Zmarła Darlene Conley

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Przykro jak nie wiem co. :(:(:(
To taki serial, w którym możemy obserwować aktorów jak się starzeją i jak odchodza. Nie myślałam, że to już.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
bastet78

Post autor: bastet78 »

Obrazek

Ścieżka mi się coś przyspieszyła,ale brzmi zabawnie. W końcu Sally to wesoła osoba...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

W wieku 72 lat zmarła na raka żołądka hollywoodzka aktorka Darlene Conley znana głównie z roli w serialu "Moda na sukces".

Gwiazda, która od 1988 roku wcielała się w popularnej operze mydlanej w postać Sally Spectra, zmarła w niedzielę po 3 miesiącach walki z chorobą nowotworową.

Producent serialu Bradley P. Bell złożył zmarłej hołd mówiąc: "Darlene nieustannie bawiła nas każdym swoim ruchem, oddechem, brzmieniem swojego głosu. Bez względu na to, czy grała łajdaczkę, damę, seksownego kociaka, czy komediantkę, była znakomita."

W swojej karierze Conley występowała również w serialach "Days Of Our Lives", "General Hospital" i "The Young And Restless" oraz w kilku sztukach teatralnych.

Źródło: Onet.pl
Nobody does it better
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Moda bez niej to juz nie bedzie to samo...... :(
[*]
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Z początku nie wiedziałam co się stało. Nie dotarło do mnie. Słyszałam pogłoski, ale nie wierzyłam w to. Dla mnie Darlene była nieśmiertelna. W głowie mi się nie mieści, że taka osoba nie żyje. Była iskierką, do serialu wprowadzała radość, bez niej to już nie to samo.

Racja. Dziwnie będzie nam się teraz oglądać "Modę". To będzie jak stare archiwum z jej życia. Jednak ja się będe czuła jak by ona dalej żyła. Choć nie ma jej z nami ciałem, jest za to duchem.

Spoczywaj w pokoju Darlene Conley [*]
Awatar użytkownika
Antares

Post autor: Antares »

Dziś dowiedziałem się na onet.pl

nie wierze

[*][*][*] :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

W ogóle w mediach, włączając internet raczej skromnie o Jej śmierci. Oprócz Onetu i Wikipedii wzmiankę znalazłam tylko tu: http://spiner.pl/category/sally-spectra/
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Cóż dodać, strata ogromna, żal w sercu, jestem weteranką "Mody" oglądającą serial od samego początku jako osoba dorosła już , pamiętam część dobrze a część słabiej ale Sally na dobre zagościła w moim sercu :( :( :( Żal wielki :cry:

Cieszę się jednak , że wywarła ogromnie pozytywne wrażenie na tylu młodych osobach :)
Na marginesie dodam, że nie spotkałam sie z ŻADNĄ negatywną opinią o aktorce mimo jej tuszy ( niektórym u nielubianych bohaterów przeszkadza dodatkowe 2 kg) , była poprostu sobą mimo wszystko i to powinno dać do myślenia ludziom stawiającym wszystko inne ponad swoje wnętrze...

Brawo Sally...oddaję hołd i pokłony....czuję żal...wielki żal...... :cry:
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Alexander pisze:W wieku 72 lat zmarła na raka żołądka hollywoodzka aktorka Darlene Conley znana głównie z roli w serialu "Moda na sukces".

Gwiazda, która od 1988 roku wcielała się w popularnej operze mydlanej w postać Sally Spectra, zmarła w niedzielę po 3 miesiącach walki z chorobą nowotworową.

Producent serialu Bradley P. Bell złożył zmarłej hołd mówiąc: "Darlene nieustannie bawiła nas każdym swoim ruchem, oddechem, brzmieniem swojego głosu. Bez względu na to, czy grała łajdaczkę, damę, seksownego kociaka, czy komediantkę, była znakomita."

W swojej karierze Conley występowała również w serialach "Days Of Our Lives", "General Hospital" i "The Young And Restless" oraz w kilku sztukach teatralnych.

Źródło: Onet.pl
Wysłalem im wczoraj info (podobnie jak WP, Interii, Gazecie.pl i Dziennikowi.pl). Wątpie, że dzięki mnie to napisali, ale miło, że w ogóle.
krzysno

Post autor: krzysno »

Szkoda jej, jedna z sympatyczniejszych postaci w tym serialu
Awatar użytkownika
Ipo

Zostawiam link do newsa bo jest sporo komentarzy i fajnie jest sobie niektóre poczytać bo ludzie piszą miłe rzeczy o Darlene http://film.onet.pl/seriale/0,1466728,wiadomosc.html

Bywaja także negatywne o samym serialu, ale na Onecie to norma.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Sally była chyba naprawdę postacia, której nie dało sie nie lubić.Śmiałam się przed chwilą jak głupia przypominakjąc sobie niektóre sceny :) .Pamiętacie jak Sally z Loren przebrane weszły na pokaz we Włoszech...Ech... :cry:
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

[*][*][*] Naprawde szkoda. 72l to jeszcze nie jest aż tak podeszły wiek. 3 miesiące po wykryciu choroby :twisted: Wspaniała babka, będzie jej brakować.
Hunter

Post autor: Hunter »

Bardzo mi przykro, będzie jej ogromnie brakowało...
Niech spoczywa w pokoju [*]
Awatar użytkownika
Ipo

Polska żegna Sally Spectrę http://film.onet.pl/seriale/1,4,8,26745 ... forum.html Ile wpisów! Ja również się wpisałem. :P
ODPOWIEDZ