ściśle nawet nie mamy pewnosci, że on jest prawnikiem :P
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany